SqR Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2020 Hej. Doradźcie proszę jakim dressingiem mogę to potraktować aby zniwelować intensywność tych plam?
powalla Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2020 Opalarka + dresing do plastikow zewnetrznych . Jaki? Obojetnie, kazdy zrobi robote
SqR Opublikowano 23 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2020 no właśnie jak troche przejrzałem artykułów/filmików to rodzajów jest od groma. Wydaje mi się, że w moim przypadku musiałby być taki bardziej zaczerniający żeby to pokryć (może już nie pokryć, a jak najbardziej wyrównać) Jak ktoś się tym bawi na co dzień to pewnie jest w stanie coś konkretnewgo polecić...
Moderator Streat Opublikowano 23 Lipca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2020 @SqR tutaj to juz chyba tylko autobrite black dye albo solution finish
powalla Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2020 6 godzin temu, SqR napisał: Jak ktoś się tym bawi na co dzień to pewnie jest w stanie coś konkretnewgo polecić.. Dziś robiłem fiata 126p i pełnoletnie plastiki potraktowane opalarką , a potem mleczkiem Tenzi do plastików powróciły do stanu "jak nówka" ... choć ostawiam w ciemno iż teraz lepiej wyglądają niż na placu sprzedaży w Tychach gdy był kupowany jako nowy Maskowanie takich wyblaknięć nic nie da , musisz ciepłym powietrzem to potraktować ... fajnie by tu się sprawdziła stacja hotair do lutowania.
Moderator Streat Opublikowano 23 Lipca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2020 @powalla u mnie w hondzie oplarka nic nie dała, plastik jest tak dziwny ze niby czarny ale jak sie go zarysuje to robi sie jasny. Tutaj moze byc podobnie
powalla Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2020 Na wysmalcowanie zawsze przyjdzie czas, a dmuchnięcie opalarką na próbę trwa 2 minuty.
SqR Opublikowano 24 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2020 To są ślady po opalarce... To teraz pytanie moje takie (to, że pewnie zrobiłem to chuj.. to wiem) , co zrobiłem źle? Robiłem to na zew jak świeciło słońce i nie widziałem, że sie cos dzieje z plastikiem. Dopiero później wyszło....
powalla Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2020 Zrobiłeś to punktowo na rysy i czy przed opalarką dokładnie umyłeś powierzchnię? Umyj to dokładnie APC i równomiernie i po całości dmuchnij opalarką .
SqR Opublikowano 24 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2020 hmm przetarłem... Mówisz, że musiałbym dmuchnąć całość? Ja robiłem punktowo...
Rekomendowane odpowiedzi