Eidos71 Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2020 Prezentacja rękawicy do mycia felg firmy Prostaff. Bardzo fajne akcesorium z małym minusem... 2 1
Moderator BiałyGTi Opublikowano 9 Lipca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2020 Szkoda ze kazdy teraz nagrywa filmiki zamiast napisać troche słow np dla mnie i dla innych co nie ogladaja filmikow na YT 3
MlodyKoguT Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2020 Popieram i to bardzo, przyznam że jak widzę prezentacje w formie filmiku to nawet nie włączam 3
Moderator BiałyGTi Opublikowano 9 Lipca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2020 @MlodyKoguT mam to samo Wiec zachecam wrzucic filmik dla tych co lubia ale rowniez pare fotek i jakis opis 1
Eidos71 Opublikowano 9 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2020 @BiałyGTi @MlodyKoguT @david2888 - ale przecież wcześniej, w innym temacie (nowości detailingowe) opisałem pierwsze wrażenia z tej rękawicy...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 9 Lipca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2020 @Eidos71 ja widzialem 1
Strus Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2021 Czy plusy przewyższają minusy? Bo szczotki mnie wkurzać zaczynają i bym się na rękawicę przerzucił chyba
Eidos71 Opublikowano 28 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2021 9 godzin temu, Strus napisał: Czy plusy przewyższają minusy? Bo szczotki mnie wkurzać zaczynają i bym się na rękawicę przerzucił chyba Generalnie tą rękawicą umyjesz felgę szybciej i "wygodniej", niż szczotką. Ten jedyny "minus", czyli jedna rozmiarówka, może jednak być tą przeważającą cechą wykluczającą tą rękawicę (wszystko zależy od wielkości dłoni - osoby z dużymi, lub pulchnymi dłoniami nie będą mogły komfortowo korzystać z tego akcesorium). Rękawica jest ukształtowana w nietypowy sposób (bez wyraźnie wyprofilowanego kciuka), więc może ona też uciskać włąśnie w okolicy kciuka.
mati0618 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Ja także wolę używać rękawicy niż tych szczotek
Strus Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 A używasz Prostaffa czy jakiejś innej?
Rekomendowane odpowiedzi