slaw2006 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 Napisz jeszcze czy Water Magnet'a używasz na sucho czy wstępnie zmoczonego?? wstepnie zmoczonego, podejrzewam że musiały być brudne fibry i wafel po myciu kiedy to nie wyprałem ich. Przepolerujemy autko i zwrócimy baczniejszą uwagę na całokształ, zobaczymy co kiedy zacznie się pojawiać.
Administrator Evo Opublikowano 8 Czerwca 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgadzam się w 100% z BiLu, nie widze opcji żeby auto użytkowane na codzień było całkowicie wolne od swirli, nawet przy mega dokładnym myciu.
julian Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 odświeżając temat - dzisiaj myłem auto w garażu, normalnie ze zdjedmowaniem kół, myją ciśnieniową itd. przejście z garażu do domu mam przez kotłownie, a tam zlew. no więc rękawicę płukałem pod bieżącą wodą co pół elementu;) to jest mycie!
fonnes Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 no więc rękawicę płukałem pod bieżącą wodą co pół elementu;) to jest mycie! julian, ja bym to określił inaczej - zb.....nie
Łukasz Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 ja bym to określił inaczej - zb.....nie Mireczku i tak delikatnie to nazwałeś
julian Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 no pojebało mi, no niech Wam będzie. i jeszcze ostrzeżenie za język mi dajcie ale miałem masakryczny dzień, dwa egzaminy, jedyne co można było zrobić, to płukać rękawicę.
fonnes Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 miałem masakryczny dzień, dwa egzaminy, Nooo, jak tak, to rozumiemy
Rekomendowane odpowiedzi