ramos93 Posted June 10, 2020 Report Posted June 10, 2020 Witam, po praniu ekstracyjnym tapicerki po wyschnięciu w znacznym stopniu ( niektóre elementy jeszcze wilgotne) pojawiły się plamy jak na zdjeciach. Słabo wypłukany materiał i plamy wyszły z woda ? Czy to jakie zaciek? Najlepiej przeprac jeszcze raz i mega dokładnie wyciągnąć wodę ?
MMCzysci Posted June 10, 2020 Report Posted June 10, 2020 Też miałem ten problem. Przepierz jeszcze raz i bardzo dokładnie wyplucz płukankę.Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
KUBA46 Posted June 10, 2020 Report Posted June 10, 2020 Możliwe l, że przemoczyłeś fotel i teraz wychodzi brud z pianki. Poczekaj aż wyschnie, pranie delikatne bez przemaczania i odsysanie mega dokładne również bez przemaczania.
rafalk Posted June 10, 2020 Report Posted June 10, 2020 Na 100% słabo wypłukane. A tak na marginesie ciężko jest przemoczyć fotel i wyciągnąć bród z pianki musisz mieć na prawd farta.
ramos93 Posted June 11, 2020 Author Report Posted June 11, 2020 Dzięki za podpowiedzi. Zastosowałem się do porad i póki co auto się suszy i nie widzę podobnych problemów. Mega dokładnie posciagalem wodę, dodatkowo poprzykladalem fibre w trudno dostępnych miejscach. Daj Boże będzie ok :)
Recommended Posts