Matixs Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2020 Cześć. Pisałem w innym temacie odnośnie problemu jaki pojawił się po 6 miesiącach od nałożenia cudownego środka do plastików zewnętrznych z firmy RRC. Napisałem do tej firmy i przysłali mi zmywacz do plastików. Użyłem go następnie umyłem cały samochód, a plastiki wymyłem później APC od ADBL i nałożyłem na to Funky Witch Plastic Fantstic. Niestety następnego dnia zauważyłem że nie wiele to dało i plastiki nadal wyglądają prawie tak samo jak przed tym zabiegiem. Czy da się je jeszcze jakoś uratować? Nadal próbować tym zmywaczem który mi przysłali? Trochę się boje żeby tego jeszcze bardziej nie zepsuć. Jeśli temat jest w złym dziale prosiłbym o nie usuwanie go, a przeniesienie.
MMCzysci Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2020 Magiczna gąbka i APC.Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka 1
Matixs Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2020 A przy zabezpieczeniu zostać przy tym Funky Witch czy może coś innego?
MMCzysci Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2020 To już Twoja wola. Nie używałem, nie wiem. Grunt to naprawdę solidnie to wyczyścić, niestety, nie jesteś pierwszym z tym problemem.Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Yarecky24 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Trochę odkopie temat, bo u mnie również zaczyna wychodzić biały nalot po tym środku i to po ponad roku od aplikacji. Udało Ci się to czymś usunąć? Jeśli tak to czym?
Kamsyyo Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2020 Napiszcie do RRC maila albo przez FB, podobno wysyłają zmywacz do tego i po tym chyba zejdzie.
maciek-drummer Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2020 Ja miałem problem z białym nalotem, przysłali zmywacz do tego gówna, zmyłem i wydawało się że już po sprawie. Wyrzuciłem zmywacz razem z tym ekstra dressingiem i gdzieś po roku od nowa zaczęło wyłazić. Czekam teraz na kolejny, jutro może przyjdzie...ehh
Marcin1992 Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2020 @maciek-drummer też takie coś miałem.. Nie zauważyłem że to produkt dla profesjonalistów
Pietras Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2020 Wszyscy poszkodowani nie lękajcie się, pewnie RRC ma już zmywacz do PC w wersji V2 albo V3 1
Rekomendowane odpowiedzi