JM63 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2012 A może lakierem do zaprawek da się je trochę ukryć?
LukAAA Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Kurde...też o tym myślałem, nawet zrobiłem małą część, urobiłem się jak głupi ale strasznie ciężko jest się zmieścić w obrębie rysy Fakt że po długiej walce kilka rys stało się mniej widocznymi Były to jednak te grubsze, z cieńszymi nie wiem jak mógłbym sobie poradzić żeby nie wyjść po za krawędź rysy i jeszcze bardziej nie pogorszyć sprawy. Mags Soft Foam Applicator Pad kompletnie nie nadje się do pracy z UC, bo już zgłupiałem ?
JM63 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Mags Soft Foam Applicator Pad kompletnie nie nadje się do pracy z UC, bo już zgłupiałem ? Trochę jak krojenie chleba nożem do masła
Dystrybutor Michas Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Kurde...też o tym myślałem, nawet zrobiłem małą część, urobiłem się jak głupi ale strasznie ciężko jest się zmieścić w obrębie rysy Fakt że po długiej walce kilka rys stało się mniej widocznymi Były to jednak te grubsze, z cieńszymi nie wiem jak mógłbym sobie poradzić żeby nie wyjść po za krawędź rysy i jeszcze bardziej nie pogorszyć sprawy. Mags Soft Foam Applicator Pad kompletnie nie nadje się do pracy z UC, bo już zgłupiałem ? może wykałaczką? widziałeś to? http://jak.pielegnowacauto.pl/newsy/jak-zrobic-zaprawke/
jozwiak201 Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2018 Witam, używał ktoś w ostatnim czasie T-Cut Color Fast Czarny 500ml ? Jak sobie radzi na lakierze i jak długo wytrzymuje. Zastanawiam się nad użyciem go, ale chciałbym poznać jakieś oponie wskazówki.
analyzator Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2018 22 godziny temu, jozwiak201 napisał: Witam, używał ktoś w ostatnim czasie T-Cut Color Fast Czarny 500ml ? Jak sobie radzi na lakierze i jak długo wytrzymuje. Zastanawiam się nad użyciem go, ale chciałbym poznać jakieś oponie wskazówki. Wróć do pierwszej strony po odpowiedź. Coś zrobi, namachasz się a efekt utrzyma się do pierwszego mycia. Kup sobie dodo juice lime prime próbnik 100ml, aplikatory z mikrofibry ze trzy, trochę IPA, próbkę Fk1000p i aplikatory słoneczka, kilka mikrofibr. Łącznie wydasz kilkadziesiat złotych. Po jednej aplikacji masz zabezpieczenie na całą zimę a towaru wystaczy na 20 woskowań. Cleaner będzie na 2-3-4 razy.
Rekomendowane odpowiedzi