Dareek79 Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 No i mój ulubiony pieszczoch w garażu - również nałożono 2 x KUBE BOND - DIAMOND 9H Glass Coating plus 2 x KUBE BOND - Nano X na skóry we wnętrzu 3 x KUBE BOND - Leather Shield fot na razie mało i nijakie ale zawsze coś - postaram się poprawić 2
Mumins Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 Zawsze miło popatrzeć na Alfę, gratulacje :) jesteś Alfisti z przypadku czy z zamiłowania? ;)Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
Dareek79 Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 po prostu lubię te auta - wbrew temu co można wyczytać naprawdę bezawaryjne- to moja 4 - ta alfa. W przypadku tej stelvio to jakość lakieru ogólne wykonanie wiązek kabli instalacji, plastików bije na głowę ta BMW X5 M z wątku poniżej. To co wydaje się metalowe takim jest a nie pomalowanym plastikiem.
Moderator Streat Opublikowano 6 Maja 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 alfe mozna kochać albo nienawidzić ale trzeba jej przyznac że robią naprawde piękne auta 1
Mumins Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 po prostu lubię te auta - wbrew temu co można wyczytać naprawdę bezawaryjne- to moja 4 - ta alfa. W przypadku tej stelvio to jakość lakieru ogólne wykonanie wiązek kabli instalacji, plastików bije na głowę ta BMW X5 M z wątku poniżej. To co wydaje się metalowe takim jest a nie pomalowanym plastikiem.Jakie miałeś poprzednio? Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
nikodemus Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 super wóz, przód mi trochę nie leży ale i tak jest ekstra
jolley Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2020 Gratki fury Jak się prezenci w środku?
Lotek900 Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2020 Alfa piękne Stelvio. U mnie w garażu już 6 z kolei Alfa. Od ponad 9 lat przy tej marce.
Dareek79 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2020 lekka czerwcowa zabawa w garażu - 2 x Dianond 9H i 2 x nanoX - z białego coś tam można wyciągnąć. 4
Dareek79 Opublikowano 29 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2020 Tym razem 2x Ultra Coat Premium Bond 9H i 2 x Hydro HD - robi robotę 4
KUBA46 Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2020 Czy dobrze widze, że w garażu masz te maty z przeznaczeniem na siłownie?
Ari Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2020 Tym razem 2x Ultra Coat Premium Bond 9H i 2 x Hydro HD - robi robotęPremium nie jest tylko dla certyfikowanych?Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka
Dareek79 Opublikowano 31 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2020 16 godzin temu, Ari napisał: Premium nie jest tylko dla certyfikowanych? Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka no i ...?
towi77 Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2020 Piękna, ale wiem też, że dużo kosztuje nie dla psa kiełbasa. Gratuluję pięknego auta
Ari Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2020 no i ...?No i nic Można kupić w oficjalnej dystrybucji czy tylko opcja pod stołem?Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka
Dareek79 Opublikowano 10 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2021 Dawno nie pisałem więc mały update- wersja zimowa na 18 stkach nowe pirelli scorpion winter, chromy wokół szyb zrobione w czarny połysk, mała tablicę zaj... mali pod sklepem . Na montaż czeka pokrętło DNA z trybem RACE
Rekomendowane odpowiedzi