samtive Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 a oprócz golden state jeszcze jakiś ? :>
Chabsu Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 a jak zapach new car albo monterey vanila od CS? sory ale nie chce mi sie wertowac tylu stron tematu ;p Co do Balboa Bubblegum moge powiedziec ze dostalem go od kolegi juz czesciowo wypachniony, spsikalem go woda obrocilem drewienka i teraz jezdzi przy nawiewie na nogi z tylu i czuc go dalej, wiadomo nie tak intensywnie ale czuc
GrzegorzLU Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 new car ostatnio kupilem siostrze jest bardzo nietrwały samtive, tak ja mam ten zapach 2 miechy juz trzyma
Devdill Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 GrzegorzLU, aż takiej tragedii z New Car to chyba nie ma. U mnie pachniał około miesiąca Chabsu, jeżeli chodzi o Vanilię to jak dla mnie zapach genialny - no może nie genialny, bo to za duże słowo, ale na pewno fajny - nie jest to taka typowa Vanilia jaką zna chyba każdy z Wunder Baum... zalatuje takim ciastem z dodatkiem prawdziwej vanili , ale niestety na tym kończą się jego pozytywy... Bo o trwałości można raczej pomarzyć - moją puszkę było czuć około dwóch tygodni i poleciała do bagażnika. Ciekaw jestem "nowej" Vanilli ale to okaże się z czasem
FOBOS Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 GrzegorzLU, aż takiej tragedii z New Car to chyba nie ma. U mnie pachniał około miesiąca Dla mnie słabo wyczuwalny, leży w bagażniku otwarty na full i nic..... Ostatnio powkładałem kawałki w filtr powietrza i było fajnie , niestety tylko przez parę dni.
GrzegorzLU Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 no a u mojej siostry 2 tyg temu kupiony lezy pod siedzeniem i lypa
Devdill Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 To ja jakieś szczęście musiałem chyba mieć ... Albo... Kwestia gdzie się położy puszkę? Ja akurat mam miejsce między przednimi fotelami, nie leży schowana gdzieś głęboko pod siedzeniem, więc często jest wystawiana na promienie słoneczne... A to jak wiadomo trochę przyspiesza parowanie olejków itd.
samtive Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 a miał ktoś do czynienia z CS orange squezze lub la jola lemon ? jak z trwałością ?
slaslu Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 Testował juz ktoś z was nowa serie cs- holiday ?
luq92 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 Ostatnio powiesiłem u siebie Wunderbauma New Car i myślałem, że pachnie zupełnie inaczej. Najpierw ostro podjeżdżał mi proszkiem do prania lub czymś podobnym, ale pojeździłem dzień i w sumie całkiem fajnie pachnie. Ale jakoś zapach nowego samochodu inaczej mi się kojarzy
glorusek Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Widze ze sa CS w sprayu, to nowosc? Testowal ktos?
Kr3t Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Ja od siebie : -nie polece CS New Car - bardzo słaby zapach, mało intensywny nawet po ściągnięciu wieczka, -CS Napa Grape - dosyć fajny, intensywny zapach, trzyma max 3 tygodnie, później to już zależy jak zawieje
SEBOOL2006 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Widze ze sa CS w sprayu, to nowosc? Testowal ktos? Miałem okazję sprawdzić zapachy u MX Nowickich Jak bym miał brać dla siebie w sprayu to była by to wiśnia. Ma zajebisty zapach nie czuc jej w postaci zapachu do kibelka tylko fajny słodki zapach wisienki. Jeżeli chodzi o trwałość to sie tu nie wypowiadam bo nie testowałem
GrzegorzLU Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 ciekawe popsikac wklad od Cs Cherry tym sprayem ? czyzby mala regeneracja ?
Tomek WRO Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Mam dwa pytania odnoście CS. 1. Dlaczego w jednych puszkach (chyba spillproof) nie ma tej kratki regulacyjnej? Takie otwarte trzymać w aucie 2. Co możecie powiedzieć o zapachach CS similar to polo i similar cool water
GrzegorzLU Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 bo bez kratki to sa typowo do domu ale wiekszosc i tak je kupuje i stare kratki montuja
LoozaQ Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 bo bez kratki to sa typowo do domu ale wiekszosc i tak je kupuje i stare kratki montuja I kiedyś ktoś wspominał na LeonClubie, że u niego wytrzymują dłużej niż zwykłe...
heartless Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Kilka dni temu po raz pierwszy kupiłem CS Santa Barbara Berry z Allegro. Zapach dla mnie zbyt taki anyżowy ale niezły. Dziś na stacji SHELL kupiłem NewPort New Car, zapach dla mnie ciekawszy (choć wcale nie podobny do tego, do którego przyzwyczaił nas choćby Wunderbaum). Jedna rzecz mnie zastanawia. Czytałem, że nektórzy chowają zakręcone CS'y do schowka albo pod fotel i nadal są one dla nich zbyt duszące. Ja mam jeden pod fotelem, drugi we wnęce między fotelami i jest bardzo delikatnie. Czy to my się aż tak różnimy czy zapachy, w różnych partiach pachną z różną intensywnością?
kamilgt Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 1. Dlaczego w jednych puszkach (chyba spillproof) nie ma tej kratki regulacyjnej? Takie otwarte trzymać w aucie W znanych mi sklepach wszystkie mają kratki w zestawie lub można wybrać czy chce się kratkę czy nie
cptolgierd Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Jak pachnie Auto Finesse Blue Square Air ?
Tomek WRO Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 W zasadzie używam CG strippera ale kusi mnie zakupić CS, ten cool water lub polo. Kratkę dostanę od kolegi, który zużył już 2-3 zapachy
Rekomendowane odpowiedzi