Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak dla mnie CS wcale nie pachnie w aucie czuc go tak jakby go nie było.Ciekaw jestem jak jest z trwałością tych ludzikow

muszę się zgodzić, mam CS od 3 tygodni dokładnie la lavender i czasem czuć go jak mam otwarte szyby... trzeba szukać dalej

Opublikowano

DonPedroKiszot, Możesz przetestować wanilię z CS jest inna od Wunderbauma taka bardziej jak domowe ciasto. Dla mnie była troszkę zbyt mdła i szybko wyleciałą ale może tobie podpasuje. :)

Opublikowano

Testowałem ostatnio zapach gumy balonowej firmy ORGANIC dostępny w hipermarketach. Ogólnie na początku pachnie intensywnie to po kilku tygodniach już jest słabo wyczuwalny, cena nie jest zbyt niska więc lepiej zainwestować w CS :)

Opublikowano
Testowałem ostatnio zapach gumy balonowej firmy ORGANIC dostępny w hipermarketach. Ogólnie na początku pachnie intensywnie to po kilku tygodniach już jest słabo wyczuwalny, cena nie jest zbyt niska więc lepiej zainwestować w CS

Zawsze to piszę i będę go bronił :good: Guma balonowa jest super ;) jak dobrze poszukasz to jest 2x tańszy niż CS :P8-)

U mnie wytrzymuje spokojnie 2 miesiące tak jak podaje producent ;) po tym czasie inne osoby co wsiadają do auta dalej się pytają co tak pachnie ... więc nadal jest wyczuwalny ;)

Opublikowano

U mnie California Scent truskaweczka od września jeździ :) Na zimę zapadła w sen zimowy i pachniała dopiero jak w samochodzie się porządnie rozgrzało, natomiast teraz kiedy nastały cieplejsze dni zapach powrócił :P:-] Co swoją drogą nie zmienia faktu że po takim okresie czasu może się znudzić i trzeba szukać jakiejś ciekawej alternatywy 8-)

Opublikowano

mamut103, coronado cherry też siedziało u mnie od września, w zimę był mniej wyczuwalny, a teraz mi pachnie elegancko w szafach. :good: A do auta za nie długo włożę sobie verri berry i zobaczymy, jak to będzie pachło. :song:

Opublikowano
A znacie coś z Vanili ? ale żeby troszkę dłużej utrzymywało się niż choinka VB :D najlepiej coś psikanego pod dywaniki

Chemical Guys Vanilla Scent - naprawdę mocna i intensywna (dla konesera ;) )

Opublikowano

Widzę, że nie tylko mnie puszka CS zapadła w sen zimowy, bo teraz Cherry znowu zaczyna pachnieć. Jak dobrze zrozumiałem opisy CS to na zimę są puszki z żelem, a na lato z drewienkami, choinki lub wsuwki do kratek do nawiewu, tak?

Opublikowano

Moja wiśnia na zimę nie umarła bo garażowane miałem auto w ogrzewanym garażu także te 14stopni zawsze rano było :D teraz kupiłem puszczke gumy balonowej i potwierdzam opinie innych.. jest ogień :D:D:D

Opublikowano

Ja dziś na próbe kupiłem zawieszkę z CS truskawkową i zaryzykuje stwierdzenie, że jesl lepsz niż guma balonowa. Zapach KOT pachnie jak świeże truskawki z cukrem. :roll:

Opublikowano

Od siebie powiem że odradzam zapachy Dr Marcus, a za to szczerze polecam zapach "Very Cherry" marki Refresh. Działał bez zarzutu ponad pół roku, i pachnie super ;)

99994617_ryc_9823_pri_larg.jpg

Opublikowano

Ja jakoś kurde nie lubię tych nakładanych buteleczek na kratki, pachniec pachną, ale jakoś kurde mnie drażni ich obecnośc na kratkach ... A te takie "paluszki wciskane" w nawiewy to już lepsiejsze. :song:

Opublikowano

forma formą, bardziej chodzi mi o sama firme Refresh your car ;) nie sa drogie a fajnie dają, nie jakąś stęchlizną jak niektóre chinole ;)

Opublikowano

Kupiłem w biedzie jakieś 3 tygodnie temu Refresh your car wkladane "patyczki" w kratki. Wziąłem na próbę wanilię i truskawkę z cytryną czy jakoś tak, za 6zł to nie majątek. Mam dwie wanilie i cały czas pachną, może nie tak intensywnie jak na początku ale dalej czuć.

Opublikowano

a ja kiedyś zakupiłem na nawiew zapach w buteleczce, teraz zakupiłem w spożywczym wkład 8ml za 2zł o zapachu new car i jestem bardziej zadowolony niż CS 8-)

Opublikowano

Nie pojmuję dlaczego ludzie tak psioczą na Strippe Scent'a od CG. Dokładnie 7 dni temu wypsikałem 30 ml, i czuć go do dziś bardzo intensywnie.

Opublikowano

Tworek, 7 dni? :lol::lol:

Panie u mnie po 3 tygodniach spokojnie ładnie pachnie :evil:

A co lepsze ponieważ nie jest to jednoznaczna nuta zapachową to zdarza się, że o róznych porach dnia potrafi się różnicować zapachem :-]