ignac Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 Ja lubię choinkę Wubderbaum new car dla mnie jest oki
tfelek Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2013 Ja lubię choinkę Wubderbaum new car dla mnie jest oki +1 Dokładnie , jak na razie nie znalazłem identycznego zapachu innego. ten jest kozak mam ich pare w Aucie
Piotrek Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2013 tfelek, Dokładnie. Ulubione combo to New Car + Waniliowa.
Carire Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2013 zapach jest kot, zgadzam się ale ciężko go u mnie dostać... Zostaje tylko allegro ale takie dwa robią robote
kubik Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2013 Ogólnie z dyndałek to Jabłko z wunderbauma i kokos z california scent
Ziółas Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2013 Ze zbyt wieloma zapachami na dłuższą metę nie miałem okazji obcować ale jak dla mnie kozak to na pewno Black Classic, Od dzisiaj u taty w passacie dynda Relax i dzisiaj trochę czasu w passacie spędziłem i zapach nie jest duszący i jak dla mnie spoko zobaczymy po dłuższym czasie. W Mietku zawital New Car pierwsze wrażenie OK, zobaczymy co wyjdzie w praniu bo na razie nie miałem okazji sprawdzić czy nie jest męczący podczas jazdy. Choinki mają zletę tanie i wszędzie dostępne, u mnie akurat po 4,5zł.
Vaxh Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Miał ktoś styczność z tych zapachem http://showcarshine.pl/1282-griot-s-gar ... scent.html ? jakie odczucia i jak dlugo trzyma zapach w aucie
marrrcin Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ja dzisiaj kupiłem California Scents Balboa Bubblegum i MEGA FAJNY ! Chyba nawet lepszy jak Cherry , bo w Cherry czuć bardzo migdały jak dla mnie
kedar Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ja dzisiaj kupiłem California Scents Balboa Bubblegum i MEGA FAJNY ! Chyba nawet lepszy jak Cherry , bo w Cherry czuć bardzo migdały jak dla mnie No ja mam odwrotne zdanie, Cherry nie do pobicia, a Bubblegum większości się kojarzy z cynamonem
demoniszcze Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Trochę z innej beczki, gdzie w aucie macie umieszczone swoje puszeczki z Californią?? leży sobie luzem gdzieś czy podkleiliście ??
cptolgierd Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Jak miałem w aucie to albo w tunelu środkowym leżał, albo pod fotelami przednimi za nawiewem na nogi z tyłu.
Ciastek Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 demoniszcze, u mnie siedzi w dedykowanym do napoi wytłoczeniu pomiędzy siedzeniami Plus po zimie jak sie teraz zrobiło ciepło to znów cholera zaczęła pachnieć Cherry Corronado 8 miesięcy
kullnikk Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Chcę kupić jakiś owocowy California Scents. Miał ktoś może Vista Grapefruit? Jak z intensywnością i trwałością?
shine Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 kullnikk, u mnie siedzi miesiąc i czuć go już słabiutko, budzi się do życia, jak wnętrze się nagrzeje na słońcu
DS_Tomek Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Chcę kupić jakiś owocowy California Scents. Miał ktoś może Vista Grapefruit? Jak z intensywnością i trwałością? Vista Grapefruit nie zabija intensywnością jak Coronado Cherry czy Balboa Bubblegum, ale jest zauważalny. W kwestii zapachu, dla mnie jest to zapach cytrynowo-cytrusowy. Fajny jest Palm Springs Pineapple ze zbliżonych nut zapachowych - wg mnie trwalszy niż Vista Grapefruit.
blackmamba Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Jak długo czuć CHEMICAL GUYS STRIPPER SCENT?
fipa Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Generalnie krótko, ale to jeden z tych zapachów, które nie męczą i nie boli głowa od dłuższego przebywania w aucie.
blackmamba Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Mam zamiar dla żony samochodu kupić W moim jeszcze nowością pachnie
kullnikk Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Chcę kupić jakiś owocowy California Scents. Miał ktoś może Vista Grapefruit? Jak z intensywnością i trwałością? Vista Grapefruit nie zabija intensywnością jak Coronado Cherry czy Balboa Bubblegum, ale jest zauważalny. W kwestii zapachu, dla mnie jest to zapach cytrynowo-cytrusowy. Fajny jest Palm Springs Pineapple ze zbliżonych nut zapachowych - wg mnie trwalszy niż Vista Grapefruit. Polecił byś coś o podobnej nucie zapachowej tylko z serii spillproof? Brakuje mi tylko zapachu do pełnego zamówienia
DS_Tomek Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Chcę kupić jakiś owocowy California Scents. Miał ktoś może Vista Grapefruit? Jak z intensywnością i trwałością? Vista Grapefruit nie zabija intensywnością jak Coronado Cherry czy Balboa Bubblegum, ale jest zauważalny. W kwestii zapachu, dla mnie jest to zapach cytrynowo-cytrusowy. Fajny jest Palm Springs Pineapple ze zbliżonych nut zapachowych - wg mnie trwalszy niż Vista Grapefruit. Polecił byś coś o podobnej nucie zapachowej tylko z serii spillproof? Brakuje mi tylko zapachu do pełnego zamówienia Pisałem właśnie o Spillproof
jedrek1980 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Jak dla mnie CS wcale nie pachnie w aucie czuc go tak jakby go nie było.Ciekaw jestem jak jest z trwałością tych ludzikow
marrrcin Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Kolega zamawia zapachy CS , chciałem też przy okazji coś zamówić, jak do tej pory mialem : California Scents Balboa Bubblegum i Cherry , czy coś jeszcze jest fajnego w takiej słodkiej nucie ja te dwa zapachy?
Swoop Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2013 mi jeszcze podobał się Squash Blossom który miałem okazję wąchać u chłopaków z ShineOn. Niestety nie wiem jak z trwałością a i zapachu nie bardzo pamiętam, ale zdjęcia mam pod przyszłe zakupy jak się trochę Stripper znudzi ...
Ciastek Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Taki mały psikus. Puszka Coronado Cherry otwarta w maju zeszłego roku po tym jak rzekomo przestała pachniec w listopadzie a pozostawiona z sentymentu w samochodzie, w ciągu kilku ostatnich dni znów zaczęła pachnieć i to całkiem calkiem pachnie Są świadkowie, że to nie farmazony Pozdro dla hejterów
Rekomendowane odpowiedzi