Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja lubię choinkę Wubderbaum new car dla mnie jest oki :)

+1 Dokładnie , jak na razie nie znalazłem identycznego zapachu innego. ten jest kozak :) mam ich pare w Aucie :D

Opublikowano

zapach jest kot, zgadzam się ale ciężko go u mnie dostać... Zostaje tylko allegro ale takie dwa robią robote :)

Opublikowano

Ze zbyt wieloma zapachami na dłuższą metę nie miałem okazji obcować ale jak dla mnie kozak to na pewno Black Classic,

Od dzisiaj u taty w passacie dynda Relax i dzisiaj trochę czasu w passacie spędziłem i zapach nie jest duszący i jak dla mnie spoko zobaczymy po dłuższym czasie.

W Mietku zawital New Car pierwsze wrażenie OK, zobaczymy co wyjdzie w praniu bo na razie nie miałem okazji sprawdzić czy nie jest męczący podczas jazdy.

Choinki mają zletę tanie i wszędzie dostępne, u mnie akurat po 4,5zł.

Opublikowano

Ja dzisiaj kupiłem California Scents Balboa Bubblegum i MEGA FAJNY ! Chyba nawet lepszy jak Cherry , bo w Cherry czuć bardzo migdały jak dla mnie :)

Opublikowano
Ja dzisiaj kupiłem California Scents Balboa Bubblegum i MEGA FAJNY ! Chyba nawet lepszy jak Cherry , bo w Cherry czuć bardzo migdały jak dla mnie :)

No ja mam odwrotne zdanie, Cherry nie do pobicia, a Bubblegum większości się kojarzy z cynamonem :dontknow:

Opublikowano

demoniszcze, u mnie siedzi w dedykowanym do napoi wytłoczeniu pomiędzy siedzeniami :good:

Plus po zimie jak sie teraz zrobiło ciepło to znów cholera zaczęła pachnieć :mrgreen:

Cherry Corronado 8 miesięcy :D:lol:

Opublikowano

kullnikk, u mnie siedzi miesiąc i czuć go już słabiutko, budzi się do życia, jak wnętrze się nagrzeje na słońcu ;)

Opublikowano
Chcę kupić jakiś owocowy California Scents. Miał ktoś może Vista Grapefruit? Jak z intensywnością i trwałością?

Vista Grapefruit nie zabija intensywnością jak Coronado Cherry czy Balboa Bubblegum, ale jest zauważalny. W kwestii zapachu, dla mnie jest to zapach cytrynowo-cytrusowy.

Fajny jest Palm Springs Pineapple ze zbliżonych nut zapachowych - wg mnie trwalszy niż Vista Grapefruit.

Opublikowano

Generalnie krótko, ale to jeden z tych zapachów, które nie męczą i nie boli głowa od dłuższego przebywania w aucie.

Opublikowano
Chcę kupić jakiś owocowy California Scents. Miał ktoś może Vista Grapefruit? Jak z intensywnością i trwałością?

Vista Grapefruit nie zabija intensywnością jak Coronado Cherry czy Balboa Bubblegum, ale jest zauważalny. W kwestii zapachu, dla mnie jest to zapach cytrynowo-cytrusowy.

Fajny jest Palm Springs Pineapple ze zbliżonych nut zapachowych - wg mnie trwalszy niż Vista Grapefruit.

Polecił byś coś o podobnej nucie zapachowej tylko z serii spillproof? Brakuje mi tylko zapachu do pełnego zamówienia :mrgreen:

Opublikowano

Polecił byś coś o podobnej nucie zapachowej tylko z serii spillproof? Brakuje mi tylko zapachu do pełnego zamówienia :mrgreen:

Pisałem właśnie o Spillproof :)

Opublikowano

Kolega zamawia zapachy CS , chciałem też przy okazji coś zamówić, jak do tej pory mialem :

California Scents Balboa Bubblegum i Cherry , czy coś jeszcze jest fajnego w takiej słodkiej nucie ja te dwa zapachy?

Opublikowano

mi jeszcze podobał się Squash Blossom który miałem okazję wąchać u chłopaków z ShineOn. Niestety nie wiem jak z trwałością a i zapachu nie bardzo pamiętam, ale zdjęcia mam pod przyszłe zakupy jak się trochę Stripper znudzi ...

Opublikowano

Taki mały psikus.

Puszka Coronado Cherry otwarta w maju zeszłego roku po tym jak rzekomo przestała pachniec w listopadzie a pozostawiona z sentymentu w samochodzie, w ciągu kilku ostatnich dni znów zaczęła pachnieć :lol::mrgreen:

i to całkiem calkiem pachnie :-]

Są świadkowie, że to nie farmazony :mrgreen:

Pozdro dla hejterów :P:kox: