kolo100 Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 Ja mam w aucie aroma Organic Bubble Gum . Regulator wziąłem z CS ale zapach słabo wyczuwalny chyba, że to przez niskie temperatury na zewnątrz. Nie wiem czy drugi raz się zdecyduję. Cena trochę niższa niż CS... Pozdrawiam
damian Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 zapach słabo wyczuwalny chyba, że to przez niskie temperatury na zewnątrz. Ja mam ponad 2 miesiące CS Balboa Bubblegum i bardzo dobrze czuć, więc chyba lepiej dołożyć parę złotych CS.
kedar Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2013 zapach słabo wyczuwalny chyba, że to przez niskie temperatury na zewnątrz. Ja mam ponad 2 miesiące CS Balboa Bubblegum i bardzo dobrze czuć, więc chyba lepiej dołożyć parę złotych CS. Mam i ja, ale do Cherry to tej puszce daleko. Zastanawiam się tylko czy zapach powróci w cieplejsze dni, bo gdzieś znalazłem info, że na okres jesienno-zimowy polecany jest CS w żelu, a drewienka cedrowe najlepiej "spisują się" w temp.powyżej 8 stopni. Fakt, że roczna puszka Cherry jeszcze pachnie (mam ją w pracy w biurze i każdy czuje).
damian Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2013 kedar, może dlatego, że ja mam w wersji Spillproof?
xMarcin95x Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2013 Hm. A może by ktoś zmontował zapach z logo KA
Carire Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2013 Hm. A może by ktoś zmontował zapach z logo KA pomysł ciekawy
kubik Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2013 Hm. A może by ktoś zmontował zapach z logo KA Do tego pokrowce na zagłówki
xMarcin95x Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2013 Hm. A może by ktoś zmontował zapach z logo KA Do tego pokrowce na zagłówki No bez przesady
weglus Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Jak pachnie czarny i biały ludzik? Do czego można te zapachy porównać? czarny to wg producenta drzewo cedrowe. pachnie baaardzo ładnie, troche jak jakieś perfumy. nie jest to taki zwykły zapach, czuć ze kosztował prawie 40zł
hx Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2013 Panowie, nie wiem jak w innych miastach Polski ale od dłuższego czasu w Gdańskim Piotrze i Pawle Car Scents w kilku zapachach cały czas leżą na półkach w cenie 13,99zł. Nie wygląda mi to na żadną promocję czy jakiś wybryk tylko bardziej na stały produkt w sklepie. Niestety wisienki nie udało mi się dorwać
jezyk_05 Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 Dorwałem wczoraj puchę Organic Black http://mtm-industries.eu/pl/produkty/za ... ganic.html Po zerwaniu wieczka, musiałem mocno przytknąć nosa do puszki żeby coś wyczuć, jeżeli producent reklamuje to jako zapach perfum to czym ja się psikam..... zapach słaby, totalnie w żaden sposób nie porywający i dopiero po takim montażu jak na załączonym zdjęciu i podkręceniu dmuchawy i ogrzewania coś zaczęło się wydobywać, ale dalej nie było szału. Za chwilę idę do auta i zobaczę czy jakoś się przegryzł ten zapach. Wczoraj wieczorem jak się trochę rozwinął zaczynał mnie drażnić, zobaczę jak będzie dzisiaj, ale podejrzewam że szału nie będzie. Wpadł mi wczoraj natomiast do głowy pomysł tego typu, żeby kupić gdzieś listwę - drewno cedrowe takie samo jak w puszkach i nasączyć je ulubionymi perfumami np. ktoś może próbował takiego myku ? tylko nie wiem czy gdzieś dostanę drewno cedrowe
kojak Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 Tylko to by chyba trzeba moczyc w jakimś olejku z danym zapachem, żeby się ładnie wchłonął w drewienko, bo takie permufy to by chyba szybko odparowały, ale nie wiem, ja się nie znam.
Devdill Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 Ja coś takiego testowałem, tylko z bawełnianymi wkładkami. Dość długo jeździłem z odświeżaczem Dr. Marcusa (głośniczek montowany w kratkę), zapach wywietrzał i w zamian "pryskałem" na wkładkę wewnątrz, Stripper scent'a. Około 5 dni zapach fajnie było czuć, później pomagał tylko włączony nawiew. Może w przypadku cedrowych drewienek będzie podobnie ale... jeżeli korzystasz z droższych perfum to raczej będzie to słabo opłacalny interes
witboy Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 hx a na jakim dziale ty to widziales mam pod nosem piotra wiec zlukam czy jest cs
cptolgierd Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 Który producent oferuje zapach do psikania, chodzi mi o prawdziwość zapachu i intensywność - zapach typu New Car, CG vs PB, a może jakiś inny?
jezyk_05 Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 Ja coś takiego testowałem, tylko z bawełnianymi wkładkami. Dość długo jeździłem z odświeżaczem Dr. Marcusa (głośniczek montowany w kratkę), zapach wywietrzał i w zamian "pryskałem" na wkładkę wewnątrz, Stripper scent'a. Około 5 dni zapach fajnie było czuć, później pomagał tylko włączony nawiew. Może w przypadku cedrowych drewienek będzie podobnie ale... jeżeli korzystasz z droższych perfum to raczej będzie to słabo opłacalny interes Żadna rewelacja raczej mainstream, chociaż niszowce coraz częściej za mną chodzą Można kupić za granicą olejki np. coś takiego: http://www.universalperfumesandcosmetic ... ct_id=1466
Mess Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2013 Ktoś wie jak pachnie ludzik: Mr. & Mrs. FRAGRANCE - CESARE BLACK Czy w ogóle warto brać bo cenowo są dość średnie
sedzia23 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2013 Czy są na rynku zapachy, które pachną jak samochody z salonu tzw. "nowością" ? Mam nadzieje, że wiecie co mam na myśli.
kubik Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2013 Czy są na rynku zapachy, które pachną jak samochody z salonu tzw. "nowością" ? Mam nadzieje, że wiecie co mam na myśli. Zapach gumy dywaników i plastików
sedzia23 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2013 Czyli rozumiem, że brak takiego cuda ?
kubik Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2013 Czyli rozumiem, że brak takiego cuda ? Ciężko,każde auto pachnie inaczej,gdy masz skórę to jest łatwiej A tak to umyj plastiki,nałóż ładnie pachnący dressing i będzie
nivea Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2013 Mr. & Mrs. FRAGRANCE - CESARE BLACK moim zdaniem warto - czarny jest debeściak, pachnie luksusem
Mess Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2013 No to się przekonam pod koniec tygodnia:) Wskoczyło do zamówienia u Mariusza
Fr0styyy. Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 Który producent oferuje zapach do psikania, chodzi mi o prawdziwość zapachu i intensywność - zapach typu New Car, CG vs PB, a może jakiś inny? Ostatnio wąchałem CG Stripper, fajnie pachnie i długo się utrzymuje
SJake Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 Testowany dzisiaj: California Scenst Spillproof Strawberries&Cream - zapach przypomina Kabafit truskawkowy (jakby ktoś pijał), czekoladę Alpen Gold truskawkową (jakby ktoś jadał), lizaka Chupa Chups mleczno-truskawkowy (jak ktoś lizał). Niechemiczny, ładny zapach, nieduszący, a intensywny ,co raz wodzący za nozdrza. Dla lubiących słodkości jak znalazł.
Rekomendowane odpowiedzi