Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SJake, dzięki za szybką odpowiedź. Tak też myślałem cena za galonowe opakowanie jest śmieszna.

Opublikowano

moze ja z innej beczki przymierzam sie do cs wisienki i moze gume balonowa, ale teraz wlasnie pytanko gdzie to trzymacie? pod fotelem bedzie si? bo nie chce by bylo cos mocno widoczne ale ladnie pachnialo bo ostatnio wszystko testowalem zawieszki psikacze itd i slabo, jedynie dr jakos daje rade ale jak nawiew dziala wiec przymierzam sie do cs

Opublikowano

oba gdziekolwiek w "kabinie" nie postawisz będziesz czuł na pewno. Ja osobiście zawiodłem się na balonówie, ale wisienka jeździła ze mną w kieszeni drzwi kierowcy :good:

Opublikowano

kupiłem ostatnio My Shaldan - Apple ... fajnie pachnie ,ale ... jakoś słabo ... mało intensywny ciekaw jestem czy inne zapachy też takie są ..

Opublikowano

Ja jestem naprawdę zaskoczony trwałością zapachu California Scents Golden State Delight

założony do auta(mazda6) 13.04, pojeździł w niej do początku sierpnia. Został przełożony do Mazdy 323c i w piątek zabrałem bo przyszły wisienka i Hawaiian;) ( wstawiłem do wc zamiast Brise i dalej intensywnie pachnie(łatwo nie ma bo dwa koty łażą do kuwety ;)

Jak dla mnie baardzo :good: produkt.

California Scents Shasta Strawberry zdecydowanie mniej mi jako zapach podszedł, jest taki słodki.

California Scents Hawaiian Gardens właśnie wylądował w 323c i jest bardzo sympatyczny, zwłaszcza rano taki ożywczy :) ( tylko wieczko mogło by być te przesuwane

Opublikowano
Ja jestem naprawdę zaskoczony trwałością zapachu California Scents Golden State Delight

założony do auta(mazda6) 13.04, pojeździł w niej do początku sierpnia. Został przełożony do Mazdy 323c i w piątek zabrałem bo przyszły wisienka i Hawaiian;) ( wstawiłem do wc zamiast Brise i dalej intensywnie pachnie(łatwo nie ma bo dwa koty łażą do kuwety ;)

Jak dla mnie baardzo :good: produkt.

California Scents Shasta Strawberry zdecydowanie mniej mi jako zapach podszedł, jest taki słodki.

California Scents Hawaiian Gardens właśnie wylądował w 323c i jest bardzo sympatyczny, zwłaszcza rano taki ożywczy :) ( tylko wieczko mogło by być te przesuwane

U mnie też GOLDEN STATE DELIGHT siedzi w aucie drugi miesiąc i nadal ładnie pachnie.

Na dniach przychodzi do mnie PINACOLADA, STRAWBERRY, SANTA BARBARA BERRY, zobaczymy czy mi podejdą.. :-]

Cherry jest według mnie świetny, kojarzy mi sie z dziecinstwem kiedy to z choinki zawsze zrywałem cukierki i własnie mialy taki sam smak :mrgreen: a co do intensywnosci też na duuuuuzy +.

Natomiast CONCORD CRANBERY jest w domu 4 miesiąc i jest dobrze wyczuwalny.

Opublikowano

Zamówiłem sobie wisieńkę i gumę i ciekawi mnie bardzo czy intensywnośc i wyczuwalnośc tych zapachów będzie naprawdę tak duża jak piszecie ?! :o Czy będzie bardziej mocniej pachło od My Shaldana ?! :o Fajnie by było,zeby puszka mogła byc ciągle w jednym miejscu(nie koniecznie gdzieś przy nawiewie) i żeby zapach był wyczuwalny. :)

Opublikowano

uchm.jpg

to miejsce pod włącznikiem awaryjnych,są tam dwa miejsca idealne na takie puszeczki,ale średnio mi to pasuje jeździc ciągle z wysuniętymi tymi uchwytami na napoje :thumbdown:

Bo jakbym go tak np w kieszeń w drzwiach kierowcy wsadził,to nie byłoby go czuc ? :o

Opublikowano

kojak, ja zawsze wożę w kieszeni pasażera. Czuć, działa.... nie narzekam. Jak przestaje z lekka to do bagiera :) Tam sobie rządzi przez miesięcy jeszcze kilka.

Opublikowano

Narazie bardziej chodzi mi o trwałośc i intensywnośc. Bo zapach jak wiadomo to już kwestia indywidualna. ;)

Opublikowano

kojak, wrzuć do środka do podłokietnika - jest dość intensywny ;]

Zamówiłem (dzisiaj powinny dotrzeć) 10 zapachów z linii kemko:

-zielona herbata

-wiśnia

-arbuz

-orange & mandarine

-mięta

-zielone jabłuszko

-cynamon

-guma donald

-gorąca czekolada