dunga Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Koledzy a ktoś może coś wie na temat zapachów Insta Finish ?? http://www.shinearama.co.uk/search.php?fcat=91
SJake Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2012 dunga, raczej słabe i ulotne. Miałem Niegdyś Juice Fruit, cherry i new car.
dunga Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2012 SJake, dzięki za szybką odpowiedź. Tak też myślałem cena za galonowe opakowanie jest śmieszna.
witboy Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 moze ja z innej beczki przymierzam sie do cs wisienki i moze gume balonowa, ale teraz wlasnie pytanko gdzie to trzymacie? pod fotelem bedzie si? bo nie chce by bylo cos mocno widoczne ale ladnie pachnialo bo ostatnio wszystko testowalem zawieszki psikacze itd i slabo, jedynie dr jakos daje rade ale jak nawiew dziala wiec przymierzam sie do cs
Swoop Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 oba gdziekolwiek w "kabinie" nie postawisz będziesz czuł na pewno. Ja osobiście zawiodłem się na balonówie, ale wisienka jeździła ze mną w kieszeni drzwi kierowcy
m911 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 na wisience jak i na gumie balonówie jest moc ale fakt, wisienka forever
faraon3021 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 Bedzie pachnialo By faraon3021 at 2012-08-30
Zgrywussdz Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 faraon3021, ten na wprost to CG ? jaki zapach ?
faraon3021 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 Tak to CG http://autofanatic.eu/index.php?main_pa ... ts_id=1131
Swoop Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 Tak to CGhttp://autofanatic.eu/index.php?main_pa ... ts_id=1131 bardzo fajny zapach .. polecam
faraon3021 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 69 zł tam kupowałeś??? I tak dobrze wyszlo bo mam rabat i nie place za przesylke
Thomas Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 kupiłem ostatnio My Shaldan - Apple ... fajnie pachnie ,ale ... jakoś słabo ... mało intensywny ciekaw jestem czy inne zapachy też takie są ..
autofanatic Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 Sorry Koledzy, pomyłka w cenie Pinacolady SG
kamilgt Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 swoją drogą wg mnie najlepszy zapach szkoda, że nie ma takiej wytrzymałości jak CS
Sabat Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Ja jestem naprawdę zaskoczony trwałością zapachu California Scents Golden State Delight założony do auta(mazda6) 13.04, pojeździł w niej do początku sierpnia. Został przełożony do Mazdy 323c i w piątek zabrałem bo przyszły wisienka i Hawaiian;) ( wstawiłem do wc zamiast Brise i dalej intensywnie pachnie(łatwo nie ma bo dwa koty łażą do kuwety Jak dla mnie baardzo produkt. California Scents Shasta Strawberry zdecydowanie mniej mi jako zapach podszedł, jest taki słodki. California Scents Hawaiian Gardens właśnie wylądował w 323c i jest bardzo sympatyczny, zwłaszcza rano taki ożywczy ( tylko wieczko mogło by być te przesuwane
franekfr Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Ja jestem naprawdę zaskoczony trwałością zapachu California Scents Golden State Delightzałożony do auta(mazda6) 13.04, pojeździł w niej do początku sierpnia. Został przełożony do Mazdy 323c i w piątek zabrałem bo przyszły wisienka i Hawaiian;) ( wstawiłem do wc zamiast Brise i dalej intensywnie pachnie(łatwo nie ma bo dwa koty łażą do kuwety Jak dla mnie baardzo produkt. California Scents Shasta Strawberry zdecydowanie mniej mi jako zapach podszedł, jest taki słodki. California Scents Hawaiian Gardens właśnie wylądował w 323c i jest bardzo sympatyczny, zwłaszcza rano taki ożywczy ( tylko wieczko mogło by być te przesuwane U mnie też GOLDEN STATE DELIGHT siedzi w aucie drugi miesiąc i nadal ładnie pachnie. Na dniach przychodzi do mnie PINACOLADA, STRAWBERRY, SANTA BARBARA BERRY, zobaczymy czy mi podejdą.. Cherry jest według mnie świetny, kojarzy mi sie z dziecinstwem kiedy to z choinki zawsze zrywałem cukierki i własnie mialy taki sam smak a co do intensywnosci też na duuuuuzy +. Natomiast CONCORD CRANBERY jest w domu 4 miesiąc i jest dobrze wyczuwalny.
kojak Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Zamówiłem sobie wisieńkę i gumę i ciekawi mnie bardzo czy intensywnośc i wyczuwalnośc tych zapachów będzie naprawdę tak duża jak piszecie ?! Czy będzie bardziej mocniej pachło od My Shaldana ?! Fajnie by było,zeby puszka mogła byc ciągle w jednym miejscu(nie koniecznie gdzieś przy nawiewie) i żeby zapach był wyczuwalny.
faraon3021 Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 kojak, a gdzie masz uchwyt na napoje?
kojak Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 to miejsce pod włącznikiem awaryjnych,są tam dwa miejsca idealne na takie puszeczki,ale średnio mi to pasuje jeździc ciągle z wysuniętymi tymi uchwytami na napoje Bo jakbym go tak np w kieszeń w drzwiach kierowcy wsadził,to nie byłoby go czuc ?
SJake Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 kojak, ja zawsze wożę w kieszeni pasażera. Czuć, działa.... nie narzekam. Jak przestaje z lekka to do bagiera Tam sobie rządzi przez miesięcy jeszcze kilka.
kojak Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Nie pozostaje mi nic innego,jak tylko czekac,aż do mnie dotrą puszeczki.
m1chal Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 jak dla mnie zapach gumy balonowej areon ken, jest o wiele lepszy niz CS
kojak Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Narazie bardziej chodzi mi o trwałośc i intensywnośc. Bo zapach jak wiadomo to już kwestia indywidualna.
Shmatan Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 kojak, wrzuć do środka do podłokietnika - jest dość intensywny ;] Zamówiłem (dzisiaj powinny dotrzeć) 10 zapachów z linii kemko: -zielona herbata -wiśnia -arbuz -orange & mandarine -mięta -zielone jabłuszko -cynamon -guma donald -gorąca czekolada -black W miarę testowania coś o nich tu napiszę ;]
Rekomendowane odpowiedzi