Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
SJake, :/ to mnie pocieszyłeś :lol: Będę miał 4 nowe puszki o zapachu kibla :P

to już wiesz gdzie postawić ;)

Opublikowano

Zamówiłem zapach w atomizerze do spryskiwania KEMKO o zapachu gumy balonowej, pan sprzedający polecił mi ten stwierdził że ma intensywny zapach, podobno można go rozcieńczać z wodą ale większy efekt jak jest skondensowany.

Miał może ktoś z tym może styczność ?

Opublikowano

Długo ci się zapach utrzymywał po psikaniu ? I jak go aplikowałeś bo z tego co mi mówił to na dywaniki najlepiej

Opublikowano

KEMKO najlepiej na materiały (dywaniki, podsufitka, obicia), zawsze wstrząśnij przed użyciem :!: 2-3 strzały i w zależności od użytkowania auta będzie czuć kilka dni, 100ml wystarczy na ok 30 podejść, polecam też zapach BLACK i COOL AIR :good:

Nie ma sensu rozcieńczać, jest tanio i dobrze pachnie to po co kombinować.

Opublikowano

To galanto ;) ja lubię jak mi pachnie intensywnie w aucie :P ciekawy jestem tego zapachu tej gumy balonowej.

Co do rozcieńczania też nie mam zamiaru, ale wolałem zapytać bo sprzedawca mówił że można ale po co jak nie jest drogo tak jak piszesz

Opublikowano

Zobaczymy jak przyjdzie podzielę się spostrzeżeniami ;) czy przypomni mi się dzieciństwo :P:lol:

Opublikowano

kullnikk, ja... :) Pachnie nawet fajnie. Psikanie wygląda dosyć efektownie.. Rozpylenie przypomina odpał gaśnicy, lecz bez pianki. Nie pozostawia śladów itd. Pachnie... hmmm no owocem leśnym. :)

Polecam!

Opublikowano

Znacie jakiś odświeżacz powietrza o zapachu identycznym/zbliżonym do zapachu odżywki FurnitureClinic?

Gliptone niestety nie przypadł mi do gustu, zapach odżywki FC zdecydowanie bardziej mi odpowiada. Niestety FurnitureClinic nie produkuje odświeżaczy ale może inna firma robi odświeżacze o podobnym zapachu :idea:

Opublikowano

Odnośnie zapachu KEMKO jest intensywny zapach przyjemny dla nosa, ale niestety nie utrzymuje się dłużej niż dzień, aplikowany na dywanik z tył i z przodu. Nie jestem zadowolony :thumbdown:

Opublikowano

nomos, :o dziwne, testowałem wszystkie zapachy KEMKO i każdy wytrzymał przynajmniej 3 dni a aplikowałem max 5 strzałów z atomizera

próbowałeś zapytać kogoś o opinię czy też nie wyczuwa, może nos Ci się szybko adaptuje :dontknow:

Opublikowano

Jutro będę miał okazję zapytać, dziś prysnąłem 3 razy z tył i dwa razy z przodu. Zobaczymy, nos możliwe, ale ogólnie wydaje mi się że kiepsko pachnie.

Opublikowano

Zastanawiam się nad kupnem CHEMICAL GUYS LEATHER ale z tego co czytałem zapach nie jest zbyt długotrwały.

Możecie polecić jakiś dobry, długotrwały zapach najlepiej skóry, ewentualnie "nowego auta".

Opublikowano

Macie jakąś opinię odnośnie zapachów Monster Shine? Zamówiłem próbkę, ale słyszałem,, że długo się nie trzymają. Myślę o tych odświeżaczach powietrza w atomizerze 100ml

Opublikowano

niestety jest tak jak napisałeś. ładnie pachną ale trwałość jest znikoma :(

Opublikowano

A korzystaliście z zapachów My Shaldan? Zapachy w puszce, żelowe, dość sporo tego jest, cena w okolicach 12zł. Póki co te kupuję, bo dość długo się trzymają, aczkolwiek zapach nie jest jakiś mega intensywny po jakimś czasie.

Kupowałem wcześniej jeszcze Dr Marcusa żelowe (http://www.dr-marcus.pl/Produkty,Od%C5%9Bwie%C5%BCacze+samochodowe,33,Dr.Marcus,35,Car+Gel,86.html) i zapachy mają naprawdę bardzo dobre, uwielbiam Fresh Melon i Wildberries, natomiast żel znika w oczach :/ Dobry zapaszek jak jedzie się z rodziną/znajomymi w trasę, umili podróż przez tydzień, a później do wyrzucenia.

Słyszałem jeszcze o zapachach California Scents, że są dobre. Jak wypadają w porównaniu do My Shaldana np?