Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja używam winogrona od monster shine i tak 2-3 dni na początku się utrzymywał - w zeszłym roku:p dzisiaj po przemrożeniu i przegrzaniu psikam wieczorem i rano ledwo co :/

Thomas207 jak zapach do mnie w końcu dotrze, to się odezwę, bo moja shasta jest raczej w wersji bez wieczka :(

Opublikowano

Jako że miałem 2 zużyte CS'y, to pomyślałem że poeksperymentuje - wyjąłem z nich drewienka i wsadzilem za kratki nawiewu... przy nawiewie na "1" i zamkniętych kratkach (tych dwóch gdzie to drewienka powędrowały) aromat jest jakbym świeżo otworzył puszkę :lol:

Tak więc polecam taką zabawę - zobaczymy ile będą tak działać ;]

Opublikowano

Ja miałem CS buble i cherry i cały czas zastanawiam się co w nich wszyscy widzą. Dla mnie to zapach ok ale na 5 minut. Cherry wylądował w wc, guma pod siedzeniem pasażera. Jak dla mnie żadna rewelacja. Może ktoś poleci coś ciekawszego od CS. Nie wiem czy to kwestia przyzwyczajenia, czy moze z moich zmysłem węchu jest coś nie tak, ale jakieś 2 tygodnie w aucie i niewiele wyczuwałem, no chyba że auto stało cały dzień w słońcu to po otwarciu drzwi delikatnie wyczuwałem zapach gumy balonowej :). Co prawda wracają wspominienia (guma balonowa w tupce jak po paście na zęby...lata 90'te) ale nic poza tym. A cherry, raczej wiekszosci znajomych podobał sie bardziej zapach gum balonowych niż wisienki, którą tak się wszyscy zachwycają. CS raczej już nie kupię, wolałbym coś na kratkę, wtedy zdecydowanie dłuzej pachnie, regulacja pod ręką, blisko i zapachy zazwyczaj starczały mi na dłuższy czas, no i zdecydowanie lepiej były wyczuwalne.

Opublikowano

mówisz, że nie wiesz co wszyscy widzą w polecanych a pytasz co innego polecają.... podjedź do shiningcar, powąchaj i kup to co Ci się spodoba ;)

każdy ma inny gust i każdemu pasuje coś innego ;)

Opublikowano

Pytam pozostałych, co nie podniecają się CS'ami :). Może faktycznie to nie moje zapachy... chyba wolę zapachy owoców cytrusowych. Cytrynka to jest to. Swoją drogą wpadł mi kiedyś do ręki bodajże zapach dr marcusa w atomizerze i uważam ze był rewelacyjny (zresztą komu bym nie psiknął w samochodzie to chciał go mieć u siebie), natomiast na kratkę ten sam zapach, niby też cytryna to juz nie było to. Nie wiem, może inne stężenie...

ps. cs'y kupowałem od nich przez allegro , kontakt , obsługa, totalne nieporozumienie wiec zostane przy zakupach w ciemno , metodą prób i błedów i moze w koncu znajdę coś dla siebie

Opublikowano
Próbowałeś zapachów My Shaldan?

Ja właśnie od miesiąca mam postawioną puszkę tej firmy w aucie. Zapach cytrusowy i utrzymuje się cały czas. Jest to jakiś żel (taka galaretka w puszce) i jeśli chcę wzmocnić efekt zapachu ruszam puszkę dwa-trzy razy, aby "galaretka" się poruszała. Jestem bardzo zadowolony, a jeśli tempo zmniejszania się żelu będzie takie jak dotychczas, to powinno wystarczyć do końca roku :P

Opublikowano
Pawel_PS, u mnie squash siedział 2-3 miesiące.

teraz w ciepłe dni gdy w aucie jest 50-60st. C to galaretka kurczy się szybciej ;) co nie zmienia faktu ze to fajny produkt :)

Opublikowano

koledzy z R&S mają świetne zapachy w atomizerze - koszt niewielki -jakoś chyba 20zł - intensywne jak cholera - kilka zapachów w gamie:) firmy nie pamiętam - ale wiem jedno bardziej mocnego zapachy w atomizerze niż vanilia którą zakupiłem nie miałem nigdy:)

HOWK

Opublikowano

vanquisz, Shasta Strawberry w porządku :good: Concord Cranberry nie przypadł mi do gustu, co nie znaczy, że Tobie też się nie spodoba.

Opublikowano

California Scents Golden State Delight wytrzmał równe 2 miesiące.

Teraz wrzuciłem

California Scents Shasta Strawberry zobaczymy czy też tyle dadzą radę, faktycznie niezły zapach truskawek

Opublikowano

Chyba bym wolał Golden State Delight

jakoś teraz jak wsiadam do auta to rozglądam się czy mi coś nie zalega między fotelami ;)

Opublikowano
California Scents Shasta Strawberry zobaczymy czy też tyle dadzą radę, faktycznie niezły zapach truskawek

Da radę, truskawka od CS jest trwałym zapachem.