kamilgt Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Tworek, dokładnie, musi być zwykły a nie car scent
SJake Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Można pokropić wodą na drewienka. Zapach wróci na kilka dni...
kolo100 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Ja kupiłem ten http://showcarshine.pl/odswiezacze-i-ne ... y-42g.html i szczerze jestem zawiedziony...
kamilgt Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 kolo100, kup zwykły a nie car scent to poczujesz różnicę w zapachu na + i trwałość lepsza. ja pierwszą puszke kupiłem CS cherry zwykły i byłem zachwycony, potem kupiłem car scent i coś mi w nim nie pasowało to samo mówiło jeszcze kilka osób z którymi rozmawiałem
Kobi Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 kolo100, kup zwykły a nie car scent to poczujesz różnicę w zapachu na + i trwałość lepsza. ja pierwszą puszke kupiłem CS cherry zwykły i byłem zachwycony, potem kupiłem car scent i coś mi w nim nie pasowało to samo mówiło jeszcze kilka osób z którymi rozmawiałem Są jakieś dwie różne puszki Corando Cherry czy o co chodzi bo nie rozumiem za bardzo Ja dziś zamówiłem California Scents - Golden State Delight California Scents - Balboa Bubblegum Zobaczymy która guma balonowa lepsza
kamilgt Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Kobi, są dwie. i wg mnie ta druga wisienka lepsza
Kobi Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Hmm ja właśnie miałem ostatnio, a właściwie ciągle leży w aucie ta druga wersja z wieczkiem jak w puszcze z sardynkami plus regulowane wieczko i szczerze mówiąc zawiodłem się nieco patrząc jak jest to wychwalane. Nie było tak intensywnego zapachu jak przy Golden State choć puszka była taka sama ( z regulowanym wieczkiem) ... Może się jeszcze kiedyś skusze.
bati Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Kupiłem ten sam co kolo100 Czyli Car Scents ... więcej nie kupię
Sabat Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 Hmm ja właśnie miałem ostatnio, a właściwie ciągle leży w aucie ta druga wersja z wieczkiem jak w puszcze z sardynkami plus regulowane wieczko i szczerze mówiąc zawiodłem się nieco patrząc jak jest to wychwalane. Nie było tak intensywnego zapachu jak przy Golden State choć puszka była taka sama ( z regulowanym wieczkiem) ... Może się jeszcze kiedyś skusze. no właśnie mam Golden State i trzyma od 27.04 jeszcze. tylko leży w pojekmniku na napoje i strumień z kratki wentylacyjnej roznosi zapach na samochód
kolo100 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 Witam, Sorki pomyliło mi się. Sugerowałem się produktem ze sklepu, w którym kupiłem zapach ale dzisiaj spojrzałem i mam ten drugi, California Scents. Przewróciłem kostkę na drugą stronę i wydaje się pachnieć ale jak długo zobaczymy...
kamilgt Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 no to ja nie wiem, mi wytrzymał dwa miesiące a w domu jeszcze po 10msc był delikatnie wyczuwalny
kupusso Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Ja kupiłem ten http://showcarshine.pl/odswiezacze-i-ne ... y-42g.html i szczerze jestem zawiedziony... Taki sam siedzi u mnie w aucie od listopada, ale ostatnio zrobił sie coraz mniej wyczuwalny i w związku z tym czekam na Balboa Bubblegum.
miskieusz Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 hmm, czy ktoś mi może przypomnieć najlepszy sposób na długi czas działania w przypadku tej puszki otwieranej jak konserwa? o ile pamiętam nie najlepszym pomysłem jest otwieranie całej od razu tylko zrobienie dziurek?
Thomas207 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Najlepiej to kupic wersje z pokrywka do regulacji. Jezeli kupiles bez, to odezwij sie na PW, mam takie pokrywki zbedne po starych zapachach
S3ci0r Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 czy ktoś już miał styczność receptorów węchowych z tym zapachem? http://mrcleaner.pl/monster-shine-powde ... p2027.html
kojak Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Ja miałem,a dokładniej z zapachem arbuzowym. Zapach jako zapach okej,ale wiadomo - co kto lubi,a pachnie może ze 3 minuty po kilku pstryknięciach nim w samochodzie.
Moderator rychu Opublikowano 13 Czerwca 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 S3ci0r, Ja miałem ale nie potrafię opisać jak to pachnie... Zapach podobny zupełnie do niczego Ciężko określić, trochę taki słodkawy. W aucie nie psikałem, bo ogólnie mi nie pasuje.
PitBull89 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 S3ci0r co do zapachu ciężko opisać ale trwałość bardzo słaba Ps. jaki zapach polecicie bardzo trwały jakiś ??
weglus Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 te psikacze z mrcleanera to wg. bardziej jako odświeżacze są. ewentualnie jak zabierasz kogoś i chcesz żeby wsiadł do pachnącego auta, a zaraz i tak zajmiesz go gadką ew. wciskaniem w fotel ;p być może w zimie będą bardziej trwałe. aczkolwiek wg. mojej chrzestnej jak popsikała winogronowym na tapicerke to utrzymywał sie około tygodnia
S3ci0r Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 szkoda że z trwałością słabo bo bardzo przypadł mi do gustu bubblegum czy z CS również ładnie pachnie bo z trwałością to na bank bije te od MS
kojak Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 weglus, tydzień czasu zapach utrzymywał się w samochodzie ?
Swoop Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 S3ci0r, kwestia gustu bo mi akurat bubble nie podpasował, ale co innego wisienka
miedzikos Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 Panowie jak używacie california scents xtreme, otwieracie tą puszkę całą czy dziurkujecie wieczko ?
kamilgt Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 miedzikos, nie dostałeś wieczka?
Rekomendowane odpowiedzi