Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kolo100, kup zwykły a nie car scent to poczujesz różnicę w zapachu na + i trwałość lepsza.

ja pierwszą puszke kupiłem CS cherry zwykły i byłem zachwycony, potem kupiłem car scent i coś mi w nim nie pasowało :dontknow:

to samo mówiło jeszcze kilka osób z którymi rozmawiałem :o

Opublikowano
kolo100, kup zwykły a nie car scent to poczujesz różnicę w zapachu na + i trwałość lepsza.

ja pierwszą puszke kupiłem CS cherry zwykły i byłem zachwycony, potem kupiłem car scent i coś mi w nim nie pasowało :dontknow:

to samo mówiło jeszcze kilka osób z którymi rozmawiałem :o

Są jakieś dwie różne puszki Corando Cherry czy o co chodzi bo nie rozumiem za bardzo ;)

Ja dziś zamówiłem

California Scents - Golden State Delight

California Scents - Balboa Bubblegum

Zobaczymy która guma balonowa lepsza ;)

Opublikowano

Hmm ja właśnie miałem ostatnio, a właściwie ciągle leży w aucie ta druga wersja z wieczkiem jak w puszcze z sardynkami :P plus regulowane wieczko i szczerze mówiąc zawiodłem się nieco patrząc jak jest to wychwalane. Nie było tak intensywnego zapachu jak przy Golden State choć puszka była taka sama ( z regulowanym wieczkiem) ... Może się jeszcze kiedyś skusze.

Opublikowano
Hmm ja właśnie miałem ostatnio, a właściwie ciągle leży w aucie ta druga wersja z wieczkiem jak w puszcze z sardynkami :P plus regulowane wieczko i szczerze mówiąc zawiodłem się nieco patrząc jak jest to wychwalane. Nie było tak intensywnego zapachu jak przy Golden State choć puszka była taka sama ( z regulowanym wieczkiem) ... Może się jeszcze kiedyś skusze.

no właśnie mam Golden State i trzyma od 27.04 jeszcze.

tylko leży w pojekmniku na napoje i strumień z kratki wentylacyjnej roznosi zapach na samochód

Opublikowano

Witam,

Sorki pomyliło mi się. Sugerowałem się produktem ze sklepu, w którym kupiłem zapach ale dzisiaj spojrzałem i mam ten drugi, California Scents. Przewróciłem kostkę na drugą stronę i wydaje się pachnieć ale jak długo zobaczymy...

Opublikowano

hmm, czy ktoś mi może przypomnieć najlepszy sposób na długi czas działania w przypadku tej puszki otwieranej jak konserwa? o ile pamiętam nie najlepszym pomysłem jest otwieranie całej od razu tylko zrobienie dziurek?

Opublikowano

Ja miałem,a dokładniej z zapachem arbuzowym. Zapach jako zapach okej,ale wiadomo - co kto lubi,a pachnie może ze 3 minuty po kilku pstryknięciach nim w samochodzie. :D

• Moderator
Opublikowano

S3ci0r, Ja miałem ale nie potrafię opisać jak to pachnie... Zapach podobny zupełnie do niczego :o Ciężko określić, trochę taki słodkawy.

W aucie nie psikałem, bo ogólnie mi nie pasuje.

Opublikowano

S3ci0r co do zapachu ciężko opisać ale trwałość bardzo słaba :(

Ps. jaki zapach polecicie bardzo trwały jakiś :) ??

Opublikowano

te psikacze z mrcleanera to wg. bardziej jako odświeżacze są. ewentualnie jak zabierasz kogoś i chcesz żeby wsiadł do pachnącego auta, a zaraz i tak zajmiesz go gadką ew. wciskaniem w fotel ;p

być może w zimie będą bardziej trwałe.

aczkolwiek wg. mojej chrzestnej jak popsikała winogronowym na tapicerke to utrzymywał sie około tygodnia :idea:

Opublikowano

szkoda że z trwałością słabo bo bardzo przypadł mi do gustu bubblegum :cry: czy z CS również ładnie pachnie bo z trwałością to na bank bije te od MS