Mat's Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 Jeszcze dodam coś do wytrzymałości strippera. Ostatni raz był psiknięty 2 tyg temu i dalej go czuć Psikałem po boczkach materiałowych dywanikach i podsufitce.
Wax Paradise Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 CG Stripper to naprawdę fajny i udany zapach. Jeden mój kolega używa go nawet w ... toalecie
escimo Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 Wax Paradise, potwierdzam. Ja mam ponad pół galona + 2 buteleczki. Jedna cały czas leży w aucie
przemek882 Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 a co powiecie o zapachach Monster Shine?
grabek246 Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 przemek882, mam jabłkowy i wiśniowy. ładnie pachnie ale trwałość niska
art'ek Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 a czy CG Stripper mozna w galonie kupic??? jezeli tak to za ile
escimo Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 art'ek, ja odkupiłem pół galona od kolegi dunga. Z tego co wiem, to póki co tylko w Holandii można dostać. W PL jest niedostępny.
dzinkins Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 art'ek, ja odkupiłem pół galona od kolegi dunga. Z tego co wiem, to póki co tylko w Holandii można dostać. W PL jest niedostępny. Dokładnie, też od dunga brałem
nivea Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 właśnie odebrałem przesyłkę od showcarshine w gratisie była próbka Stripper-a, powiem, że nie przestaje się inhalować nawet żonie się spodobał...do póki nazwy nie przeczytała
dunga Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 escimo, w nl tez juz ciezko ze striperem, trzeba chyba sobie galon zapasu zrobic
gibki8 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Poszukuję jakiegoś fajnego zapachu który utrzymałby się na długo i mam kilka typów tylko problem w tym że nie wiem jak co pachnie o sprawdzić nie mam jak dlatego może wy coś poradzicie Dostałem wytyczne że ma to długo pachnieć, nie być słodkie i duszące i nie może być to zapach waniliowy Tak więc na liście mam takie oto zapachy CS Citrus Splash CS FRESH LINEN CS ORANGE SQUEEZE CS Coronado Cherry Byłbym wdzięczny jakby ktoś mógł coś poradzić. Przeglądałem do tyłu parenaście stron i wyczytałem tylko dużo pozytywów o wisience, co do reszty nie znalazłem (możliwe że źle patrzyłem )
pawel020202 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zapachy od CS mają wlepki dzięki, którym można sprawdzić zapach. Zobacz dział partnerów forum i sprawdź czy mają te zapachy w Krk
Ciastek Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Dostałem wytyczne że ma to długo pachnieć, nie być słodkie i duszące i nie może być to zapach waniliowy Tak więc na liście mam takie oto zapachy CS Coronado Cherry Jest długotrwały ale i bardzo słodki moim zdaniem. Taki aromat wiśni cukierniczej
pawel124 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Testował ktoś już ten zapach http://showcarshine.pl/1103-california- ... -ice-.html
kubik Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2012 Wszystkim miłośnikom Stripper Scenta,kupujcie Pany,bo podwyżka duża idzie (już w części sklepów z 56 na 67 skoczył)
Sabat Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2012 Testował ktoś już ten zapach http://showcarshine.pl/1103-california- ... -ice-.html Podobne do żelów Carplana tylko droższe . Żele Carplana spokojnie wytrzymują 2 miesiące . Z ciekawostek to jeden mam już w piwnicy 1,5 roku, tak roku, i to jak 2 msce przeleżał w samochodzie, jak wchodzę do piwnicy dalej piękny zapach jest. CS włożony 27.04 dalej mi pachnie w aucie, tylko zmienił miejsce z pod fotela do komory na napoje.
przemek882 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2012 CG Stripper psiknąłem w aucie ale wogóle go nie czuje czy to normalne?
kubik Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2012 CG Stripper psiknąłem w aucie ale wogóle go nie czuje czy to normalne? Psiknąłem to mało precyzyjne,raz psiknąłeś?wypryskałeś pół butelki ?
przemek882 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 CG Stripper psiknąłem w aucie ale wogóle go nie czuje czy to normalne? Psiknąłem to mało precyzyjne,raz psiknąłeś?wypryskałeś pół butelki ? tak okolo 5 psikniec
kubik Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 CG Stripper psiknąłem w aucie ale wogóle go nie czuje czy to normalne? Psiknąłem to mało precyzyjne,raz psiknąłeś?wypryskałeś pół butelki ? tak okolo 5 psikniec To raczej normalne,tak samo psikanie w powietrze też daje średni efekt,ale na razie miałem styczność z odrobiną gratisową.
kamilgt Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 U mnie po 5 psiknięciach mocno czuć zapach CG
bati Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 CS Coronado Cherry padł u mnie po ... miesiącu teraz jak wsiadam do auta to go jeszcze minimalnie czuć wysechł na "wiór" odwracanie kostek nic nie pomogło bo były suche chyba wysokie temperatury w maju zrobiły swoje ... choć auto garażowane Wracam do moich puszek Aroma Car i gumy balonowej dużej pachnie i tańsze
kolo100 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Witam, U mnie CS Cherry wytrzymał prawie miesiąc. Nie powiem bo ładnie pachnie ale spodziewałem się dłuższej żywotności. Niektórzy pisali, że dwa miesiące intensywnie pachnie a później już słabiej a tutaj 3 tygodnie z hakiem... Nic trzeba włożyć CS DeLight zobaczymy jak ten się zaprezentuje.
Tworek Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Nic trzeba włożyć CS DeLight zobaczymy jak ten się zaprezentuje. W nowej puszcze wytrzymał 3-4 tygodnie, bardzo intensywnie pachniał, po tym okresie jak by go nie było wew. Wymieniłem na Arctic Ice.
Rekomendowane odpowiedzi