Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze dodam coś do wytrzymałości strippera.

Ostatni raz był psiknięty 2 tyg temu i dalej go czuć :shock:

Psikałem po boczkach materiałowych dywanikach i podsufitce.

Opublikowano

art'ek, ja odkupiłem pół galona od kolegi dunga. Z tego co wiem, to póki co tylko w Holandii można dostać. W PL jest niedostępny.

Opublikowano
art'ek, ja odkupiłem pół galona od kolegi dunga. Z tego co wiem, to póki co tylko w Holandii można dostać. W PL jest niedostępny.

Dokładnie, też od dunga brałem ;)

Opublikowano

właśnie odebrałem przesyłkę od showcarshine :)

w gratisie była próbka Stripper-a,

powiem, że nie przestaje się inhalować :)

nawet żonie się spodobał...do póki nazwy nie przeczytała :kox:

Opublikowano

Poszukuję jakiegoś fajnego zapachu który utrzymałby się na długo i mam kilka typów tylko problem w tym że nie wiem jak co pachnie o sprawdzić nie mam jak dlatego może wy coś poradzicie :D Dostałem wytyczne że ma to długo pachnieć, nie być słodkie i duszące i nie może być to zapach waniliowy :D Tak więc na liście mam takie oto zapachy

CS Citrus Splash

CS FRESH LINEN

CS ORANGE SQUEEZE

CS Coronado Cherry

Byłbym wdzięczny jakby ktoś mógł coś poradzić. Przeglądałem do tyłu parenaście stron i wyczytałem tylko dużo pozytywów o wisience, co do reszty nie znalazłem (możliwe że źle patrzyłem ;) )

Opublikowano
Dostałem wytyczne że ma to długo pachnieć, nie być słodkie i duszące i nie może być to zapach waniliowy :D Tak więc na liście mam takie oto zapachy

CS Coronado Cherry

Jest długotrwały ale i bardzo słodki moim zdaniem. ;) Taki aromat wiśni cukierniczej :mrgreen:

Opublikowano

Wszystkim miłośnikom Stripper Scenta,kupujcie Pany,bo podwyżka duża idzie (już w części sklepów z 56 na 67 skoczył) :shock:

Opublikowano

Podobne do żelów Carplana tylko droższe . Żele Carplana spokojnie wytrzymują 2 miesiące .

Z ciekawostek to jeden mam już w piwnicy 1,5 roku, tak roku, i to jak 2 msce przeleżał w samochodzie, jak wchodzę do piwnicy dalej piękny zapach jest.

CS włożony 27.04 dalej mi pachnie w aucie, tylko zmienił miejsce z pod fotela do komory na napoje.

Opublikowano
CG Stripper psiknąłem w aucie ale wogóle go nie czuje czy to normalne?

Psiknąłem to mało precyzyjne,raz psiknąłeś?wypryskałeś pół butelki ?

Opublikowano

tak okolo 5 psikniec

Opublikowano

tak okolo 5 psikniec

To raczej normalne,tak samo psikanie w powietrze też daje średni efekt,ale na razie miałem styczność z odrobiną gratisową.

Opublikowano

CS Coronado Cherry padł u mnie po ... miesiącu :shock::dontknow: teraz jak wsiadam do auta to go jeszcze minimalnie czuć :o wysechł na "wiór" :dontknow: odwracanie kostek nic nie pomogło bo były suche :o chyba wysokie temperatury w maju zrobiły swoje ... choć auto garażowane ;)

Wracam do moich puszek Aroma Car i gumy balonowej ;) dużej pachnie i tańsze :kox:

Opublikowano

Witam,

U mnie CS Cherry wytrzymał prawie miesiąc. Nie powiem bo ładnie pachnie ale spodziewałem się dłuższej żywotności. Niektórzy pisali, że dwa miesiące intensywnie pachnie a później już słabiej a tutaj 3 tygodnie z hakiem...

Nic trzeba włożyć CS DeLight zobaczymy jak ten się zaprezentuje.

Opublikowano
Nic trzeba włożyć CS DeLight zobaczymy jak ten się zaprezentuje.

W nowej puszcze wytrzymał 3-4 tygodnie, bardzo intensywnie pachniał, po tym okresie jak by go nie było wew. Wymieniłem na Arctic Ice.