miskieusz Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 hmm 3tygodnie to też dość krótko jak na legendarną trwałość CS? zastanawiam się jeszcze nad shasta strawberry, ogólnie chciałbym żeby chwilę zapach potrzymał
mar3 Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 kilka dni temu dorwałem w Tesco ciekawy zapach cena ok bo ~10zł, po otwarciu nie ma czegoś takiego, że zapach jest intensywny, nie do zniesienia, delikatnie go czuć chociaż mam wrażenie, że jak te kulki się poruszy to ciut mocniej pachnie - czyli w samochodzie akurat wszystko byłoby ok gdyby nie śmierdolił podobnie do starych kostek WC bo ja tam cytryny i eukaliptusa nie czuję ...
Maggot Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 [...]wszystko byłoby ok gdyby nie śmierdolił podobnie do starych kostek WC [...] I takie moje pierwsze skojarzenie jak to zobaczyłem
uvwGolf Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 Wybaczcie nie wiem czy było, nie spotkał się ktoś z was może z zapachem rózanym do samochodu ?
Shmatan Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 Kulki ambipur (jak te wyżej) są również w zapachu różanym ;] bardzo fajny, ale nie wiem czy do samochodu podejdzie
Thomas207 Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 U mnie taki Ambi Pur w kulkach stoi w kiblu
uvwGolf Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 Takigo ambi pur to bym raczej w aucie nie chciał Może byc choinka nawet
mar3 Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2012 U mnie taki Ambi Pur w kulkach stoi w kiblu no ale coby nie mówić, cały czas "pachnie" równo tak jak zaraz po otwarciu, po kilku dniach, po tygodniu
PitBull89 Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2012 Co do tego zapachu może wywołuję on śmiech na sali ale sam przetestowałem go i powiem tak bardzo długi i ładnie pachnie ja go miałem schowany miedzy siedzeniami gdzie praktycznie prawie był niewidoczny i tak jak mówi mar3 pachnie równo a gdy chcemy bardziej intensywny zapach wystarczy poruszać kuleczki
dwoz Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2012 Jak wypada zapach new car od Monster Shine w porównaniu do jego odpowiednika od CG? Pachnie jak nowy samochód?
Thomas Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2012 Jak wypada zapach new car od Monster Shine w porównaniu do jego odpowiednika od CG? Pachnie jak nowy samochód? ja mam Bubble Gum świetny zapach ,ale strasznie krótko trzyma jak się pryśnie w aucie a dwa,że później taki tłusty nalot się robi ... przestałem używać ..
-snoop- Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 Jak wypada zapach new car od Monster Shine w porównaniu do jego odpowiednika od CG? Pachnie jak nowy samochód? Mam dwa zapachy od MS. Nie mam New Car ale Arbuz i Guma do żucia i według mnie to strata kasy. Zapach w aucie pachnie max. 30 min od psiuknięcia. Mam Stripper Scenta i jak w domu zapodam na firany to czuć go kilka dni, natomiast Monster Shine kilka minut
Maniek8888 Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 kupilem Stripper Scenta i w aucie psiknalem na dywniki, a w domu 3 starzały na kafelki w WC i w kiblu juz kilka dni pachnie, natomiast w aucie juz go nie czuc prawie.. z tym ze cos w tym musi byc bo kazdy zapach w plynie gdy psikalem na dywaiki i fotele to slabo sie utrzymywalem. sprobuje dzisiaj prysnac na jakies plstiki w aucie i zobaczymy jak bedzie z twaloscia, bo przyjzalem sie w domu pod swiatlo tym miejscom na ktore poszedl Stripper i widac nadal kropki na plytkach, a zatem nie ulotnil sie jeszcze i dlatego ciagle go czuc. ciekawe czy moja teoria jest sluszna
damian Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 Tylko auto nagrzewa się w środku i to też ma wpływ na intesywność. Uważ z psikaniem zapachów na plastiki, bo mozesz sobie narobić problemu.
Administrator Evo Opublikowano 29 Maja 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 Zapomnij z psikaniem jakichkolwiek zapachów CG na plastiki.
escimo Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 Dokładnie, po plastikach nie warto. Szukaj miejsc niewidocznych na dywanikach (pod fotelami itp.)
quadrifoglio Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 A w kratki nawiewów można psikać??
escimo Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 quadrifoglio, jak Ci się uda nie pochlapać plastikowych kratek to tak
Shmatan Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 Informuje, że plastików z VW stripper nie odbarwia ;] wylało mi się trochę w okolicy popielniczki, zostało na całą noc i pół dnia i dopiero wtedy zauważyłem. APC domyło jasną plamę, dressing naprawił wygląd
vanquisz Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 A w kratki nawiewów można psikać?? Zdemontuj kratkę nawiewu, nasącz drewienko/kawałek mebla/grubą tekturę i wsadź do środka, ew za filtrem kabinowym. Wystarczy trochę ciepłego powietrza i czuć co jest grane Zapach znacznie dłużej będzie się unosił, niż po strzale.
Administrator Evo Opublikowano 29 Maja 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 Nie chodzi o odbarwianie plastików, choć to też może wystąpić , ale o fakt że zapachy mają lepką konsystencję i jak sobie napsikamy w kratki to mamy idealne siedlisko kurzu i innego syfu który chętnie się do tego lepi.
Maniek8888 Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 hehe zle mnie zrozumieliscie piszac o plastikach mialem na mysli te niewidoczne czyli pod schowkiem pasazera przy nogach itp a nie deska rozdzielcza
Shmatan Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 Evo, o tym nie pomyślałem ale bardzo celna uwaga
Doniek Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 CG SC zostawia ladne slady na plastikach, wiec rowniez nie polecam na miejsca widoczne.
Rekomendowane odpowiedzi