Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm 3tygodnie to też dość krótko jak na legendarną trwałość CS?

zastanawiam się jeszcze nad shasta strawberry, ogólnie chciałbym żeby chwilę zapach potrzymał :)

Opublikowano

kilka dni temu dorwałem w Tesco ciekawy zapach

DSC00814.jpg

cena ok bo ~10zł, po otwarciu nie ma czegoś takiego, że zapach jest intensywny, nie do zniesienia, delikatnie go czuć chociaż mam wrażenie, że jak te kulki się poruszy to ciut mocniej pachnie - czyli w samochodzie akurat :good:

wszystko byłoby ok gdyby nie śmierdolił podobnie do starych kostek WC :mrgreen: bo ja tam cytryny i eukaliptusa nie czuję ...

Opublikowano
[...]wszystko byłoby ok gdyby nie śmierdolił podobnie do starych kostek WC :mrgreen: [...]

I takie moje pierwsze skojarzenie jak to zobaczyłem :D

Opublikowano

:mrgreen:

U mnie taki Ambi Pur w kulkach stoi w kiblu ;)

:mrgreen::lol::mrgreen:

no ale coby nie mówić, cały czas "pachnie" równo :good: tak jak zaraz po otwarciu, po kilku dniach, po tygodniu :good:

Opublikowano

Co do tego zapachu może wywołuję on śmiech na sali :lol::D ale sam przetestowałem go i powiem tak bardzo długi i ładnie pachnie ja go miałem schowany miedzy siedzeniami gdzie praktycznie prawie był niewidoczny i tak jak mówi mar3 pachnie równo a gdy chcemy bardziej intensywny zapach wystarczy poruszać kuleczki :good:

Opublikowano

Jak wypada zapach new car od Monster Shine w porównaniu do jego odpowiednika od CG? Pachnie jak nowy samochód?

Opublikowano
Jak wypada zapach new car od Monster Shine w porównaniu do jego odpowiednika od CG? Pachnie jak nowy samochód?

ja mam Bubble Gum :) świetny zapach ,ale strasznie krótko trzyma jak się pryśnie w aucie ;) a dwa,że później taki tłusty nalot się robi ... przestałem używać ..

Opublikowano

Mam dwa zapachy od MS. Nie mam New Car ale Arbuz i Guma do żucia i według mnie to strata kasy. Zapach w aucie pachnie max. 30 min od psiuknięcia. Mam Stripper Scenta i jak w domu zapodam na firany to czuć go kilka dni, natomiast Monster Shine kilka minut

Opublikowano

kupilem Stripper Scenta i w aucie psiknalem na dywniki, a w domu 3 starzały na kafelki w WC i w kiblu juz kilka dni pachnie, natomiast w aucie juz go nie czuc prawie.. z tym ze cos w tym musi byc bo kazdy zapach w plynie gdy psikalem na dywaiki i fotele to slabo sie utrzymywalem. sprobuje dzisiaj prysnac na jakies plstiki w aucie i zobaczymy jak bedzie z twaloscia, bo przyjzalem sie w domu pod swiatlo tym miejscom na ktore poszedl Stripper i widac nadal kropki na plytkach, a zatem nie ulotnil sie jeszcze i dlatego ciagle go czuc. ciekawe czy moja teoria jest sluszna ;)

Opublikowano

Tylko auto nagrzewa się w środku i to też ma wpływ na intesywność. Uważ z psikaniem zapachów na plastiki, bo mozesz sobie narobić problemu.

Opublikowano

Informuje, że plastików z VW stripper nie odbarwia ;] wylało mi się trochę w okolicy popielniczki, zostało na całą noc i pół dnia i dopiero wtedy zauważyłem. APC domyło jasną plamę, dressing naprawił wygląd

Opublikowano
A w kratki nawiewów można psikać??

Zdemontuj kratkę nawiewu, nasącz drewienko/kawałek mebla/grubą tekturę i wsadź do środka, ew za filtrem kabinowym. Wystarczy trochę ciepłego powietrza i czuć co jest grane ;) Zapach znacznie dłużej będzie się unosił, niż po strzale.

• Administrator
Opublikowano

Nie chodzi o odbarwianie plastików, choć to też może wystąpić , ale o fakt że zapachy mają lepką konsystencję i jak sobie napsikamy w kratki to mamy idealne siedlisko kurzu i innego syfu który chętnie się do tego lepi.

Opublikowano

hehe zle mnie zrozumieliscie ;) piszac o plastikach mialem na mysli te niewidoczne czyli pod schowkiem pasazera przy nogach itp a nie deska rozdzielcza