Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

Pany , miał ktoś styczność z dwoma różnymi puchami CS Golden State Delight ? Zapach był ten sam ?

Rok temu jak miałem to był kozak, idealny zapach tradycyjnej gumy balonowej. Teraz kupiłem to zapach gumy balonowej jest mocno przytłumiony przez zapach soczystego bełta :roll::o Nie musze dodawać że z auta wyleciał :D:kox:

• Administrator
Opublikowano

No złotą taką ;) Jak zejde na dół to cykne foto, ale puszka jak puszka, identyczna z Shasta Berry ,z którym jest wszystko ok.

Opublikowano

ja ostatnio wąchałem cherry z dwóch różnych puch i też była różnica ;) car scent pachnie deczko inaczej niż wersja california, pzynajmniej z tego skrobaczkowego testera.

Opublikowano

takie same odczucia miałem po wiśni z regulacja i bez regulacji (bez regulacji super, z regulacją dooopa)

to pisali że coś mi się tylko wydaje że zapachy i intensywności są różne :)

Opublikowano

a ktoś używał tych zapachów od CS Similar to Hugo Boss, ck one, gucci , i innych fajnych perfum ??

Oraz jeszcze o Hawaiian Gardens , jak przeoczyłem to sory ale dużo tego :)

Opublikowano

Ok to już na pewno go nie biorę pod uwagę

podobno smierdza kiblem :-]
Odnosisz się do hawaian gardens ?

Czy do wszystkich które podałem?

Jak zapach "podobny" do CK ONE może pachnieć kiblem:)?

:P

Opublikowano

ale podobno, bo słyszałeś gdzieś czytałeś czy sam wąchałeś?

Oni mają linie kilku kosmetyków tak jakby i nie wierze ,że wszystkie są do bani a niektóre perfumy mają bardzo przyjemny zapach.

Sprawdzał to ktoś sam?

Opublikowano

sprawdzał ktoś z forum i to W TYM TEMACIE, stwierdzasz że nie chce Ci sie szukać to odpowiedziałem że zapach kibla, a jeżeli dalej myślisz że coś oszukuje to zapraszam do lektury tego tematu od początku.

Opublikowano

Hawaiian Gardens posiadam chyba od kilku miesięcy w szufladzie w biurku, trzeba przyłożyć nosa żeby poczuć, ale od czasu do czasu jakby samego go czuć jak leży w szufladzie :P

edit:// dokładnie od 2011-10-01

Opublikowano
takie same odczucia miałem po wiśni z regulacja i bez regulacji (bez regulacji super, z regulacją dooopa)

to pisali że coś mi się tylko wydaje że zapachy i intensywności są różne :)

Hmm dwa dni temu otworzyłem CS Corando Cherry z regulacją i jakoś ... słabo mi pachnie. Wcześniej miałem CS Golden State i jakoś pachniał mocnej przy takiej samej regulacji pokrywki..

Opublikowano

Witam,

Dzisiaj otrzymałem paczkę z CS Cherry i Golden State. Na pierwszy ogień poszła wisienka. Delikatnie odkręciłem regulację i na razie pachnie. Zobaczymy jak długo..... :)

Opublikowano
Cytat:

Oraz jeszcze o Hawaiian Gardens

Jak dla mnie porażka. Po otwarciu poleciał natychmiast do kosza.

Potwierdzam. Zapach taki średnio fajny nie pasował mi do samochodu ale to w sumie nie miało dużego znaczenia, bo i tak nie było go czuć he he :roll: Pachniał bardzo słabo i krótko i to jedyny plus tego zapachu ;)

Opublikowano
Niestety nie znalazłem nic na ten temat,musiał bym przejrzeć pewnie 93 strony,bo forum nie ma opcji przeszukiwania danego tematu

kolego strona 84:)

co do tego zapachu teraz.. - nie polecam ;p