Administrator Evo Opublikowano 8 Maja 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Pany , miał ktoś styczność z dwoma różnymi puchami CS Golden State Delight ? Zapach był ten sam ? Rok temu jak miałem to był kozak, idealny zapach tradycyjnej gumy balonowej. Teraz kupiłem to zapach gumy balonowej jest mocno przytłumiony przez zapach soczystego bełta Nie musze dodawać że z auta wyleciał
SJake Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Evo, jaką masz puszkę? wklej no jakiś podgląd...
Administrator Evo Opublikowano 8 Maja 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 No złotą taką Jak zejde na dół to cykne foto, ale puszka jak puszka, identyczna z Shasta Berry ,z którym jest wszystko ok.
Ciastek Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 ja ostatnio wąchałem cherry z dwóch różnych puch i też była różnica car scent pachnie deczko inaczej niż wersja california, pzynajmniej z tego skrobaczkowego testera.
franekfr Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 CS Balboa Bubblegum vs. CS Coronado Cherry. Zdecydowanie Coronado , co do intensywnosci też na WIELKI PLUS
m911 Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 takie same odczucia miałem po wiśni z regulacja i bez regulacji (bez regulacji super, z regulacją dooopa) to pisali że coś mi się tylko wydaje że zapachy i intensywności są różne
jarekrk Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 a ktoś używał tych zapachów od CS Similar to Hugo Boss, ck one, gucci , i innych fajnych perfum ?? Oraz jeszcze o Hawaiian Gardens , jak przeoczyłem to sory ale dużo tego
pawel020202 Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Oraz jeszcze o Hawaiian Gardens Jak dla mnie porażka. Po otwarciu poleciał natychmiast do kosza.
jarekrk Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Ok to już na pewno go nie biorę pod uwagę podobno smierdza kiblem Odnosisz się do hawaian gardens ?Czy do wszystkich które podałem? Jak zapach "podobny" do CK ONE może pachnieć kiblem:)?
m911 Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 chodziło mi o te "CS Similar to Hugo Boss, CK one, gucci "
jarekrk Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 ale podobno, bo słyszałeś gdzieś czytałeś czy sam wąchałeś? Oni mają linie kilku kosmetyków tak jakby i nie wierze ,że wszystkie są do bani a niektóre perfumy mają bardzo przyjemny zapach. Sprawdzał to ktoś sam?
m911 Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 sprawdzał ktoś z forum i to W TYM TEMACIE, stwierdzasz że nie chce Ci sie szukać to odpowiedziałem że zapach kibla, a jeżeli dalej myślisz że coś oszukuje to zapraszam do lektury tego tematu od początku.
cptolgierd Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Hawaiian Gardens posiadam chyba od kilku miesięcy w szufladzie w biurku, trzeba przyłożyć nosa żeby poczuć, ale od czasu do czasu jakby samego go czuć jak leży w szufladzie edit:// dokładnie od 2011-10-01
SJake Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Sprawdzał to ktoś sam? Jarek - z zapachami to jest tak, że dla każdego co innego.
Kobi Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 takie same odczucia miałem po wiśni z regulacja i bez regulacji (bez regulacji super, z regulacją dooopa) to pisali że coś mi się tylko wydaje że zapachy i intensywności są różne Hmm dwa dni temu otworzyłem CS Corando Cherry z regulacją i jakoś ... słabo mi pachnie. Wcześniej miałem CS Golden State i jakoś pachniał mocnej przy takiej samej regulacji pokrywki..
kolo100 Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Witam, Dzisiaj otrzymałem paczkę z CS Cherry i Golden State. Na pierwszy ogień poszła wisienka. Delikatnie odkręciłem regulację i na razie pachnie. Zobaczymy jak długo.....
LUKAS103 Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Cytat: Oraz jeszcze o Hawaiian Gardens Jak dla mnie porażka. Po otwarciu poleciał natychmiast do kosza. Potwierdzam. Zapach taki średnio fajny nie pasował mi do samochodu ale to w sumie nie miało dużego znaczenia, bo i tak nie było go czuć he he Pachniał bardzo słabo i krótko i to jedyny plus tego zapachu
kuba112004 Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2012 czy testował ktoś ten preparat ? http://allegro.pl/koncentrat-zapachu-5- ... 02036.html
kuba112004 Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2012 Niestety nie znalazłem nic na ten temat,musiał bym przejrzeć pewnie 93 strony,bo forum nie ma opcji przeszukiwania danego tematu
franekfr Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2012 Niestety nie znalazłem nic na ten temat,musiał bym przejrzeć pewnie 93 strony,bo forum nie ma opcji przeszukiwania danego tematu kolego strona 84:) co do tego zapachu teraz.. - nie polecam ;p
Doniek Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2012 Zna ktos moze jakis zapach podobny do Meguiars Endurance Tire Gel ? To chyba winogrona są?
SJake Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2012 Doniek, winogrona - napa grape od California scents
kuba112004 Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2012 powiedzcie mi Panowie,istnieja dwa różne pudełka California Scents czy zapachy się czymś różnią? ktory jest nowszy?
Rekomendowane odpowiedzi