kolo100 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ja dla testów kupiłem Cs i jestem zachwycony intensywnością i leży pod siedzeniem skręcony prawie na maksa a obieg powietrza roznosi zapach balonówy Mam jeszcze truskawki ale zobaczymy na ile wystarczy opakowanie . A jak długo już leży u ciebie pod siedzeniem? Taki CS to 2 miechy da radę?
Swoop Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 A jak długo już leży u ciebie pod siedzeniem? Taki CS to 2 miechy da radę? zależy od zapachu, ale powinien wytrzymać. Mi My Sheldan Lime wytrzymał prawie 3 miesiące
rustin Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 zagościł u mnie my shaldan squasz. Nawet fajny zapaszek ale trochę taki zbyt słodki, cytrusowy
Thomas207 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Taki CS to 2 miechy da radę? Spoko, najstarszego CSa (Cranberry) mam rok i jeszcze cos tam pachnie w szafie Ale 2 miesiace w aucie daja spokojnie rade, przynajmniej te co testowalem (Cranberry, Cherry, Santa Barbara Berry).
krzysztof-kris Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Mi My Sheldan Lime wytrzymał prawie 3 miesiące Ja używam SQASH i kiedyś jak kupowałem to musiałem delikatnie otwierac puszke bo zapach był intensywny. Teraz jak kupuje to cały otwieram i już takiej intensywności nie ma. Kupowałem u różnych sprzedawców na allegro . Możesz polecic jakiegoś lub sklep gdzie kupujesz? Kupiłem w Tesco ale nie testowałem jeszcze
kamilgt Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 kolo100, w sobotę Dzinkins psiknął mi CG Pinacolada i wczoraj wieczorem był jeszcze ładnie wyczuwalny, dzisiaj nie patrzyłem. dzisiaj rano jeździłem tym samochodem i nadal ładnie pachnie wsiadałem z myślą, że już nic nie będzie po tym czego się tutaj naczytałem o zapachach CG
MetalMagnes Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Witam,Drodzy koledzy czy ktoś zna zapach, który naprawdę długo pachnie. Kupiłem PB Pinacolada, psikam po 6-8 razy na każdy dywanik i następnego dnia nic nie czuję. Testowałem naście zapachów, tych marketowych, tych z allegro, teraz kupiłem PB i tak naprawdę wszystko jest do ..... Przecież nie będę codziennie spryskiwał dywaników po wejściu do auta bo to się mija z celem. Dzięki Pozdro Ja używałem dwóch tego typu produktów - eliminatora zapachów i odświeżacza powietrza, oba Autoglyma: Odour Eliminator i Autofresh. I oba mogę polecić. Pierwszy ma łagodny zapach, drugi natomiast bardzo intensywny, który okreśłiłbym jako świeży/cytrusowy/chemiczny. Mnie np. zaraz po psiknięciu drażni ten zapach. 3-4 psiknięcia w powierze w aucie i zapach jest akuratny/delikatny ale na 2 dzień i utrzymuje się parę dni. Natomiast jeśli wykonam z 10-12 psiknięć w całym aucie+bagażnik, to jest jeszcze za intensywny dla mnie na drugi dzień i utrzymuje się na pewno tydzień.
wkr Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Jako, że jestem nałogowym poszukiwaczem nowych zapachów do samochodu, mogę polecić moje ostatnie odkrycie w Tesco . Zapachy WATER " choinkowe " firmy GEKO . Mi osobiście bardzo podpasowały . Łatwo je znaleźć bo są w kształcie jaszczurki . To jest chyba ta sama firma co robi gumy antypoślizgowe na telefon do aut . Zapach lekki , trochę cytrusowy , jak dla mnie idealny na wiosnę/lato .
kolo100 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Dzięki za wszystkie propozycje. Ja też jestem nałogowym poszukiwaczem zapachów do auta ale teraz to muszę wykorzystać całą pinacoladę. Następnym jaki kupię to pewnie będzie CG jak pachnie przynajmniej 4 dni. Wypróbuję też cs. Dzięki
Swoop Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 muszę wykorzystać całą pinacoladę jak ci nie leży zapach, to zawsze można sprzedać
Maniek8888 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 muszę wykorzystać całą pinacoladę jak ci nie leży zapach, to zawsze można sprzedać to samo mialem napisac
kolo100 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Nie no zapach jest super tylko trwałość mi nie pasi za bardzo dlatego też pytam o inną alternatywę. Jednak wykorzystam go do końca bo ze sprzedażą to za dużo zabawy. Pakować, wysyłać a dużo mniej musiałym sobie zażyczyć bo przesyłka do tego dochodzi.... jednym słowem szkoda zachodu. Dzięki
AUDI-A8 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Co sądzicie o WUNDER-BAUM Black Classic ?
SJake Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 WUNDER-BAUM Black Classic ? Klasyka...
kubik Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 WUNDER-BAUM Black Classic ? Klasyka... Nie można zapominać o New Car i Vanilla
Shmatan Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Co sądzicie o WUNDER-BAUM Black Classic ? Rekordowo 200szt. dla siebie i znajomych na zapas zamawiałem
MM.MM Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 WUNDER-BAUM To klasyka, jedne z najfajniejszych zapachów ahh everfresh uwielbiam go
Siwy Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Odkrecajac mniej zapach california scients on bedzie dluzej dzialal czy tylko bedzie mniejsza intensywnosc zapachu
faraon3021 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 siwy1117, zamkniety nie traci na wartosci wiec delikatnie otwarty wolno uwalnia olejki eteryczne czyli dziala dluzej. Jesli sie myle niech mnie ktos poprawi
Baniek Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Chemical Guys Stripper Scent, od wczoraj pachnie nim mój pokój, moje dwa samochody i moja działka. Kozak! Bez kitu!
uki Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Chemical Guys Stripper Scent, od wczoraj pachnie nim mój pokój, moje dwa samochody i moja działka. Kozak! Bez kitu! kozak to on jest, ale mi już wychodzi uszami. przez pół roku znudził mi się niemiłosiernie- przechodzę na CG lub CS
mar3 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 mi wyszedł bokiem po kilku dniach jeszcze go czuję mimo, że od aplikacji minęły ze 3tyg. pewnie dlatego, że popsikałem kratkę od nawiewu
Thomas207 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Ja juz z pol roku nie psikalem Stripper Scentem, ale jak teraz postal w te ostatnie upały 38 stopni w słoncu to znow go czuc, glownie z boczkow drzwi, na ktore psikalem
Sabat Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 Kiedyś znajomy handlował chemią do sprzątania , miał w ofercie odświeżacze Septa Przez długi czas używałem w domu i samochodzie. wystarczyło 1-2 psiknięcia i na tydzień był spokój. teraz widzę że zmienili butelki http://www.agapit.com.pl/news/newsdet/m ... /2/id/103/ Ale gdyby ktoś miał okazję sprawdzić to polecam
Rekomendowane odpowiedzi