Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja dla testów kupiłem Cs i jestem zachwycony intensywnością i leży pod siedzeniem skręcony prawie na maksa a obieg powietrza roznosi zapach balonówy ;)

Mam jeszcze truskawki ale zobaczymy na ile wystarczy opakowanie .

A jak długo już leży u ciebie pod siedzeniem? Taki CS to 2 miechy da radę?

Opublikowano
A jak długo już leży u ciebie pod siedzeniem? Taki CS to 2 miechy da radę?

zależy od zapachu, ale powinien wytrzymać. Mi My Sheldan Lime wytrzymał prawie 3 miesiące

Opublikowano
Taki CS to 2 miechy da radę?

Spoko, najstarszego CSa (Cranberry) mam rok i jeszcze cos tam pachnie w szafie ;)

Ale 2 miesiace w aucie daja spokojnie rade, przynajmniej te co testowalem (Cranberry, Cherry, Santa Barbara Berry).

Opublikowano
Mi My Sheldan Lime wytrzymał prawie 3 miesiące

Ja używam SQASH i kiedyś jak kupowałem to musiałem delikatnie otwierac puszke bo zapach był intensywny. Teraz jak kupuje to cały otwieram i już takiej intensywności nie ma. Kupowałem u różnych sprzedawców na allegro . Możesz polecic jakiegoś lub sklep gdzie kupujesz?

Kupiłem w Tesco ale nie testowałem jeszcze

Opublikowano
kolo100, w sobotę Dzinkins psiknął mi CG Pinacolada i wczoraj wieczorem był jeszcze ładnie wyczuwalny, dzisiaj nie patrzyłem.

dzisiaj rano jeździłem tym samochodem i nadal ładnie pachnie :) wsiadałem z myślą, że już nic nie będzie po tym czego się tutaj naczytałem o zapachach CG

Opublikowano
Witam,

Drodzy koledzy czy ktoś zna zapach, który naprawdę długo pachnie. Kupiłem PB Pinacolada, psikam po 6-8 razy na każdy dywanik i następnego dnia nic nie czuję. Testowałem naście zapachów, tych marketowych, tych z allegro, teraz kupiłem PB i tak naprawdę wszystko jest do .....

Przecież nie będę codziennie spryskiwał dywaników po wejściu do auta bo to się mija z celem.

Dzięki

Pozdro :)

Ja używałem dwóch tego typu produktów - eliminatora zapachów i odświeżacza powietrza, oba Autoglyma: Odour Eliminator i Autofresh. I oba mogę polecić. Pierwszy ma łagodny zapach, drugi natomiast bardzo intensywny, który okreśłiłbym jako świeży/cytrusowy/chemiczny. Mnie np. zaraz po psiknięciu drażni ten zapach. 3-4 psiknięcia w powierze w aucie i zapach jest akuratny/delikatny ale na 2 dzień i utrzymuje się parę dni. Natomiast jeśli wykonam z 10-12 psiknięć w całym aucie+bagażnik, to jest jeszcze za intensywny dla mnie na drugi dzień i utrzymuje się na pewno tydzień.

Opublikowano

Jako, że jestem nałogowym poszukiwaczem nowych zapachów do samochodu, mogę polecić moje ostatnie odkrycie w Tesco . Zapachy WATER " choinkowe " firmy GEKO . Mi osobiście bardzo podpasowały . Łatwo je znaleźć bo są w kształcie jaszczurki . To jest chyba ta sama firma co robi gumy antypoślizgowe na telefon do aut . Zapach lekki , trochę cytrusowy , jak dla mnie idealny na wiosnę/lato .

Opublikowano

Dzięki za wszystkie propozycje. Ja też jestem nałogowym poszukiwaczem zapachów do auta ale teraz to muszę wykorzystać całą pinacoladę. Następnym jaki kupię to pewnie będzie CG jak pachnie przynajmniej 4 dni. Wypróbuję też cs.

Dzięki

Opublikowano

Nie no zapach jest super tylko trwałość mi nie pasi za bardzo :) dlatego też pytam o inną alternatywę.

Jednak wykorzystam go do końca bo ze sprzedażą to za dużo zabawy. Pakować, wysyłać a dużo mniej musiałym sobie zażyczyć bo przesyłka do tego dochodzi.... jednym słowem szkoda zachodu.

Dzięki

Opublikowano

Odkrecajac mniej zapach california scients on bedzie dluzej dzialal czy tylko bedzie mniejsza intensywnosc zapachu :?:

Opublikowano
Chemical Guys Stripper Scent, od wczoraj pachnie nim mój pokój, moje dwa samochody i moja działka. Kozak! Bez kitu! :)

kozak to on jest, ale mi już wychodzi uszami. przez pół roku znudził mi się niemiłosiernie- przechodzę na CG lub CS

Opublikowano

mi wyszedł bokiem po kilku dniach :D

jeszcze go czuję mimo, że od aplikacji minęły ze 3tyg.

pewnie dlatego, że popsikałem kratkę od nawiewu :D

Opublikowano

Ja juz z pol roku nie psikalem Stripper Scentem, ale jak teraz postal w te ostatnie upały 38 stopni w słoncu to znow go czuc, glownie z boczkow drzwi, na ktore psikalem ;)

Opublikowano

Kiedyś znajomy handlował chemią do sprzątania , miał w ofercie odświeżacze Septa

Przez długi czas używałem w domu i samochodzie. wystarczyło 1-2 psiknięcia i na tydzień był spokój.

teraz widzę że zmienili butelki

http://www.agapit.com.pl/news/newsdet/m ... /2/id/103/

Ale gdyby ktoś miał okazję sprawdzić to polecam