Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Golden State delight też pachnie jak guma do żucia, ale zupełnie inna

Jak różowe gumy Orbit, te dla dzieci :mrgreen:

Dla mnie Balboa pachnie jak różowe Orbit. GS nie testowałem. :)

Opublikowano

Musze jednak się poskarżyć na Balboa Bubblegum - po kilku dniach zapach stał się raczej nieprzyjemy, taki wymiotny więc idzie zamiana na cherry.

Opublikowano
Musze jednak się poskarżyć na Balboa Bubblegum - po kilku dniach zapach stał się raczej nieprzyjemy, taki wymiotny więc idzie zamiana na cherry.

a ja wsadzilem dzis jablko i w ogole nie pachnie, dopiero jak nos przytkam do puszki to lekko czuc. Te "drewienka" sa malo wilgotne cos

Opublikowano

_jedrek_, zależy który zapach, są takie które są bardzo mało intensywne, a są takie, które nawet z na maksa zakręconym wieczkiem tak pachną, że niektórzy je wrzucają do bagaznika na kilka dni ;)

Opublikowano

Modny ostatnio Eurogel z Tesco o zapachu cytrynowym - zapach gorszy od My Shaldan, mniej intensywniejszy. Krótko i słabo pachniał, ale został przemrożony w zimie, tak więc to mogło mieć wpływ. Zdecydowanie wolę My Shaldan o zapachu Lime.

Wunder-Baum o zapachu skóry, coś około 3 zł. Nie przypomina skóry, ale zapach bardzo przyjemny i intensywany. Ciężki do określenia. Polecam.

Opublikowano
Zdecydowanie wolę My Shaldan o zapachu Lime.

Mi też on odpowiada a jakoś nie przypadł mi do gustu CS Balboa Bubblegum..

niedługo test wisienki ;)

Opublikowano

Witam,

Drodzy koledzy czy ktoś zna zapach, który naprawdę długo pachnie. Kupiłem PB Pinacolada, psikam po 6-8 razy na każdy dywanik i następnego dnia nic nie czuję. Testowałem naście zapachów, tych marketowych, tych z allegro, teraz kupiłem PB i tak naprawdę wszystko jest do .....

Przecież nie będę codziennie spryskiwał dywaników po wejściu do auta bo to się mija z celem.

Dzięki

Pozdro :)

Opublikowano

A ja testuje zapachy od Autobrite

Do tej pory sprawdzilem -CHERRY AIR FRESHNER i po aplikacji pachie swietnie ale na drugi dzien niestety zapach baaardzo sie zmienil :thumbdown:

Obecnie zawital BUBBLEGUM AIR FRESHNER i to juz inna bajka :-]

Zapach jak dla mnie extra a o trwalosci wypowiem sie jak skoncze testr bo nie potrafie sie powstrzymac zeby co jakis czas choc raz czy dwa razy nie psiknac dla wzmocnienia efektu :P

Kolejne 4 zapachy musza troche poczekac :)

Opublikowano

Kamilgt Widocznie CG jest trwalszy niż PB. Ja chciałbym jednak żeby zapach pachniał co najmniej tydzień po 20-30 psiknieciach i takiego też szukam. Nie wiem jeszcze kiedy wykorzystam tą całą butlę PB.

Dzięki za informację, będę miał porównanie.

Opublikowano

Masz na myśli california scents? Kiedyś planowałem przetestować te zapachy ale kupiłem w markecie podobne My Shalidans i tak średnio mi się widziały.

Głównie chodzi mi też o zapach, którego nie będzie widać, fakt CS można pod siedzenie włożyć tylko czy będzie wtedy wyczuwalny....

Dzięki

Opublikowano
Krótko i słabo pachniał, ale został przemrożony w zimie, tak więc to mogło mieć wpływ
i to miało wpływ na intensywność i długosc zapachu, ja swojego niestety tez przemroziłem i przestał prawie pachniec :(
Opublikowano

Ja dla testów kupiłem Cs i jestem zachwycony intensywnością i leży pod siedzeniem skręcony prawie na maksa a obieg powietrza roznosi zapach balonówy ;)

Mam jeszcze truskawki ale zobaczymy na ile wystarczy opakowanie .