Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
używasz od kilku lat zapachów tej firmy czy jednej sztuki przez kilka lat?

Nie no oczywiście używam tego zapachu od zmiany do zmiany od kilku lat.Siora mi przesyła z USA bo tam po 2-3$ chodzą . Średnio 3-4 w roku idą .

pozdr Leszcz

Opublikowano

Witam

Słuchajcie a jak jest z trwałością California Scent. Chodzi mi o zamknięte opakowania. Czy się starzeją i tracą moc nieotwierane ?

Pozdrawiam

Opublikowano
Witam

Słuchajcie a jak jest z trwałością California Scent. Chodzi mi o zamknięte opakowania. Czy się starzeją i tracą moc nieotwierane ?

Pozdrawiam

Napisze Ci tak . Kupiłem http://www.sklep.polishangel.pl/index.p ... a-42g.html

Kilka miechów temu . Postanowiłem sprezentować koledze i tu pojawił się problem.Po otwarciu był bardzo nieprzyjemny zapach jakby fermentującej Vanilii a na trzech kawałkach drewienka pojawiła się pleśń.

Po kilku dniach pleśń zniknęła a zapach wydaje się ok.

Opublikowano
pleśń zniknęła

Wydaje mi się, że pleśń sama w sobie nie znika. Musiał być to jakiś nalot.

Ponadto drewno nasączone olejkiem w konserwie bez dostępu powietrza :o

Opakowanie nie było rozkonserwowane?

Czy się starzeją i tracą moc nieotwierane ?

Póki są szczelnie zamknięte to nie tracą nic a nic...

Opublikowano

Opakowanie było na 100% szczelne.

Tak nalot był tak jakby pleść ale nalot był biały . No i ten zapach sfermentowania.

Po kliku dniach już było i jest OK :)

pozdr Leszcz

Opublikowano

Wiem, że cały temat jest o tym :) czy warto brać zapach my shaldan squash?

Chodzi mi o intensywność i trwałość. Tak jest że będzie go czuć intensywnie przez 50 dni? Cenowo jest to dobra okazja.

Opublikowano

rustin, powinien tyle wytrzymać :good:

Kupiłem jakieś dwa miesiące squash'a i apple, apple wylądował u ojca w samochodzie i cały czas czuć, a squash czeka bo jeszcze new car z california scent daje radę :)

Jeśli chodzi o sam zapach squash to mi się osobiście podoba ;)

Opublikowano

Dziś odpaliłem CS Golden State Delight, przy max zamkniętym wieczku pachnie niesamowicie mocno, ale nie nachalnie, znośnie. Póki co nie widzę potrzebny uchylania wieczka :good:

Opublikowano
Wiem, że cały temat jest o tym czy warto brać zapach my shaldan squash?
Zdecydowanie lepszym wyborem jest Lime o zapachu limonki/zielonej cytryny. Te zapachy są bardzo podobne ale Lime jest zdecydowanie intensywniejszy/trwalszy od Squash. Lime wytrzymał u mnie 2 miesiące.
Opublikowano

Kilka dni temu otworzyłem CS Napa Grape i bardzo się zawiodłem. Zapach jak wymiociny do tego bardzo intensywny, więc wylądował na balkonie z zakręconą pokrywką :thumbdown: . Teraz testuję Mango, które chyba bije Wisienkę.

Opublikowano
są dwa zapachy jabłkowe z CS apple valley oraz cinnamon apple czyli jabłko z cynamonem :)

a sa one w miare spoko, tzn intensywne i dlugotrwale?

Opublikowano

niestety nie używałem ich wiec nie mogę powiedzieć nic o intensywności,

natomiast jeśli zależy Ci na intensywności to bezpieczniej celować w inne zapachy

np. wiśnia, golden state delight, santa barbara berry, shasta strawberry, balboa bubblegum

Opublikowano

A ja ost zamówiłem 5 opakowań Aroma Car o smaku gumy balonowej. Zapach to istna rózówa orbitka ( jak dla mnie może być choć przy kontroli policyjnej pewnie balonik podstawią, bo pomyślą że tyle gumy zużyłem to pewnie chce coś ukryć) wydjaność to podobno ok 2 miesięcy czyli tak jak na opakowaniu. Piszę ok bo kumpel miał to mówi że pierwszy miesiąć jest git a w drugim już troszke mniej jednak trzeba wziąść poprawkę gdyż ten drugi miesiąc to była już zima :o Wczoraj włożyłem do piżgota młodej i rano jak wsiadłem było idealnie, tzn nie zbyt dusząco tylko że tak na pisze przyjemnie dla nosa :D

Nastęonym razem zamówie każdy zapach żebym miał rozeznanie co i jak

Opublikowano
są dwa zapachy jabłkowe z CS apple valley oraz cinnamon apple czyli jabłko z cynamonem :)

a sa one w miare spoko, tzn intensywne i dlugotrwale?

cinnamon apple - bardzo intensywny, dla mnie aż za bardzo.

Ja skończyłem eksperymentowanie z zapachami i powróciłem do choinek Wunder Baum'a. Znam większość zapachów, mam swoje ulubione, co tankowanie kupuje jedną i jestem zadowolony.

Opublikowano
a używał ktoś żelowy zapach Aroma
do rozpylania

ja używałem ale tych owocowych ... bardzo słodkie i aż czasem drażniące w nos jak za dużo się psiknie ;) ale stosowane z umiarem są ok ;) o trwałości nic nie powiem bo w aucie nie testowałem ;) chyba najbardziej do gustu mi przypadła zielona herbata :good: