Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak jest różnica w zapachu między Golden State Delight, a Balboa Bubblegum?

Jak teraz skończy mi się Eurogel to zamierzam wsadzić Black Classic do puszki po Coronado i zobaczymy ile wytrzyma. :kox:

071fa11c31227e21med.jpg

Opublikowano

Golden State Delight mam, jest mega.

Jak trwały jest Balboa Bubblegum ? Podobnie jak Golden ?

Opublikowano

Trudno to opisać.... Balboa jest jak guma balonówa tak z przełomu lat 80-90. Golden State delight też pachnie jak guma do żucia, ale zupełnie inna :o

[ Dodano: 7 Kwiecień 2012, 14:01 ]

Serio?

no a jak mam CI opisać zapach i napisać który lepszy... Bierzesz dwa - wąchasz i masz swoją opinie... Dyskusja na temat zapachów jest bez sensu.

Dla mnie na przykład Stripper śmierdzi i go nienawidzę... pomimo tego, że wiele osób się nim zachwyca. ;)

Opublikowano

SJake u mnie wszyscy się zachwycają Stripperem i każdy mówi że kojarzy zapach :mrgreen:

ale każdy ma swój gust i węch dlatego szanuję Twoją opinie

Opublikowano
dlatego szanuję Twoją opinie

Tak jak i ja szanuje opinie osób lubiących ten aromat. ;)

Mam dużego nochala - może to dlatego...

Jak różowe gumy Orbit, te dla dzieci

Trochę tak i trochę nie...

Mnie to pachnie inaczej.

Kiedyś rozrzucałem po aucie różowe orbitki. Zawsze każdy wsiadał i było:

"O guma... mogę?" :mrgreen:

Opublikowano

tak w temacie jeszcze zapachów.

Myslałem, że ten eurogel jest spoko.

Ale jak teraz zmieniłem na CS w autku, to dopiero czuć :D pomimo, że nakretka jest skręcona prawie na maksa :mrgreen: Więc nie ma porównania co do intensywności obu firm, coś za coś ;)

Jedyne co mi w CS-ie na razie nie podpasowało to to, że miał być grejpfrut ( przynajmniej z nazwy), tymczasem daje tak naprawdę cytryną :roll::thumbdown: Na szczęście nie jest to przykry jak dla mnie zapach, ale warto wiedzieć ;)

Mam nadzieję że na zapachu wiśni się nie zawiodę, bo jest następna do testów :evil:

Opublikowano

no fajne ale ja naprawdę chciałbym zapach takiego świeżego grejpfruta :mrgreen: tymczasem CS nim niestety nie jest. No ale jak mówiłem, na szczęście tez nie jest zły ;)

poza tym moc, zobaczymy jak z trwałością tego zapachu ;)

Opublikowano

Ciastek, "WERSJA BEZ REGULOWANEGO WIECZKA" ?

Pare stron wcześniej pisałem że kupiłem 3 puszki, wanilia, kokos, wiśnia i.... Wanilia słabo, poleciała do pokoju, kokos ładny ale też słaby, za to dzisiaj wisienka na wielki +, zapach przyjemny, intensywny - przy wcześniejszych musiałem ciągnąć nosem żeby coś poczuć.. może przesadzam ale kupując te zapachy spodziewałem się czegoś mocnego a zarówno kokos jak i wanilia mi nie podeszły ;) Ale pisało pare osób w tym temacie że są zadowolone z wanilii, także kwestia gustu i nosa ;)

leszcz, używasz od kilku lat zapachów tej firmy czy jednej sztuki przez kilka lat? :shock:

:!::!:

PS: Zanim napiszecie "jak pachnie .... ?" poczytajcie trochę stron tego tematu, są tu chyba opisane wszystkie zapachy CS, tescowe eurogele i inne.. :!:

Opublikowano
Ciastek, "WERSJA BEZ REGULOWANEGO WIECZKA" ?

znaczy spill proof to bez wieczka?

tyle, że na ten przykład ja mam teraz grejpfruta spill proofa i to wieczko jednak dostałem :o więc przy tej wiśni chodzi może o kwestię partii :o

Opublikowano

przemek882, było pisane o wanilii, nawet sam pisałem -bardzo słabo pachnie, delikatnie. Jak już to musi być obok nawiewu wtedy coś czuć. Wg mnie do wanilii np.z.WB nie podobne :P

O Arctic Ice też pisali..