damian Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 A jak jest różnica w zapachu między Golden State Delight, a Balboa Bubblegum? Jak teraz skończy mi się Eurogel to zamierzam wsadzić Black Classic do puszki po Coronado i zobaczymy ile wytrzyma.
SJake Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Golden State Delight, a Balboa Bubblegum? Pchną inaczej...
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Golden State Delight mam, jest mega. Jak trwały jest Balboa Bubblegum ? Podobnie jak Golden ?
picollo Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Golden State Delight, a Balboa Bubblegum? Pchną inaczej... to sa te zapachy co pachną jak guma do żucia?
SJake Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Trudno to opisać.... Balboa jest jak guma balonówa tak z przełomu lat 80-90. Golden State delight też pachnie jak guma do żucia, ale zupełnie inna [ Dodano: 7 Kwiecień 2012, 14:01 ] Serio? no a jak mam CI opisać zapach i napisać który lepszy... Bierzesz dwa - wąchasz i masz swoją opinie... Dyskusja na temat zapachów jest bez sensu. Dla mnie na przykład Stripper śmierdzi i go nienawidzę... pomimo tego, że wiele osób się nim zachwyca.
MM.MM Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Golden State delight też pachnie jak guma do żucia, ale zupełnie inna Jak różowe gumy Orbit, te dla dzieci
chodko Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 SJake u mnie wszyscy się zachwycają Stripperem i każdy mówi że kojarzy zapach ale każdy ma swój gust i węch dlatego szanuję Twoją opinie
SJake Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 dlatego szanuję Twoją opinie Tak jak i ja szanuje opinie osób lubiących ten aromat. Mam dużego nochala - może to dlatego... Jak różowe gumy Orbit, te dla dzieci Trochę tak i trochę nie... Mnie to pachnie inaczej. Kiedyś rozrzucałem po aucie różowe orbitki. Zawsze każdy wsiadał i było: "O guma... mogę?"
crystaldetail Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 hahahah Sjake z duzym nochalem i rozdajacy gumy do rzucia zapach podobny troche do huby bubby
Ciastek Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 tak w temacie jeszcze zapachów. Myslałem, że ten eurogel jest spoko. Ale jak teraz zmieniłem na CS w autku, to dopiero czuć pomimo, że nakretka jest skręcona prawie na maksa Więc nie ma porównania co do intensywności obu firm, coś za coś Jedyne co mi w CS-ie na razie nie podpasowało to to, że miał być grejpfrut ( przynajmniej z nazwy), tymczasem daje tak naprawdę cytryną Na szczęście nie jest to przykry jak dla mnie zapach, ale warto wiedzieć Mam nadzieję że na zapachu wiśni się nie zawiodę, bo jest następna do testów
crystaldetail Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 ciaSTEK:) jednemu to pachnie wisnia, drugiemu cytryna z zapachami rozmowa - to jak o gustach - podobno sie o nich nie dyskutuje testuj, a znajdziesz CS ma zapachy zaj***fajne
Ciastek Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 no fajne ale ja naprawdę chciałbym zapach takiego świeżego grejpfruta tymczasem CS nim niestety nie jest. No ale jak mówiłem, na szczęście tez nie jest zły poza tym moc, zobaczymy jak z trwałością tego zapachu
crystaldetail Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 nawet jak zacznie slabiej pachniec- otworz puszke, obroc drewienka i polej troche woda ...
Ciastek Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Przetestuję ale to za jakiś miesiąc minimum pewnie a jeszcze pytanie bo dostałem na pw takie samo, i teraz mnie to zaczęło nurtować Czym różnią się oba produkty? Czyli: CS Coronado cherry http://showcarshine.pl/odswiezacze-i-ne ... y-42g.html i to czyli CS spill proof coronado sherry http://showcarshine.pl/odswiezacze-i-ne ... y-42g.html ?
leszcz Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Ja używam od kilku lat Vent AutoExpression http://www.autoexpressions.com/air-care ... index.html Bardzo dobry produkt
inarusbox Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Panowie a jak pachnie golden state delight?
damian Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Panowie a jak pachnie golden state delight? strona wcześniej
MM.MM Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 inarusbox, jak guma do żucia...
kinek01 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Ciastek, "WERSJA BEZ REGULOWANEGO WIECZKA" ? Pare stron wcześniej pisałem że kupiłem 3 puszki, wanilia, kokos, wiśnia i.... Wanilia słabo, poleciała do pokoju, kokos ładny ale też słaby, za to dzisiaj wisienka na wielki +, zapach przyjemny, intensywny - przy wcześniejszych musiałem ciągnąć nosem żeby coś poczuć.. może przesadzam ale kupując te zapachy spodziewałem się czegoś mocnego a zarówno kokos jak i wanilia mi nie podeszły Ale pisało pare osób w tym temacie że są zadowolone z wanilii, także kwestia gustu i nosa leszcz, używasz od kilku lat zapachów tej firmy czy jednej sztuki przez kilka lat? PS: Zanim napiszecie "jak pachnie .... ?" poczytajcie trochę stron tego tematu, są tu chyba opisane wszystkie zapachy CS, tescowe eurogele i inne..
Ciastek Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Ciastek, "WERSJA BEZ REGULOWANEGO WIECZKA" ? znaczy spill proof to bez wieczka? tyle, że na ten przykład ja mam teraz grejpfruta spill proofa i to wieczko jednak dostałem więc przy tej wiśni chodzi może o kwestię partii
przemek882 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 a co powiecie o tych zapachach?: CALIFORNIA SCENTS - ARCTIC ICE CALIFORNIA SCENTS - MONTEREY VANILLA
kinek01 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 przemek882, było pisane o wanilii, nawet sam pisałem -bardzo słabo pachnie, delikatnie. Jak już to musi być obok nawiewu wtedy coś czuć. Wg mnie do wanilii np.z.WB nie podobne O Arctic Ice też pisali..
Rekomendowane odpowiedzi