DS_Tomek Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Dzisiaj kurier przywiózł mi Chemical Guys Stripper Scent. Zapach niepowtarzalny i trwały. Kilka godzin temu psiknąłem troszkę na firany w domu i nadal pachnie intensywnie. Już nie mogę się doczekać, gdy wieczorem jadąc na trening użyję go w samochodzie jakim to zapach co przypomina? Hmmm... Co przypomina zapach klubu ze striptizem.... A tak serio to nazwa nie jest całkiem z powietrza. Noooo, w Strippersie nie czuć dymu tytoniowego i utlenionego piwa Taka mieszanka rożnych perfum... W uproszczeniu.
franekfr Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Siema JacekKu, ja Ci szczerze moge polecic CS balboa bubblegum, naprawde świetny zapach. Mam go od kilku dni i gdy ktos wsiada do auta, pierwsze co pyta, to: Co tak ładnie pachnie
JacekKu Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Dzięki to wezmę Cherry i Bubble Gum + winogronko wspomniane powyżej a może jeszcze jakaś propozycja
blade Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 a może jeszcze jakaś propozycja Każdy ma inny gust, dlatego uważam że sam musisz wybrać zapach który Ci odpowiada. Mnie nie odpowiada np Coronado Cherry a mój znajomy stwierdził że to bardzo ładny zapach.
franekfr Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 no fakt kwestia upodobań, mi akurat przypadł do gustu CS bubblegum. Jak sie wsiada do auta, to sie czas za łebka przypomina następnym razem biore CS coronado sherry , ale rożne są o nim opinie. Jacek przejrzyj cały temat bd wiedział jakie są opinie na temat innych pozdrawiam
JacekKu Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Postaram się, ale wątek potężny a żona goni mnie do odkurzacza i trzepania dywanów
-snoop- Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Dzisiaj kurier przywiózł mi Chemical Guys Stripper Scent. Zapach niepowtarzalny i trwały. Kilka godzin temu psiknąłem troszkę na firany w domu i nadal pachnie intensywnie. Już nie mogę się doczekać, gdy wieczorem jadąc na trening użyję go w samochodzie jakim to zapach co przypomina? Hmmm... Co przypomina zapach klubu ze striptizem.... A tak serio to nazwa nie jest całkiem z powietrza. Noooo, w Strippersie nie czuć dymu tytoniowego i utlenionego piwa Taka mieszanka rożnych perfum... W uproszczeniu. Naprawdę ciężko określić zapach Strippe Scent. Na pewno zapach typowo dla mężczyzn, wątpię by jakaś kobieta użyła go w swoim aucie (choć mogę się mylić ) Według mnie to właśnie mieszanina perfum połączona z...naprawdę nie potrafię tego zapachu opisać Nie byłem w klubie ze striptisem to nie wiem, hehehheheehheeh
franekfr Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 testował ktoś to ? http://allegro.pl/stezony-koncentrat-za ... 23007.html dziś teściowi przyszedł, przyjemnie pachnie.. zobaczymy jak z trwałością.
bizislawek Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 testował ktoś to ?http://allegro.pl/stezony...2235123007.html dziś teściowi przyszedł, przyjemnie pachnie.. zobaczymy jak z trwałością. Na pewno nie rozcieńczaj tego w takich ilościach jaki podają bo zapach bedzie odczuwalny przez 10 minut. Moja proporcja: 250 ml koncentratu + 2 litry wody.Powiem tak, 2 raz tego nie zakupie, trwałość max 2 dni i to musisz szybko drzwi zamykać .
mar3 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Stripper mi nie podszedł, żona też marudzi , zapach niczego sobie ale jednak do auta wolę coś innego ... możecie polecić jakiś orzeźwiający/świeży zapach? byle nie był słodki, wanilie, gumy balonowe itp. odpadają , aha - water mellona miałem zdaje się od CG i to mi w ogóle nie podeszło , z innymi "firmowymi" nie miałem do czynienia.
Swoop Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 możecie polecić jakiś orzeźwiający/świeży zapach? zajrzyj do Tesco, po ok 17 zł
mar3 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 możecie polecić jakiś orzeźwiający/świeży zapach? zajrzyj do Tesco, po ok 17 zł Obrazek Przed chwilą byłem w Tesco, nie znalazłem ... może jeszcze jutro skoczę, na spokojnie popatrzę za nimi dzięki
vanquisz Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 mar3 napisał/a:możecie polecić jakiś orzeźwiający/świeży zapach? zajrzyj do Tesco, po ok 17 zł Ma być świeżo, to My Shaldan SQASCH polecam (11zł z wysyłką)
kamilgt Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 mar3, a zapachy od detailershop? Tropikalny i ogrodowy?
mar3 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 vanquisz - gdzie mają w tej cenie? można niuchnąć bez otwierania czy są szczelnie zamknięte? kamilgt - niestety nie wąchałem, a w ciemno wolę nie kupować
Swoop Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 vanquisz - gdzie mają w tej cenie? można niuchnąć bez otwierania czy są szczelnie zamknięte? niestety szczelnie, a jak nie otworzysz, to tak jak byś wąchał konserwę
Piotrek Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 W niektórych sklepach są takie małe buteleczki z atomizerem aby poznać zapach jaki jest w puszce. Czasem też jest otworzona jedna puszka do testu.
vanquisz Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 vanquisz - gdzie mają w tej cenie? można niuchnąć bez otwierania czy są szczelnie zamknięte? http://allegro.pl/listing.php/search?ch ... my+shaldan nie ma co niuchać, ciężko żeby squash nie przypadł do gustu.
AUDI-A8 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Jaki zapach polecacie od CALIFORNIA SCENTS Słyszałem że są dobre. Poniżej linki z dostępnością. Może ktoś z nich korzystał ? http://allegro.pl/zapach-do-auta-california-scents-nowe-zapachy-i2244888714.html http://www.zapachydoauta.pl/index.php?cat_id=32&page=0&view=0&sort=default
rufus295 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Może ktoś z nich korzystał ? Myślę że większość tu osób, z nich korzystało, wystarczy przejrzeć 85 stron
kamilgt Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Prawie na kazdej stronie tego tematu jest kilka postow o tych zapachach....
AUDI-A8 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Prawie na kazdej stronie tego tematu jest kilka postow o tych zapachach.... No tak tylko nic nie ma o Cinnamon Apple....
kamilgt Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Ja go mialem, pachnie bardziej cynamonem niz jablkiem, jak lubisz taki zapach to bierz, okolo 1,5msc pachnial w pokoju, potem wymienilem na inny
AUDI-A8 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Ja go mialem, pachnie bardziej cynamonem niz jablkiem, jak lubisz taki zapach to bierz, okolo 1,5msc pachnial w pokoju, potem wymienilem na inny Dzięki . A co do innych zapachów prócz Coronado Cherry ?
kamilgt Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Golden state delight - pachnie bardzo ladnie i dluuuugo Nie da sie wytlumaczyc bez wachania, musisz kupic dwa, ktore najbardziej Cie interesuja i przetestowac
Rekomendowane odpowiedzi