Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dzisiaj kurier przywiózł mi Chemical Guys Stripper Scent. Zapach niepowtarzalny i trwały. Kilka godzin temu psiknąłem troszkę na firany w domu i nadal pachnie intensywnie. Już nie mogę się doczekać, gdy wieczorem jadąc na trening użyję go w samochodzie :evil:

jakim to zapach co przypomina?

Hmmm... Co przypomina zapach klubu ze striptizem.... ;)

A tak serio to nazwa nie jest całkiem z powietrza. Noooo, w Strippersie nie czuć dymu tytoniowego i utlenionego piwa :)

Taka mieszanka rożnych perfum... W uproszczeniu.

Opublikowano

Siema JacekKu, ja Ci szczerze moge polecic CS balboa bubblegum, naprawde świetny zapach. Mam go od kilku dni i gdy ktos wsiada do auta, pierwsze co pyta, to: Co tak ładnie pachnie 8-)

Opublikowano

Dzięki

to wezmę Cherry i Bubble Gum + winogronko wspomniane powyżej

a może jeszcze jakaś propozycja :mrgreen:

Opublikowano

a może jeszcze jakaś propozycja

Każdy ma inny gust, dlatego uważam że sam musisz wybrać zapach który Ci odpowiada.

Mnie nie odpowiada np Coronado Cherry a mój znajomy stwierdził że to bardzo ładny zapach.

Opublikowano

no fakt kwestia upodobań, mi akurat przypadł do gustu CS bubblegum. Jak sie wsiada do auta, to sie czas za łebka przypomina :P następnym razem biore CS coronado sherry , ale rożne są o nim opinie.

Jacek przejrzyj cały temat bd wiedział jakie są opinie na temat innych :) pozdrawiam

Opublikowano
Dzisiaj kurier przywiózł mi Chemical Guys Stripper Scent. Zapach niepowtarzalny i trwały. Kilka godzin temu psiknąłem troszkę na firany w domu i nadal pachnie intensywnie. Już nie mogę się doczekać, gdy wieczorem jadąc na trening użyję go w samochodzie :evil:

jakim to zapach co przypomina?

Hmmm... Co przypomina zapach klubu ze striptizem.... ;)

A tak serio to nazwa nie jest całkiem z powietrza. Noooo, w Strippersie nie czuć dymu tytoniowego i utlenionego piwa :)

Taka mieszanka rożnych perfum... W uproszczeniu.

Naprawdę ciężko określić zapach Strippe Scent. Na pewno zapach typowo dla mężczyzn, wątpię by jakaś kobieta użyła go w swoim aucie (choć mogę się mylić :o )

Według mnie to właśnie mieszanina perfum połączona z...naprawdę nie potrafię tego zapachu opisać :oops:

Nie byłem w klubie ze striptisem to nie wiem, hehehheheehheeh ;)

Opublikowano
testował ktoś to ?

http://allegro.pl/stezony...2235123007.html

dziś teściowi przyszedł, przyjemnie pachnie.. zobaczymy jak z trwałością.

Na pewno nie rozcieńczaj tego w takich ilościach jaki podają bo zapach bedzie odczuwalny przez 10 minut. Moja proporcja: 250 ml koncentratu + 2 litry wody.Powiem tak, 2 raz tego nie zakupie, trwałość max 2 dni i to musisz szybko drzwi zamykać :lol: .
Opublikowano

Stripper mi nie podszedł, żona też marudzi :/, zapach niczego sobie ale jednak do auta wolę coś innego ...

możecie polecić jakiś orzeźwiający/świeży zapach? byle nie był słodki, wanilie, gumy balonowe itp. odpadają :), aha - water mellona miałem zdaje się od CG i to mi w ogóle nie podeszło :thumbdown:, z innymi "firmowymi" nie miałem do czynienia.

Opublikowano
możecie polecić jakiś orzeźwiający/świeży zapach?

zajrzyj do Tesco, po ok 17 zł

Przed chwilą byłem w Tesco, nie znalazłem ...

może jeszcze jutro skoczę, na spokojnie popatrzę za nimi :)

dzięki

Opublikowano
mar3 napisał/a:

możecie polecić jakiś orzeźwiający/świeży zapach?

zajrzyj do Tesco, po ok 17 zł

Ma być świeżo, to My Shaldan SQASCH polecam (11zł z wysyłką)

Opublikowano

vanquisz - gdzie mają w tej cenie? można niuchnąć bez otwierania czy są szczelnie zamknięte?

kamilgt - niestety nie wąchałem, a w ciemno wolę nie kupować :D

Opublikowano
vanquisz - gdzie mają w tej cenie? można niuchnąć bez otwierania czy są szczelnie zamknięte?

niestety szczelnie, a jak nie otworzysz, to tak jak byś wąchał konserwę :-]

Opublikowano

W niektórych sklepach są takie małe buteleczki z atomizerem aby poznać zapach jaki jest w puszce. Czasem też jest otworzona jedna puszka do testu.

Opublikowano
Ja go mialem, pachnie bardziej cynamonem niz jablkiem, jak lubisz taki zapach to bierz, okolo 1,5msc pachnial w pokoju, potem wymienilem na inny ;)

Dzięki :) . A co do innych zapachów prócz Coronado Cherry ?