Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Glass Cleaner pachnie jagodami

kolego ja bym powiedział że winogron :|

kinek01, Ja mam pod puszkę przyklejony rzep, i blisko nawiewu na szyby drugi rzep do którego przyklejam puszkę, więc cały czas powietrze mi rozpyla zapach i jest pozytywnie 8-)

Opublikowano

areon pachnie dosyc intnsywnie po psiknieciu - ale jak dla mnie nie jest zbyt trwały -po wieczornym psikaniu przez godzinke ok,ale rano juz słabo wyczuwalny...ale jest dosyc wydajny bo rozpyla tylko mgiełkę...

Opublikowano

To fakt co do rozpylaczy ale do niektórych dodają choinkę bezwonna którą spsikujesz zapachem, ja tego nie praktykowałem, zawsze biorę zawieszkę Areon Sport Lux Gold jest po prostu cudny, bardzo długo się trzyma , w aucie(firmowym) którym pale papierosy w środku spokojnie 2 tygodnie trzyma.

Opublikowano
To fakt co do rozpylaczy ale do niektórych dodają choinkę bezwonna którą spsikujesz zapachem, ja tego nie praktykowałem, zawsze biorę zawieszkę Areon Sport Lux Gold jest po prostu cudny, bardzo długo się trzyma , w aucie(firmowym) którym pale papierosy w środku spokojnie 2 tygodnie trzyma.

No dobra tylko czym pachnie mniej więcej? Jakimiś cukierkami, gumami, jagodami czy czymś bardziej wyszukanym? Owoców od CS już mam trochę dosyć. Szukam czegoś na prawdę fajnego ;)

Opublikowano

Nie wiem do czego porównać ale jest na prawdę bajerancki, w stylu perfumy męskiego z wyższej półki . Na Allejazda jest za 13zl 3 choinki i wysyłka gratis, z tym że w tym komplecie jest Gold, Silver, Platinum- wszystkie sa świetne ale Gold najlepszy.

Opublikowano

a cos zeby ja wanilia pachniało co polecicie w mrcleaner zakupilem te male puszeczki(nie pamietam nazwy) o zapachu wanilia z czekolada - spoko ale krooociutko pachna

Opublikowano
Forest, balboa od CS "wali" gumą balonówą z lat 90, aż miło ;)

no właśnie i nie wiem co z nowości otworzyć, wisienkę czy balonówę ... :o

Opublikowano

a ja tak zapytam, gdzie mozna kupic te zapachy :)

Opublikowano

Baloboe :|

a ja tak zapytam, gdzie mozna kupic te zapachy

o tutaj: http://www.sklep.polishangel.pl/index.p ... uszki.html

Są też w:

- all4auto

- Crystal Detail

- Detailer

- Excede

- Mx Nowicki

- Shining Car

- ShowCarShnie

etc.

Opublikowano
no to mnie namówiłeś .. jutro uroczyste otwarcie choć w nocy ma być na minusie

;)

Mojego mróz za nadto nie ruszył, ale fakt... można się wstrzymać, aby zapach nie zamarzł ;)

Opublikowano
Jak dlugo??

W autku siedział, ze 3 miesiące... później poszedł do "bagieraaa" - wciąż go czuć. A leci 10 miesiąc.

Opublikowano

Wreszcie odpaliłem cs coronado cherry w łazience, i balboa bubblegum w samochodzie - po pół godziny przy skręconych pokrywkach zapach aż zbyt silny, ale bardzo fajnie dobrany - zobaczymy jak będzie z czasem ;] przy chłodnej pogodzie licze na 2 miesiące ;]

Opublikowano

Witam

ja chcę poznać zapachy CALIFORNIA SCENTS ale nie mam jak tego powąchać:

Na pewno zdecydowany jestem na chwalone to Cherry ale co do reszty (jeszcze jakieś ze dwa jak Cherry się skończy) nie mam pojęcia. Na pewno zapach nie może przeszkadzać, być zbyt nachalny itp. Wiem, że ciężko doradzać w tej kwestii ale może pomożecie coś dobrać z poniższych:

smoke away (do 60 dni)

palm spring pineaple (do 60 dni)

napa grape (do 60 dni)

newport new car (do 60dni)

laguna breeze (do 60dni)

citrus splash (do 30 dni)

malibu melon (do 60 dni)

gardenia del mar (do 60 dni)

squash blossom (do 60 dni)

monterey vanilla (do 60 dni)

mojave mango (do 60 dni)

pacifica peach (do 60 dni)

shasta strawberry (do 60 dni)

santa barbara berry (do 60 dni)

capristiano coconut (do 60 dni)

hawaiian garden (do 60 dni)

golden state delight (do 60 dni)

nowe zapachy:

palisades pina colada (do 60 dni)

balboa bubblegum (do 60 dni)

cinnamon coast (do 60 dni)

la jolla lemon (do 30 dni)

apple valley (do 60 dni)

concord cranberry (do 60 dni)

orange blossom (do 30 dni)

Wstępnie myślałem o

1. Coronado sherry

2. Balboa bubblegum

3. Santa Barbara Berry

4. Concord Cranberry

ale może faktycznie za dużo lasu. Może ten NewCar ?

Opublikowano

Balboa bubblegum zdaniem mojej wybranki pachnie swiezymi slodkimi wymiocinami ;) ale mi sie podoba - wrzucilem do podlokietnika, wiec nie przeszkadza chociaz pachnie mocno

Opublikowano

Dzisiaj kurier przywiózł mi Chemical Guys Stripper Scent. Zapach niepowtarzalny i trwały. Kilka godzin temu psiknąłem troszkę na firany w domu i nadal pachnie intensywnie. Już nie mogę się doczekać, gdy wieczorem jadąc na trening użyję go w samochodzie :evil:

Opublikowano

JacekKu, New car, zapach spoko, choć na początku przypominał mi odświeżacz do toalety. Nowego samochodu na pewno mi nie przypomina.

Zamiast tego proponuje Napa grape, naprawdę winogronko warte polecenia ;)

Opublikowano
Dzisiaj kurier przywiózł mi Chemical Guys Stripper Scent. Zapach niepowtarzalny i trwały. Kilka godzin temu psiknąłem troszkę na firany w domu i nadal pachnie intensywnie. Już nie mogę się doczekać, gdy wieczorem jadąc na trening użyję go w samochodzie :evil:

jakim to zapach co przypomina?