Thomas207 Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 Podjade sobie jutro kupic tego slynnego Coronado Cherry, bo widze ze we wroclawskim sklepie jest na miejscu. Mialem juz Santa Barbara Berry i Concord Cranberry i oba byla bardzo spoko
MetalMagnes Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 A ja wczoraj kupiłem sobie choinkę o zapachu skóry za 3 zł. Mały zakup a cieszy Czeka na otwarcie sezonu.
Rosemeyer Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 a ja tam go lubię tyle że zanim zacząłem jeździć autem to powisiał sobie z 2tygodnie i może dlatego nie odczułem mega mocnej intensywności a daj Pan spokoj.... mialem pozniej CS'a California Berry i jest ok. Troche jak dla mnie zbyt cukierkowo, ale corce sie podoba. Zona jak wsiadla od razu zapytal co tak pachnie i... zabrala puszke do swojego samochodu [ Dodano: 29 Marzec 2012, 17:09 ] A ja wczoraj kupiłem sobie choinkę o zapachu skóry za 3 zł. Mały zakup a cieszy Czeka na otwarcie sezonu. no przy cenie gliptone'a to jak za darmo - to byl duzy zakup i wcale nie cieszyl
witles Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 U mnie CS Golden State Delight utrzymuje się już od września '11, żeby sprawdzić jak jeszcze działa specjalnie przełożyłem go do innego auta i nadal bardzo ładnie pachnie Jest MOC
crystaldetail Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 jak przestanie pachniec, to przelozcie drewienka na druga strone i polejcie troche woda
kamilgt Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 jak przestanie pachniec Jak co się stanie?
Forest Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 U mnie CS wisienka pachnie już rok czasu ponad, teraz już mi pachnie w bagażniku, jak otwieram to mi fajnym zapaszkiem bucha Może już nie tak intensywnie jak od nowości, ale nadal pachnie. Drewienka jeszcze nie odwracałem, ale spróbuję tego
crystaldetail Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Kamil dobre - w sumie racja
kedar Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 U mnie CS wisienka pachnie już rok czasu ponad, teraz już mi pachnie w bagażniku, jak otwieram to mi fajnym zapaszkiem bucha Może już nie tak intensywnie jak od nowości, ale nadal pachnie. Drewienka jeszcze nie odwracałem, ale spróbuję tego Ja mam od 3 tyg. w aucie CS Cherry i nadal zamknięte, a zapach każdy kto wsiada czuje, także trwałość będzie duuuużo większa niż 4szt. Wunderbaumów, które wcześniej używałem. Bo mniej więcej taki jest koszt puszeczki CS.
kinek01 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 Ktoś miał jakieś doświadczenia z kandydatami ? na pierwszy ogień poszło Monterey Vanilla - pierwsze odczucie - troche słabo pachnie, ale poczekam do rana może się "rozpachnie"
MM.MM Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2012 kinek01, wszystkie ładne, kokos najsłabszy.
art'ek Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 kinek01, wanilia u mnie po 2 tyg poleciala dokladnie ta sama;/ bardzo slaba;/ cherry to faworyt moj a kokosa jestem ciekaw
shine Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 U mnie ta sama wanilia leży trzeci miesiąc, delikatnie jeszcze ją czuć przy wsiadaniu do auta , drewienka jeszcze nie przekładane
kamilgt Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Dobra poddaje się, golden wpada do pokoju a cs cherry do samochodu
m911 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 ja też, brakuje mi tego zapachu (wisienki)
assl Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Ja zakupiłam zapaszek AutoBrite Pearldrop, pachnie świetnie jak cukierki ICE "ajsy" Jeszcze nie psikałam, dam znać później jakie wrażenia w autku
MM.MM Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Wanilie jak dasz koło nawiewu aby ciepłe powietrze ogrzewało puszkę to odradza się jak feniks
proton789 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Najlepsze zapachy jak dla mnie to AREON SPORT LUX. Najbardziej odpowiedni dla mnie to GOLD, naprawde polecam.
Forest Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Najlepsze zapachy jak dla mnie to AREON SPORT LUX. Najbardziej odpowiedni dla mnie to GOLD, naprawde polecam. Czym to pachnie mniej więcej ?
inarusbox Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Panowie jest jakiś zapach z CS podobny do megsa glass cleanera?
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Glass Cleaner pachnie jagodami, CS ma zapach jagody, ale wg mnie to nie to samo.
Barman Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 CS BALBOA BUBBLEGUM wleciał do mojego passka i powiem ze fajny zapaszek się unosi
m911 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 u mnie wyleciał, wsadziłem barbara berry ale nie ma takiej mocy co wisienka czy guma
kinek01 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 MM.MM, PRAWDA ale moja wanilka ma już 2 dni a czuje jakby miała 2 lata... Słabo strasznie pachnie, jak nie dam pod nawiew to trzeba się nawąchać żeby coś poczuć. Kokos.. to samo co wanilia, ładnie pachnie ale słabo, narazie jest w pokoju, dzisiaj rzuce do auta i porównam do wanilii Całe szczęście że jest jeszcze Cherry która czeka na rozpakowanie
ultratouch Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 CS Cinnamon Apple - zapach może i ładny ale zdecydowanie zbyt intensywny. Po otworzeniu i skręceniu wieczka nie da się wysiedzieć bo położony w kuchni pachnie mocno w całym mieszkaniu. Nawet nie próbowałem go wkładać do auta bo bym chyba po 10 minutach skończył z mega migreną.
Rekomendowane odpowiedzi