yunivers Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2012 a miał ktoś ten zapach? USUNIĘTO ZE WZGLĘDU NA NARUSZENIE 17. PUNKTU REGULAMINU
m911 Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2012 a miał ktoś ten zapach?http://allegro.pl/areon-ken-black-ice-o ... 84165.html miałem ice i cytrynowe - szkoda kasy, nic nie czuć
yunivers Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2012 na poprzedniej stronie kolega ml0dy polecał go bardzo ten o zapchu gumy balonowej
m911 Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2012 nie miałem gumy balonowej więc się nie wypowiadam.
miedzikos Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2012 Miał to ktoś ? czym pachnie ? AROMA ORGANIC BLACK
bati Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2012 Miał to ktoś ? czym pachnie ? AROMA ORGANIC BLACK nie wiem jak sprecyzować ten zapach taki specyficzny Ja wczoraj znowu wrzuciłem AROMA ORGANIC COFFE i czym cieplej na dworze tym zapach lepiej wyczuwalny Zobaczymy ile tym razem wytrzyma
dzierzaGST Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2012 zapachy Aromy z linii Organic pachną bardzo długo ale przez wysoką intensywność po otwarciu łatwo szybko się do nich przyzwyczaić, dla przykładu u mojego klienta otwarty 25.07 stoi na ladzie i jak się nosa przytuli to dalej dobrze go czuć gdyby ktoś był chętny mogę zorganizować w dobrej cenie dowolny zapach z Aromy,Marcusa,Ambi i Wunder Baum
damian Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2012 Miał to ktoś ? czym pachnie ? AROMA ORGANIC BLACK Miałem, dość przyjemny, ale różni się od choinki Black.
s3bo Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 od siebie mogę polecić zapach firmy Car Freshener - Black Ice. Bardzo przyjemny zapach męskich perfum i co najważniejsze utrzymuje się bardzo długo w samochodzie Tej samej firmy również polecę New Car (mam w bagażniku). Jeden minus, że prawie nie dostępne w PL ale gdyby ktoś kupował hurtowo np. z Anglii lub Niemiec to się nawet opłaca. http://www.ebay.pl/sch/i.html?_from=R40 ... Categories Wunder Baum ma zapach o nazwie "Black Classic", jest to bardzo zbliżony ale o wiele słabszy
marcinz Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 Ja dziś znalazłem w garażu 3 letnią puszkę California Scent Corronado Cherry i z odległości około 15 cm od puszki dalej pachnie.... Te zapachy są niesamowicie trwałe
astela Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 Raport z CS Balboa Bublegum: Pachnie świetnie, jak połaczenie różowej Orbit i delikatnie Big Red. Moje klimaty zapachowe ^^. W aucie siedzi dopiero kilka dni, ale ledwo odkręcony i wystarczy otworzyć klapę bagażnika i rozchodzi się pękny zapach
m911 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 Raport z CS Balboa Bublegum: Pachnie świetnie, jak połaczenie różowej Orbit i delikatnie Big Red. Moje klimaty zapachowe ^^. W aucie siedzi dopiero kilka dni, ale ledwo odkręcony i wystarczy otworzyć klapę bagażnika i rozchodzi się pękny zapach z racji że robi się ciepło też sobie dzisiaj otworzyłem ten zapaszek
cayman9 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 a mi totalnie nie podszedł... za to rozkoszuję się stripper scentem... genialny zapach
kamilgt Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 Czy zapach CG Watermelon pachnie tak samo jak szampon glossworkz? Czy znowu cos mi sie pomieszało i szampon cg glossworkz nie pachnie arbuzem?
cayman9 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 Czy zapach CG Watermelon pachnie tak samo jak szampon glossworkz? Czy znowu cos mi sie pomieszało i szampon CG glossworkz nie pachnie arbuzem? szampon pachnie arbuzem mi ten zapach odpowiada, ale zapach watermelona nie wiem czy jest podobny...
kamilgt Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 cayman9, hmm czyli CG Watermelon pachnie inaczej niż CG Glossworkz? szkoda
cayman9 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 cayman9, hmm czyli CG Watermelon pachnie inaczej niż CG Glossworkz? szkoda nie wiem napisałem że glossworkz pachnie arbuzem... co do zapachu to nie niuchałem więc nie odpowiem... jedynie odpowiadałem na pytacie co do glossworkza
kamilgt Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 cayman9, aaa to ja źle zrozumiałem zapach glossworkza jest superancki!
Rosemeyer Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 Nie wiem czy bylo juz wczesniej, ale ja moge odradzic zapach Gliptone'a. Niby ma byc to zapach skory itp, ale wali tak niemilosiernie, ze wyrzucilem go z samochodu, bo nie dalo sie wytrzymac - nic nie ma ten zapach wspolnego ze skora Zostawilem go na korytarzu w piwnicy i mimo duzo wiekszej powierzchni niz wnetrze samochodu, tam tez czuc jego smrod
SJake Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 Rosemeyer, mam podobne zdanie, ale niektórzy się nim wręcz zachwycają...
kojak Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 Bo tak jest,że to co nie trzeba to zawsze będzie długo waliło,a jak się znajdzie jakis swój zapach,to się szybko za ulatnia.
Arek_ Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 Nie wiem czy bylo juz wczesniej, ale ja moge odradzic zapach Gliptone'a. Niby ma byc to zapach skory itp, ale wali tak niemilosiernie, ze wyrzucilem go z samochodu, bo nie dalo sie wytrzymac - nic nie ma ten zapach wspolnego ze skora Zostawilem go na korytarzu w piwnicy i mimo duzo wiekszej powierzchni niz wnetrze samochodu, tam tez czuc jego smrod a ja tam go lubię tyle że zanim zacząłem jeździć autem to powisiał sobie z 2tygodnie i może dlatego nie odczułem mega mocnej intensywności
astela Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 mój CS Balboa Bublegum daje czadu U mnie to samo
kamilgt Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 ja pomimo tego, że bardzo lubię goldena to już nie mogę się doczekać powrotu do corando cherry
Rekomendowane odpowiedzi