Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Miał to ktoś ? czym pachnie ? AROMA ORGANIC BLACK

nie wiem jak sprecyzować ten zapach :dontknow: taki specyficzny ;)

Ja wczoraj znowu wrzuciłem AROMA ORGANIC COFFE ;) i czym cieplej na dworze tym zapach lepiej wyczuwalny ;):good:

Zobaczymy ile tym razem wytrzyma :o:kox:

Opublikowano

zapachy Aromy z linii Organic pachną bardzo długo ale przez wysoką intensywność po otwarciu łatwo szybko się do nich przyzwyczaić, dla przykładu u mojego klienta otwarty 25.07 stoi na ladzie i jak się nosa przytuli to dalej dobrze go czuć

gdyby ktoś był chętny mogę zorganizować w dobrej cenie dowolny zapach z Aromy,Marcusa,Ambi i Wunder Baum

Opublikowano
Miał to ktoś ? czym pachnie ? AROMA ORGANIC BLACK

Miałem, dość przyjemny, ale różni się od choinki Black.

Opublikowano

od siebie mogę polecić zapach firmy Car Freshener - Black Ice. Bardzo przyjemny zapach męskich perfum i co najważniejsze utrzymuje się bardzo długo w samochodzie :good: Tej samej firmy również polecę New Car (mam w bagażniku). Jeden minus, że prawie nie dostępne w PL ale gdyby ktoś kupował hurtowo np. z Anglii lub Niemiec to się nawet opłaca.

http://www.ebay.pl/sch/i.html?_from=R40 ... Categories

Wunder Baum ma zapach o nazwie "Black Classic", jest to bardzo zbliżony ale o wiele słabszy ;)

Opublikowano

Ja dziś znalazłem w garażu 3 letnią puszkę California Scent Corronado Cherry i z odległości około 15 cm od puszki dalej pachnie.... Te zapachy są niesamowicie trwałe ;)

Opublikowano

Raport z CS Balboa Bublegum: :good::-]

Pachnie świetnie, jak połaczenie różowej Orbit i delikatnie Big Red. Moje klimaty zapachowe ^^. W aucie siedzi dopiero kilka dni, ale ledwo odkręcony i wystarczy otworzyć klapę bagażnika i rozchodzi się pękny zapach 8-)

Opublikowano
Raport z CS Balboa Bublegum: :good::-]

Pachnie świetnie, jak połaczenie różowej Orbit i delikatnie Big Red. Moje klimaty zapachowe ^^. W aucie siedzi dopiero kilka dni, ale ledwo odkręcony i wystarczy otworzyć klapę bagażnika i rozchodzi się pękny zapach 8-)

z racji że robi się ciepło też sobie dzisiaj otworzyłem ten zapaszek :-]

Opublikowano
Czy zapach CG Watermelon pachnie tak samo jak szampon glossworkz?

Czy znowu cos mi sie pomieszało i szampon CG glossworkz nie pachnie arbuzem?

szampon pachnie arbuzem :) mi ten zapach odpowiada, ale zapach watermelona nie wiem czy jest podobny...

Opublikowano
cayman9, hmm czyli CG Watermelon pachnie inaczej niż CG Glossworkz? szkoda :dontknow:

nie wiem :) napisałem że glossworkz pachnie arbuzem... co do zapachu to nie niuchałem więc nie odpowiem... jedynie odpowiadałem na pytacie co do glossworkza :)

Opublikowano

Nie wiem czy bylo juz wczesniej, ale ja moge odradzic zapach Gliptone'a.

Niby ma byc to zapach skory itp, ale wali tak niemilosiernie, ze wyrzucilem go z samochodu, bo nie dalo sie wytrzymac - nic nie ma ten zapach wspolnego ze skora :/

Zostawilem go na korytarzu w piwnicy i mimo duzo wiekszej powierzchni niz wnetrze samochodu, tam tez czuc jego smrod :lol:

Opublikowano

Bo tak jest,że to co nie trzeba to zawsze będzie długo waliło,a jak się znajdzie jakis swój zapach,to się szybko za ulatnia. ;)

Opublikowano
Nie wiem czy bylo juz wczesniej, ale ja moge odradzic zapach Gliptone'a.

Niby ma byc to zapach skory itp, ale wali tak niemilosiernie, ze wyrzucilem go z samochodu, bo nie dalo sie wytrzymac - nic nie ma ten zapach wspolnego ze skora :/

Zostawilem go na korytarzu w piwnicy i mimo duzo wiekszej powierzchni niz wnetrze samochodu, tam tez czuc jego smrod :lol:

a ja tam go lubię :mrgreen: tyle że zanim zacząłem jeździć autem to powisiał sobie z 2tygodnie i może dlatego nie odczułem mega mocnej intensywności ;)