DS_Tomek Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Witam Czy ktoś z was spotkał się z zapachem wanilii w płynie rozpylanym na tapicerke ( dywaniki, siedzenia ). Ostatnio na myjni psiknął mi gość dosłownie 3 razy i przez tydzień w aucie mega przyjemny zapach, co to może być, bo na myjnie jak się zrobi cieplej nie będe co tydzień jeździł. Pozdrawiam Np. Poorboy's World Vanilla Air Freshner Chemical Guys French Vanilla Scent Air Freshner Ten pierwszy sporo taniej wychodzi (943 ml za 42,90 zl) i jest "normalniejszy" Chemical Guys ma 473ml i kosztuje 45,90 zl. Jest bardzo slodki i mocny.
kamiloo98 Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 A odnośnie tego pierwszego, ktoś tego używa, to można rozcieńczać ? Pzdr
DS_Tomek Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 A odnośnie tego pierwszego, ktoś tego używa, to można rozcieńczać ? Pzdr A po co rozcieńczać ? Jest tego prawie litr, myślę że to zapas kilkuletni... Rozcieńczać można oczywiście, z tym że zapach na pewno będzie mniej trwały i intensywny...
Ciastek Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 ja dziś powąchałem PB stripper scenta i powiem, że z butelki całkiem w kapę zapach ale do pełni decyzji chyba bede musiał jeszcze przetestować to w samochodzie póki co unosi się cudny zapach nowości
kinek01 Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 A odnośnie tego pierwszego, ktoś tego używa, to można rozcieńczać ? Pzdr Jak litra rozcieńczysz to chyba będziesz mógł w bazie autobusy odświeżać Spokojnie ci do auta starczy na dłuugo no i tak jak napisał DS_Tomek, rozcieńczony nie będzie tak trwały.
kamiloo98 Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 No dobra zamówiłem, zobacze czy to o ten zapach mi chodziło i dam znać co i jak. Pozdrawiam
Akira Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Panowie macie jakiś sprawdzony zapaszek do auta w typie "anty tabaco" ??
MM.MM Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Akira, Przestać palić w samochodzie lepszego nie ma.
Akira Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Przestać palić w samochodzie A jaka to firma produkuje bo nie mogę się doszukać ?? A na poważnie to wiem że nie powinno się palić ale człowiek głupi i co zrobić.
kamil8700 Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Panowie możecie napisać jaka jest, tak orientacyjnie, trwałość tych "psiukaczy" PB i CG? kilka psiknięć utrzyma się tydzień w aucie czy nie ma szans?? przetestowałem puszki CS, oceniam pozytywnie poza trwałością w zimie , i chciałbym się przerzucić na coś do rozpylania.. a poza PB i CG jest coś wartego uwagi jeszcze? dzięki z góry za podpowiedzi i pozdro
MM.MM Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 utrzyma się tydzień w aucie nie ma szans Ja przynajmniej nie wyczuwam już następnego dnia. [ Dodano: 1 Marzec 2012, 21:20 ] przetestowałem puszki CS, oceniam pozytywnie poza trwałością w zimie Przykleiłem pod puszkę rzep i blisko nawiewu drugi na taśmie dwu stronnej i pod wpływem ciepłego powietrza pięknie czuć już starego CS.
Forest Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 A czy CS robi jeszcze jakieś zapachy oprócz zapachów owocowych czy tam gum do żucia? Miałem wisnie, mam teraz Santa Barbara i potem Golden State, ale to jednak nie jest to czego bym chciał. Jest coś fajnego co imituje zapach perfum np Hugo Boss itp ?
Thomas207 Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Sa zapach CS z serii "Similar to.." - jest chyba Gucci, CK i Hugo Boss. Osobiscie nie testowalem, ale bywaja na allegro.
m911 Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Sa zapach CS z serii "Similar to.." - jest chyba Gucci, CK i Hugo Boss. Osobiscie nie testowalem, ale bywaja na allegro. g*wno jakich mało, nie polecam - testowałem (tak jak ktoś tutaj już napisał: zapach zblizony do publicznej toalety)
SJake Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Similar to... to niewypał jeśli chodzi o CS...
ultratouch Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Panowie możecie napisać jaka jest, tak orientacyjnie, trwałość tych "psiukaczy" PB i CG? Jedynie z CG jedynie Sofast Odor Killer utrzymuje się długo w aucie. Pozostałe trzeba praktycznie psikać codziennie.
kamiloo98 Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Nie polecam Poorboys winilia ani nic z tych rzeczy, nie dość, że zapach jest przesłodzony, to w ogóle się w aucie nie utrzymuje, pomijając fakt, że śmierdzi, a jest to to samo co zapachy kemko. Pozdrawiam
bruno Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Kupiłem wczoraj w ramach testu zapach Eurogel o zapachu cytrynowym. Boże, najgorsze 5zl wydane w życiu Pachnie jak słabej jakości kostka do toalety, raczej śmierdzi...
sq8shq Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Pachnie jak słabej jakości kostka do toalety, raczej śmierdzi... ojtam, ojtam, jak jezdzilem za samochodem to na jednej gieldzie widzialem autentycznie kostke do WC powieszona w bagazniku
przemek882 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 dzisiaj kupiłem "choinkę" z ambipur waniliową ale po otwarciu to koło wanilii to to nawet nie leżało. Zobaczę jak będzie jutro pachnieć jak wejdę do auta
damian Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Kupiłem wczoraj w ramach testu zapach Eurogel o zapachu cytrynowym. Boże, najgorsze 5zl wydane w życiu Pachnie jak słabej jakości kostka do toalety, raczej śmierdzi... Mój Eurogel Breeze czuć bardzo słabo, może będzie lepiej jak się ociepli W każdym razie następnym razem kupuję Wunder-Baum, który wsadzam do puszki po California Scents i zobaczymy jak to się sprawdzi...
Tworek Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 damianTDCi, w takim razie każdy ma inny węch, mój Eurogel ma ją pełne 2 miesiące i jeszcze spokojnie styknie na jeden. Może kluczowym elementem u mnie w aucie, jest jego umiejscowienie, czyli zaraz pod kratką nawiewu w uchwycie na puszkę/kubek. Jak dla mnie rewelacja, 4 zapachy na rok za całe 20 zł. Zrobiłem już zapas z innymi zapachami.
Rekomendowane odpowiedzi