Forest Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2012 Forest, no czy ja wiem.... http://www.sklep.polishan...nia-scents.html do tego jeszcze może dojść rabat forumowy. Już kupiłem na Allegro. Jakoś tak się pospieszyłem. Ale za 2 miechy wrzuce te do szafy a nowe kupie w Polish Angel
wujek600kv Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2012 jaki zapach do autka będzie lepszy ? CG Cherry czy CG New Car ? Jak z trwałością tych zapachów ??
Gość Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2012 wujek600kv, na jaki kolor pomalować sobie pokój ? Zielony czy niebieski ? O trwałości tych zapachów zostało już tu wszystko powiedziane. Z autopsji - ok 3 dni.
DS_Tomek Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2012 Hehe, ja to jednak trochę inaczej czuję: Stripper - wiadomo o co biega, a Bad Boys- delikatna, słodka dziewczyna wyskakująca wprost z ogrodu z koszem owoców z kwiatami we włosach . Bardzo, ale to bardzo mi się podoba ten opis Faktycznie i nasz Bad Boys Scent i Strippers Scent są zapachami w typie wód toaletowych - stąd niektórzy widzą podobieństwa. Nuta zapachowa jest jednak zupełnie inna. Prywatnie bardzo lubię strippers scent, niestety mam zastrzeżenia do jego trwałości i... Konsystencji. Jest dość oleisty-tłusty i trzeba uważać na co się psika. Zapachy to bardzo indywidualna sprawa - każdy lubi przecież co innego - ale można zaobsewować co jest bardziej trwałe i co się szybko nudzi. [ Dodano: 17 Luty 2012, 11:45 ] Forest, czy New Car z CS pachnie podbnie jak New Car Wunder Bauma ? Jeśli tak to zna ktoś podbny zapach do drzewka ? Według mnie Auto Brite New Car jest podobny do drzewka. W przeciwieństwie do Chemical Guys New Car, który pachnie kompletnie inaczej.
astela Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 W jakich sklepach poza Tesco można znaleźć Eurogel? ;] Bo w moim mieście Tesco jest raczej symboliczne, znalazłam tylko apple i vanilia
enjoy1516 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 w kaufie . Ale u mnie nawet tam są tylko 2 zapachy
marcinwdg Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 W jakich sklepach poza Tesco można znaleźć Eurogel? ;] Bo w moim mieście Tesco jest raczej symboliczne, znalazłam tylko apple i vanilia to i tak duzo,ja w tamtym tygodniu bylem w silesi w kato i byly tylko waniliowe ale kupilem na sprobe
astela Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Właśnie jak tu o nich poczytałam, to chciałam kupić kilka na próbę, ale podobno jabłko nie pachnie, a wanilii nienawidzę
damian Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Właśnie jak tu o nich poczytałam, to chciałam kupić kilka na próbę, ale podobno jabłko nie pachnie, a wanilii nienawidzę Ktoś może jescze potwierdzić oprócz LUKAS103, że jabłko nie pachnie?
art'ek Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 strone wczesniej ktos napisal ze eurogel lemona nie czuc jak sie w aucie nagrzeje;/ moze poprostu przyzwyczajasz sie do zapachu i go nie czujesz ja tak jak pisalem wrzucilem do samochodu ojca i pachnie ladnie teraz gdy mrozy odpuscily nawet za intensywnie jak byly mrozy to byl lekko wyczowalny wiec to chyba zalezy od naszych nosów itp. 5 zl to chyba nie majatek i warto spr
Kobi Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Cholera, a dziś kupiłem właśnie Eurogel apple a tu mówicie, że nie pachnie No nic 5 złotych niewielka strata
Ciastek Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 pachnie pachnie nawet niezły ten zapach:) jak wsiadłem po 3 dniach do samochodu to od razu poczułem tylko to się działo dopiero jak wyjąłem puchę spod siedzenia, bo po pierwszych trzech dniach od kupna nic nie czułem. Teraz siedzi na desce rozdzielczej i pachnie
kinek01 Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 hm.. Eurogel jeździ ze mną koło tygodnia, zapach Vanilla i muszę powiedzieć że narazie kiepsko, może dlatego że jest zimno, na początku pod siedzeniem - 0 zapachu, teraz w uchylonym podłokietniku ale też kiepsko. PS: Zapachy California Scents zamawiacie z internetu czy można spotkać je gdzieś w sieciówkach ?
SJake Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 czy można spotkać je gdzieś w sieciówkach Raczej w supermarketach niedostępne.
Kobi Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 Idzie gdzieś dostać CS Cherry tak polecane przez wszystkich ? Patrzyłem ostatnio na strony kilku partnerów i wszędzie zastałem informacje o dostępności: brak
SJake Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 Kobi, http://www.sklep.polishangel.pl/index.p ... y-42g.html
Kobi Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 Dzięki właśnie zamówione CS Cherry i Golden State
kinek01 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Kobi, Daj znać jak Golden pachnie bo też myślę czy nie zamówić, planuje CS Newport New Car i CS Monterey Vanilla
crystaldetail Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 kinek, u nas masz new cara tez... cherry z tego co pamietam tez mamy... http://www.crystaldetail.pl/zapachy-c-2_31.html polecam new cara - popularny zapach (nie gryzacy w oczy)....
weglus Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 eurogel jabłko w mrozy nie pachnie w aucie zupełnie. przeniosłem go do nie małej łazienki i pachnie fajnie. czy u któregoś z partnerów forum są dostępne patyczki w nawiewy california scents?
daniels Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 cherry z tego co pamietam tez mamy... dobrze pamiętasz
enjoy1516 Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 a mi ta vanilka z eurogela odpowiada tyle , że czuć ją jak się wchodzi do samochodu a potem jakoś mniej intensywnie ale to pewnie przez pogodę
_Shadow Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 bo jak jest zimno to żadne zele nie pachną niestety, ale wystarczy ze powieje ciepłe powioetrze na nie i od razu czuc
kamiloo98 Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Witam Czy ktoś z was spotkał się z zapachem wanilii w płynie rozpylanym na tapicerke ( dywaniki, siedzenia ). Ostatnio na myjni psiknął mi gość dosłownie 3 razy i przez tydzień w aucie mega przyjemny zapach, co to może być, bo na myjnie jak się zrobi cieplej nie będe co tydzień jeździł. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi