Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od dwóch tygodni CS balboa bubble gum daje nieźle czadu w aucie żony (aż strach pomyśleć co będzie latem)

ja za to mam Cinnamon Coast i nie pachnie wogóle - no chyba, że podtykam pod nos puszkę...wtedy pachnie bardzo fajnie :)

obydwa zapachy pachną jak gumy do żucia,

pierwszy jak Orbit Kids (te różowe niby dla dzieci) a drugi jak Big Red-y.

Opublikowano
a ja mam takie nietypowe pytanie... ma ktoś z Wrocławia lub okolic stripper scenta żebym mógł powąchać? :D

Nie wąchaj, kupuj. Można się zakochać :D

Ja chętnie ale nie te rejony.

Opublikowano

Panowie ze sprawdzonych zapachów co bardziej polecacie.

Golden State czy Santa Barbara ???

Dodam, że ani jednego ani drugiego jeszcze nie miałem. Z CS miałem tylko wisienke i nowe auto. Wisienka jest ok, ale jednak chcę coś innego ;)

Opublikowano

Hmm opinie podzielone widzę :) A w kwestii intensywności tą takie same? Bo jeśli tak to najwyżej wezmę 2 i osobiście poddam się ocenie tych zapaszków ;)

Opublikowano

golden jest intensywny (owarta puszka ale zamkniete plastikowe wieczko a i tak bardzo dobrze wyczuwalny) ale zapach jest delikatny i bardzo przyjemny, najlepiej kupic oba, najwyzej ktorys wyladuje w domu ;)

Opublikowano
a ja mam takie nietypowe pytanie... ma ktoś z Wrocławia lub okolic stripper scenta żebym mógł powąchać? :D

Nie wąchaj, kupuj. Można się zakochać :D

Ja chętnie ale nie te rejony.

kurcze.... tylko czy nie będę mial za dużego lenia po puszkach cs :lol:

Opublikowano
Forest, czy New Car z CS pachnie podbnie jak New Car Wunder Bauma ? Jeśli tak to zna ktoś podbny zapach do drzewka ? ;)

Ja się zawiodłem na New Car od CS. Pachnie bardzo słabo i jakoś tak dziwnie, nie powiedziałbym, że to zapach nowego auta.

Opublikowano

a ja bedac wczoraj w tesco kupilem sobie kilka eurogel-i :) 4,99 :D

byly lemon,breez, apple, vanilia, new car (ale zniszczona jakas mocno pognieciona pucha), lemona wrzucilem do auta ojca i dzis mi mowi ze ladnie pachnie ale az za mocno - mi sie tez podobal zapach - jak wytrzyma tyle co vanilia to bedzie super :D

Opublikowano

Też kupiłem tego eurogela lemon tak na próbę ;) Jak nagrzeje w aucie to nie czuć nic, ale przy wsiadaniu całkiem całkiem pachnie jak na razie. Zobaczymy jak długo.

Opublikowano

USUNIĘTO ZE WZGLĘDU NA NARUSZENIE 17. PUNTU REGULAMINU

Chyba niezła cena na CS'a. Ja kupiłem Santa Barbara i Golden State. Jeszcze ich nie miałem, zobaczymy co warte są te wasze opinie :)

Opublikowano

ja zakupiłem od DetailerShop sygnowany przez nich zapach Bad Boys Scent i przyznam szczerze że jest bardzo podobny do Chemical Guys Stripper Scent'a :good:

Opublikowano

M4ciek, podobny do Stripper Scent? :shock: Dla mnie to dwa zupełnie inne zapachy. Bad Boys wg mnie jest o wiele bardziej delikatny (wg mnie powinien się nazywać "Good Girls"). Co nie zmienia faktu, że oba mi odpowiadają :good: , i ma się wrażenie jakby kobieta jeździła naszym samochodem :D.

Opublikowano

Fakt, Stripper może być mocniejszy, ale nadal podtrzymuje - są bardzo podobne.

Stripperem psiknąłem sobie w pracy kilka dni temu, dzisiaj w domu tym Bad Boy'em i mam wrażenia teraz jakbym był nadal w robocie :lol:

Opublikowano

Hehe, ja to jednak trochę inaczej czuję: Stripper - wiadomo o co biega, a Bad Boys- delikatna, słodka dziewczyna wyskakująca wprost z ogrodu z koszem owoców z kwiatami we włosach :P:lol: .