michałoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 A ja nadal poszukuję zapachu podobnego do AmbiPur Aqua, tylko, że w gamie produktów California Scent
Kobi Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 A jaki zapach jeszcze polecacie z CS oprócz Cherry który widzę, że ma wielu zwolenników ? P.S Mógłby ktoś podać średnice puszki CS ? Chciałbym sprawdzić czy zmieści mi się w schowki w drzwiach i na konsoli bez problemu
michałoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 Kobi, Nie wiem czy w podłokietniku masz z tyłu miejsce na popielniczkę, ale jeśli jest i ma takie same wymiary jak w VB to wchodzi tam idealnie :-)
SJake Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 Kobi, wszystko kwestia nosa: Ja lubię: - Santa Barbara berry - Balboa - Golden State Delight Te są raczej intensywne.
crystaldetail Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 Kobi, Ja za to lubie: - New Car - Malibu Melon - Strwbery tez jest ciekawy
Rom Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 Rom polecam California Scent Będzie cieplej to po testuję jak narazie to tylko mam ochot na herbatę ciepłą... taki mróz
nivea Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 ja czekam na dostawę od CS testowo: - balboa bubblegum dla żony - cinnamon coast dla siebie czy jest może jakiś "przewodnik" po zapachach California Scents? trochę tego jest do wyboru a tylko jakieś szczątkowe opisy pojedynczych zapachów znalazłem.
Swoop Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 czy jest może jakiś "przewodnik" po zapachach California Scents? poczytaj od początku wątek, dużo się dowiesz
SJake Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 nivea, i prawde mówiąc najlepszym jest własny gust. To tak jak z kobietami...
nivea Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2012 nivea, i prawde mówiąc najlepszym jest własny gust. To tak jak z kobietami...
cayman9 Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 mi przykładowo ani balboa ani golden state delight nie podeszły... ale mango, lemon i orange jak najbardziej
Ciastek Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 mi przykładowo ani balboa ani golden state delight nie podeszły... ale mango, lemon i orange jak najbardziej cayman9 a ten orange to pachnie rzeczywiście jak świeżo wyciskana pomarańcza, czy może jednak inaczej? Bo właśnie ten zapach jest w puli mojego zainteresowania, a szukam ,czegoś takiego soczystego prawdziwie owocowego więc w kręgu zainteresowan jest własnie orange crush, cherry, strawberry, apple i grejpfut tylko nie wiem, na który się na początku zdecydować
Tworek Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Minął miesiąc odkąd wrzuciłem do uchwytu na puszkę Eurogel Breze Na początku roku nie było aż tak zimno i był mocno wyczuwalny w aucie, przy tych mrozach jest kompletnie "ścięty", ale nadal wyczuwalny, wystarczy kilka sekund ciepłego powietrza na puszkę która znajduje się zaraz pod nawiewem i całe auto przepełnia bardzo miły i świeży zapach. Od 2 stycznia do 2 lutego widać ubytek rzędu 5-6 mm na obwodzie, a zapach po ogrzaniu jak zaraz po otwarciu puszki. Kosztuje 5 zł w Tesco, i jeżeli da radę pełne 2 miesiące, (a da) to będę musiał skreślić z listy zakupów zapachy California Scents. Jestem mega zadowolony z niego.
damian Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 To jutro kupię Eurogel Wszystkie ładnie pachną z tej firmy, bo chyba ktoś pisał na forum, że bardziej do toalety pasują niż do auta?
Tworek Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Nie pojmuję co Wy macie z tymi toaletami ? Przecież do zapach do auta, gdy był to zapach do toalety na pewno nie znajdował by się na dziale motoryzacyjnym, przecież to proste jak ciupcianie, nie ? Co do samego zapachu pachnie ładnie, nie nachalnie jak nie przesadzimy z ciepłym powietrzem, a zapach bryzy to zapach bryzy. W stosunku jakość do ceny deklasuje on większość stawki, podobnych produktów.
S3ci0r Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 właśnie chodzi mi o to czy zapach do auta daje podobny mocny i ostry zapach jak kostki do kibla albo inne odświeżacze
Michal83 Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Na stronie producenta są takie zapachy Eurogel 1. Antitabacco 2. Apple 3. Cool Ice / Breeze 4. Vanilla 5. Lemon 6. Pine 7. Orange 8. New Car
nivea Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 To jutro kupię Eurogel Wszystkie ładnie pachną z tej firmy, bo chyba ktoś pisał na forum, że bardziej do toalety pasują niż do auta? u mnie dokładnie ten Eurogel Breeze dogorywa w biurze bo w aucie mi kompletnie się nie sprawdził. Bardziej do kibla rzeczywiście pasuje. Fakt faktem jest niezwykle wytrzymały (szczególnie biorąc pod uwagę cenę). [ Dodano: 2 Luty 2012, 19:25 ] właśnie chodzi mi o to czy zapach do auta daje podobny mocny i ostry zapach jak kostki do kibla albo inne odświeżacze zapach nie jest drażniący (nie jest to siła wodospadu ) raczej przyjemny...ale jakoś do auta nie komponuje się
_Shadow Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Na stronie producenta są takie zapachy Eurogel1. Antitabacco 2. Apple 3. Cool Ice / Breeze 4. Vanilla 5. Lemon 6. Pine 7. Orange 8. New Car Niestety w sklepach zwykle są 3-4 rodzaje, ja mam prawktycznie zawsze cytrynke, ale chetnie bym spróbował pomarancze, jabłko i new car ale jakoś nigdzie tego nie widziałem ;/
art'ek Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 ja z eurogel-a poraz kolejny wanilke polecam
Michal83 Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 O eurogelu dowiedziałem się z forum i liczyłem, że w takim tesco będzie pełny asortyment jak na stronie. No nic zobaczę co u mnie będzie dostępne. Do tej pory były wunderki gdzieś upychane, co by nie dyndały na lusterku, ale czas na zmianę.
LUKAS103 Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Eurogel jabłkowy ma 0 zapachu. Czy jest ciepło czy zimno nie ma nic. W sumie pachnie ale do 1cm nad puszką więc nie polecam
cayman9 Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 pomarańczowy cs nie pachnie jak świeża pomarańcza, aczkolwiek jest fajny, wyraźny (na początku) i przyjemny... nie jest mistrzem jeżeli chodzi o czas działania, aczkolwiek polecam jeżeli chodzi o doznania
Rekomendowane odpowiedzi