Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja narazie testowo kupiłem choinkę Wunderbaum, ale lipa jest "zapach skóry" hahaha.

ja tam uwielbiam ten zapach - chociaż faktycznie ze skórą nie ma on za wiele wspólnego.

kupiłem próbkę MonsterShine - Leather Scent bo pomyślałem, że też będzie fajny

ale okazał się nieporozumieniem - za każdym razem mam wrażenie, że wsiadam do obuwniczego.

Opublikowano

Czy Mojave Mango, Napa Grape i Orange Squeeze od CS faktycznie pachną jak mango, winogrona i pomarańcze? Jak z intensywnością i wytrzymałością?

Kupiłem niedawno Coronado Cherry (zapach przypadł mi do gustu) i mimo temp. grubo poniżej 0 i mocno skręconego wieczka, pachnie dość intensywnie. Myślę nad zakupem w/w jednak chciałbym poznać wcześniej opinie na ich temat.

Opublikowano

to nie to, w Golfie mam CS zurawinowego i czuje go po 2 miesiacach :good:

niektore maja na opakowaniu info ze pachna 30dni a inne ze 60 :)

Opublikowano

snap, dzięki :good: .

Może przyzwyczaiłeś się do zapachu. Zapytaj kogoś kto mało jeździ twoim samochodem czy czuć.

Zapach ma być głównie dla mnie, ale dzięki za opinię.

Opublikowano
Stefan-16 jak bedziesz montowal w golfie to wyciagnij kostki z pudeleczka i zapakuj do filtra kabinowego

kabinowy jest w mk5 pod schowkiem pasazera??

wciskasz kostki tam czy jak??

Opublikowano
ja szukam fajnego zapachu kawy, miałe choinkę ale bardzo krótko pachniała.

miałem Kemko o zapachu kawy (świeżo mielonej :-] ), bardzo fajny, polecam...chyba do niego wrócę za jakiś czas:)

Opublikowano
ja szukam fajnego zapachu kawy

Aroma Car Coffe ;)

Polecam ;-)

aktualnei mam ją w aucie, czasami coś zapachnie ale szału nie ma... może w lato...

Opublikowano
aktualnei mam ją w aucie, czasami coś zapachnie ale szału nie ma... może w lato...

w lato mi wytrzymał 2 miesiące ;-)

odwróciłem kostki, wrzuciłem do bagażnika i dalej go czuć jak się bagażnik otworzy ;-)

Opublikowano

Ja testuję Monster Shine w atomizerze, problem taki, że krótko pachnie... a w zimę to już wogóle trzeba czesto psikać.

Zastanawiam się czy nie stosować czegoś właśnie w kostkach dla przedłużenia efektu