prezes99 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2012 Cóż, myślę że gościu pozamiatał w zapachach! http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... p?t=228105 No no pokaźna kolekcja
SJake Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2012 Cóż, myślę że gościu pozamiatał w zapachach! http://www.detailingworld...ad.php?t=228105 do końca życia mu wystarczy
kojak Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2012 Ale My shaldana tam nie widac w tej kolekcji.
blaszczu Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2012 A jaki polecacie neutralizator zapachów? Te środki rzeczywiście coś dają czy szkoda pieniędzy?
LUKAS103 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2012 Te środki rzeczywiście coś dają czy szkoda pieniędzy Coś tam dają ale jeśli wali w samochodzie to samo popsikanie niewiele Ci da. To jest raczej już taka wisienka na torcie czyli najpierw dokładne czyszczenie i pranie a na koniec jeszcze neutralizator. Teraz mam Plaka wcześniej miałem trochę megsa do wypróbowania a jeszcze wcześniej kupiłem w zoologicznym i szczerze mówiąc czy to megs czy plak to dla mnie jeden pies.
KubaLDZ Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2012 BLASZCZU mogę ci pożyczyć megsa.
rickson Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2012 Mam i używałem ostatnio SO2Pure, Poradził sobie z kilkoma "smrodami" całkiem nieźle
blaszczu Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2012 BLASZCZU mogę ci pożyczyć megsa. Chętnie bym spróbował
kamilgt Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2012 http://www.shinearama.co.uk/search.php?fcat=91 już sie ucieszyłem czytając nazwe producenta tych zapachów, z nadzieją przegladałem kolejne i niestety nie znalazłem takiego zapachu jaki ma CG/Insta finish butter wet wax :< :<
Docent114 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2012 A jaki polecacie neutralizator zapachów? Te środki rzeczywiście coś dają czy szkoda pieniędzy? Ja używałem Meguiar's Car Odor Eliminator i dał rade. W aucie było palone ostro przez 3lata.Pranie tapicerki 2 razy nie dało rady. Dalej było ostro czuć papierosy.Pół butelki eliminatora i zapach zabity. Moge śmiało polecić. .
Carire Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 Ja ostatnio zakupilem Chemical Guys Strippee Scent Air Freshner & Odor Neutralizer i musze powiedziec ze zapach bardzo przyjemny i wytrzymuje do 2 tygodni a psikalem tylko pare razy, najlepiej wypada w bagazniku. Miesiac od aplikacji a jeszcze go czuc
kruhy Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 Dla mnie jak na razie wygrywają zapachy California Scents. Wisienka wytrzymała mi w aucie ok 3 miesięcy. Przed wczoraj otworzyłem puszkę Golden State Delight... zobaczymy ile wytrzyma ... jeden zapach na który się naciąłem to Citrus Splash... jest strasznie słabo wyczuwalny wg mnie... nawet ojciec który nie lubi mocnych zapachów mówi że prawie go nie czuje u siebie w aucie.
Swoop Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 Citrus Splash... jest strasznie słabo wyczuwalny wg mnie... zima Panie, zima i dlatego tak słabo idzie
kruhy Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 Możliwe... chociaż nawet przy mocno nagrzanym wnętrzu prawie nic nie czuć.
cayman9 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 Ponieważ wtedy już się oswajasz z zapachem...
Tomasz KRK Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 Przedziwne te zapachy Californii. Potrafią przez miesiąc leżeć niewyczuwalne, a potem na jakiś czas się nagle uaktywniają
grabek246 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 ja teraz testuje Mojave Mango i bardzo przyjemnie pachnie
kruhy Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 grabek246, zapach jest przynajmniej zbliżony do mango ?
kojak Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2012 W realu są te"patyczki"wkładane do kratek nawiewu. Różne zapachy po 6.99 zł.
michałoś Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2012 Dziś rano podczas czekania aż linka od ręcznego się rozmrozi, sprawdziłem jak mój zapach który leży sobie w boczku tylnych drzwi. Zobaczyłem, ze blaszka była oberwana do połowy i dlatego już praktycznie wcale go nie było czuć. Oderwałem do końca i myślę, ze miesiąc spokojnie jeszcze będzie go czuć. Piszę o CS Cherry.
MM.MM Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2012 michałoś, Jest zima nie oczekuj cudów od takich zapachów przy -15.
SJake Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2012 Nie wiem Panowie, ale moje CS Spillproofy lepiej pachną w mrozie niżeli w lato. Może kwestia nosa... Balboa wytrzymał od lipca. Golden State siedzi w bagażniku już z dobre 10 miesięcy i jest tak
Justyna Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2012 Moja CS Coronado Cherry też pachnie dość intensywnie teraz mimo, iż siedzi w aucie od września
DJ_TRANCE Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2012 Ja narazie testowo kupiłem choinkę Wunderbaum, ale lipa jest "zapach skóry" hahaha. Jako że w swojej Feli posiadam ową skórę to chciałbym też oprócz dokładnego czyszczenia jej jakiś zapach, ale wszystkie co próbuje odbiegają daleko od prawdziwego zapachu skóry. Chyba czas uderzyć do Lederzentrum
Rekomendowane odpowiedzi