Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Te środki rzeczywiście coś dają czy szkoda pieniędzy

Coś tam dają ale jeśli wali w samochodzie to samo popsikanie niewiele Ci da. To jest raczej już taka wisienka na torcie czyli najpierw dokładne czyszczenie i pranie a na koniec jeszcze neutralizator. Teraz mam Plaka wcześniej miałem trochę megsa do wypróbowania a jeszcze wcześniej kupiłem w zoologicznym i szczerze mówiąc czy to megs czy plak to dla mnie jeden pies.

Opublikowano
A jaki polecacie neutralizator zapachów? Te środki rzeczywiście coś dają czy szkoda pieniędzy?

Ja używałem Meguiar's Car Odor Eliminator i dał rade.

W aucie było palone ostro przez 3lata.Pranie tapicerki 2 razy nie dało rady.

Dalej było ostro czuć papierosy.Pół butelki eliminatora i zapach zabity.

Moge śmiało polecić.

.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja ostatnio zakupilem Chemical Guys Strippee Scent Air Freshner & Odor Neutralizer

i musze powiedziec ze zapach bardzo przyjemny i wytrzymuje do 2 tygodni a psikalem tylko pare razy, najlepiej wypada w bagazniku. Miesiac od aplikacji a jeszcze go czuc :P

Opublikowano

Dla mnie jak na razie wygrywają zapachy California Scents. Wisienka wytrzymała mi w aucie ok 3 miesięcy. Przed wczoraj otworzyłem puszkę Golden State Delight... zobaczymy ile wytrzyma ... jeden zapach na który się naciąłem to Citrus Splash... jest strasznie słabo wyczuwalny wg mnie... nawet ojciec który nie lubi mocnych zapachów mówi że prawie go nie czuje u siebie w aucie.

Opublikowano
Citrus Splash... jest strasznie słabo wyczuwalny wg mnie...

zima Panie, zima i dlatego tak słabo idzie :o

Opublikowano

Dziś rano podczas czekania aż linka od ręcznego się rozmrozi, sprawdziłem jak mój zapach który leży sobie w boczku tylnych drzwi. Zobaczyłem, ze blaszka była oberwana do połowy i dlatego już praktycznie wcale go nie było czuć.

Oderwałem do końca i myślę, ze miesiąc spokojnie jeszcze będzie go czuć.

Piszę o CS Cherry.

Opublikowano

Nie wiem Panowie, ale moje CS Spillproofy lepiej pachną w mrozie niżeli w lato. Może kwestia nosa... Balboa wytrzymał od lipca. Golden State siedzi w bagażniku już z dobre 10 miesięcy i jest tak :good:

Opublikowano

Ja narazie testowo kupiłem choinkę Wunderbaum, ale lipa jest "zapach skóry" hahaha.

Jako że w swojej Feli posiadam ową skórę to chciałbym też oprócz dokładnego czyszczenia jej jakiś zapach, ale wszystkie co próbuje odbiegają daleko od prawdziwego zapachu skóry. Chyba czas uderzyć do Lederzentrum :)