Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje ostatnie odkrycie to świeca zapachowa z ikei (ja kupiłem taką o zapachu ciastek http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70135345/ ). Kosztuje ok. 5 pln'ów a pachnie baaaardzo długo. Wożę ją w bagażniku już ponad 3 miesiące i ciągle ładnie pachnie. Jakby przestała pachnieć to pewnie wystarczy zeskrobać trochę wosku z wierzchu albo zapalić na jakiś czas i znów można się cieszyć ładnym zapachem :)

Opublikowano
oje ostatnie odkrycie to świeca zapachowa z ikei

Wożę ją w bagażniku już ponad 3 miesiące

ale zapaloną wozisz, tak? :kox:

Opublikowano
ten eurogel w kauflandzie to jest na dziale motoryzacyjnym? jeżeli tak to u mnie go nie ma ;/
widzialem na odswieżaczach pow, sa w tesco i w auchan napewno, ale w moim byly only waniliowe
Opublikowano

Dzisiaj doszły, wiśniowe, będziemy testować ;)

Pierwsze spstrzeżenie - pachną identycznie jak te w puszeczkach - czyli pięknie! ;) bardzo ładne są te palemki :mrgreen:

U mnie nawiew jest włączony tylko na szybe i na nogi i juz sie bałem, że nie będzie gdzie tego przyczepić ale przypomnialem sobie, ze przy tej opcji działają też nawiewy przy drzwiach ^^

Opublikowano

O.o ja się chyba też skusze na te patyczki z CS , bo te patyczki co kupiłem w TESCO z CarPlan'a mi jakoś też do gustu przypadły :D długo pachną , potem się je najwyżej porówna do tych z CS :D

Opublikowano

aaa to zmienia postać rzeczy, ja szukałem na motoryzacyjnym ;p

californie sobie zamówie jak ogarne kolejny mankament francuzów(mokra podłoga) ;p

Opublikowano

Czy te puchy od California Car Scents warto kupować zimą ? Bo słyszałem, że nie pachną zbyt intensywnie zimą, prawda to ?

Opublikowano

Dokłądnie,ja jak miałem je założone to dałem sobie 2 i było w sam raz. :) Szczególnie w lato na klimie fajnie pachło,chłodne powietrze i zapach ogórkowo melonowy bodajże. :good:

Opublikowano

a ja dorwałem tego eurogel'a w kauflandzie, w tesco nie było. wziąłem jabłkowy i jak dla mnie to za słabo pachnie. ale sam zapach bardzo ładny. i oczywiście uchwyt na kubek w megane jest za mały dla tego zapachu :lol:

Opublikowano

Ja tak sobie kiedys pod fotelem my shaldana przypialem trytytka i przy nadmuchu na nogi zapach,ktory juz mial z miesiac bylo czuc. :) tylko,ze jak go przypialem to fotelem nie bardzo sie dalo manewrowac,a jak nie byl przypiety to latal po dywaniku i wtedy juz dupa z nadmuchiwania. ;)