Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś jakiś sprawdzony i przetestowany zapach New Car?

Kupił bym żonie do samochodu bo ma jakieś awersje do zapachów i My Sheldan Lime jej nie bardzo pasuje - zbyt intensywny, duszący. A może ktoś też miał podobny "problem" s partnerką?

O tym nie wspomnę, bo to nie moja półka cenowa

USUNIĘTO ZE WZGLĘDU NA NARUSZENIE 17. PUNTU REGULAMINU

Opublikowano

Mam new car z SC ale odradzam, zresztą jak sporo osób tutaj.

Najładniej pachnie właśnie zwykła "choinka" ale jest krótkotrwała.

Opublikowano

a ja polecam wam wanilie z firmy Eurogel - dostepna w Tesco i Kaufland w cenie 4,99

trzyma mi juz ponad miesiac i naprawde ladnie pachnie a zapach z poczatku byl tak intensywny ze z pod przedniego siedzenia poleciala do bagaznika

tutaj strona gdzie widac jak puszeczki wygladaja - i jakie jeszcze rodzaje zapachow sa dostepne KLIK naprawde polecam

Opublikowano
Używał ktoś z Was zapachów od Autobrite? Mam na myśli Cherry oraz Bubblegum Air Freshener :good:

Ja. Dają radę. Zapach ok, trwałość 2-3 dni po psikaniu.

Opublikowano
a ja polecam wam wanilie z firmy Eurogel - dostepna w Tesco i Kaufland w cenie 4,99

trzyma mi juz ponad miesiac i naprawde ladnie pachnie a zapach z poczatku byl tak intensywny ze z pod przedniego siedzenia poleciala do bagaznika

tutaj strona gdzie widac jak puszeczki wygladaja - i jakie jeszcze rodzaje zapachow sa dostepne KLIK naprawde polecam

tez z nich korzystam ale tylko w okresie jesienno zimowo wiosennym bo latem po tygodni żelu nie ma bo wyparowuje od wysokiej tempratury :P

mój ulubiony to cytrynowy :P

Opublikowano

_Shadow, na lato mam kilka puszeczek CS ;) co ciekawe wisnia z CS otwarta 1 czerwca do teraz pachnie - wyciagnalem ja z auta bo jej nie czulem i polozylem na parapecie w pokoju i naprawde do teraz ja czuc , minimalnie ale czuc ( drewienka kilka razy skropione woda i obracane ) co do eurogel nie testowalem w lato ale nawet jak wytrzyma miesiac za 4,99 to naprawde zle nie jest

Opublikowano

Teraz na próbę kupiłem takie "Klipsy" wkładane do kratek nawiewów o zapachu New Car i bardzo fajnie pachną , są one z Car Plan'u , kosztują gdzieś koło 6 zł , w opakowaniu jest ich 4 dostępne w Tesco i Realu :)

gelventsticksmelon.jpg

Opublikowano

Dziś go kupiłem, zapach Breeze. efekt zaraz po otwarciu, hmmm uderzyło świeżością, zapakowałem go do uchwytu na kubek, idealnie spasował i leży sobie. Przy wsiadaniu do auta jest dosyć intensywnie wyczuwalny, ale nie nachalny. Jeżeli wytrzyma 2-3 tygodnie to za 5 zł efekt rewelacyjny. Zobaczymy jak to z nim będzie.

1195834P.jpg

Opublikowano

Tworek, nie wiem jak breeze ale wanilia trzymala mi tyle ile napisalem i do teraz pachnie - tak jak napisalem za ta cene bardzo polecam

Opublikowano

kojak, Widziałem je nawet dzisiaj w Tesco , a kupowałem w Realu jakiś miesiąc temu :)

Opublikowano
Dziś go kupiłem, zapach Breeze. efekt zaraz po otwarciu, hmmm uderzyło świeżością, zapakowałem go do uchwytu na kubek, idealnie spasował i leży sobie. Przy wsiadaniu do auta jest dosyć intensywnie wyczuwalny, ale nie nachalny. Jeżeli wytrzyma 2-3 tygodnie to za 5 zł efekt rewelacyjny. Zobaczymy jak to z nim będzie.

Mialem dokladnie ten sam zapach u mnie wytrzymal ok 2 miesiecy w porze letniej :) chyba nawet troche ponad

Opublikowano

który z zapachów do aplikacji w atomizerze byłby Waszym zdaniem "najbardziej uniwersalny" tzn. taki aby był przyjazdny dla większości gustów ?