Thomas207 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2011 Co 3-4 dni musze psiknac, zeby w miare pachnial
Swoop Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2011 Ma ktoś jakiś sprawdzony i przetestowany zapach New Car? Kupił bym żonie do samochodu bo ma jakieś awersje do zapachów i My Sheldan Lime jej nie bardzo pasuje - zbyt intensywny, duszący. A może ktoś też miał podobny "problem" s partnerką? O tym nie wspomnę, bo to nie moja półka cenowa USUNIĘTO ZE WZGLĘDU NA NARUSZENIE 17. PUNTU REGULAMINU
grabek246 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2011 Swoop, u mnie ten sam my shaldan lime wogole prawie nie pachnie
m911 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2011 malo komu zele pachną w zime, bylo o tym pare stron wczesniej
sebcio Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2011 Swoop, new car najbardziej podoba mi się CHOINA
crystaldetail Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2011 Swoop sprobuj NEW CAR z serii California Scent - u nas schodzaco chwile, sam w rodzinie rozprowadzilem i ludzie generalnie go lubia. Czuc go, ale nie dusi
SJake Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2011 crystaldetail, u mnie rządzi Balboa, ale jak widać - co rodzina to obyczaj
inarusbox Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2011 Mam new car z SC ale odradzam, zresztą jak sporo osób tutaj. Najładniej pachnie właśnie zwykła "choinka" ale jest krótkotrwała.
blaszczu Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Używał ktoś z Was zapachów od Autobrite? Mam na myśli Cherry oraz Bubblegum Air Freshener
art'ek Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 a ja polecam wam wanilie z firmy Eurogel - dostepna w Tesco i Kaufland w cenie 4,99 trzyma mi juz ponad miesiac i naprawde ladnie pachnie a zapach z poczatku byl tak intensywny ze z pod przedniego siedzenia poleciala do bagaznika tutaj strona gdzie widac jak puszeczki wygladaja - i jakie jeszcze rodzaje zapachow sa dostepne KLIK naprawde polecam
SJake Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Używał ktoś z Was zapachów od Autobrite? Mam na myśli Cherry oraz Bubblegum Air Freshener Ja. Dają radę. Zapach ok, trwałość 2-3 dni po psikaniu.
_Shadow Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 a ja polecam wam wanilie z firmy Eurogel - dostepna w Tesco i Kaufland w cenie 4,99 trzyma mi juz ponad miesiac i naprawde ladnie pachnie a zapach z poczatku byl tak intensywny ze z pod przedniego siedzenia poleciala do bagaznika tutaj strona gdzie widac jak puszeczki wygladaja - i jakie jeszcze rodzaje zapachow sa dostepne KLIK naprawde polecam tez z nich korzystam ale tylko w okresie jesienno zimowo wiosennym bo latem po tygodni żelu nie ma bo wyparowuje od wysokiej tempratury mój ulubiony to cytrynowy
blaszczu Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 co chciałbyś wiedzieć??? Przede wszystkim trwałość, intensywność zapachu.
maq Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autobrite New Car pachnie jakby pianką do golenia Gillette
kamilgt Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 trwałosc to max 2 dni, wiśniowy bardzo ładny - lepszy od kemko ale wg mnie CS narazie na mistrz wisienkowy
art'ek Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 _Shadow, na lato mam kilka puszeczek CS co ciekawe wisnia z CS otwarta 1 czerwca do teraz pachnie - wyciagnalem ja z auta bo jej nie czulem i polozylem na parapecie w pokoju i naprawde do teraz ja czuc , minimalnie ale czuc ( drewienka kilka razy skropione woda i obracane ) co do eurogel nie testowalem w lato ale nawet jak wytrzyma miesiac za 4,99 to naprawde zle nie jest
Wesol Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 Teraz na próbę kupiłem takie "Klipsy" wkładane do kratek nawiewów o zapachu New Car i bardzo fajnie pachną , są one z Car Plan'u , kosztują gdzieś koło 6 zł , w opakowaniu jest ich 4 dostępne w Tesco i Realu
Tworek Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 a ja polecam wam wanilie z firmy Eurogel - dostepna w Tesco i Kaufland w cenie 4,99 Dziś go kupiłem, zapach Breeze. efekt zaraz po otwarciu, hmmm uderzyło świeżością, zapakowałem go do uchwytu na kubek, idealnie spasował i leży sobie. Przy wsiadaniu do auta jest dosyć intensywnie wyczuwalny, ale nie nachalny. Jeżeli wytrzyma 2-3 tygodnie to za 5 zł efekt rewelacyjny. Zobaczymy jak to z nim będzie.
kojak Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Wesol, kiedy to kupowałeś ? I Gdzie,real czy tesco ?
kamilgt Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Przez Was doszedlem do wniosku ze cs w moim samochodzie juz nie pachnie i trzeba kupic nowa puszeczke
art'ek Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Tworek, nie wiem jak breeze ale wanilia trzymala mi tyle ile napisalem i do teraz pachnie - tak jak napisalem za ta cene bardzo polecam
Wesol Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 kojak, Widziałem je nawet dzisiaj w Tesco , a kupowałem w Realu jakiś miesiąc temu
Roko Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Dziś go kupiłem, zapach Breeze. efekt zaraz po otwarciu, hmmm uderzyło świeżością, zapakowałem go do uchwytu na kubek, idealnie spasował i leży sobie. Przy wsiadaniu do auta jest dosyć intensywnie wyczuwalny, ale nie nachalny. Jeżeli wytrzyma 2-3 tygodnie to za 5 zł efekt rewelacyjny. Zobaczymy jak to z nim będzie. Mialem dokladnie ten sam zapach u mnie wytrzymal ok 2 miesiecy w porze letniej chyba nawet troche ponad
rogo Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 który z zapachów do aplikacji w atomizerze byłby Waszym zdaniem "najbardziej uniwersalny" tzn. taki aby był przyjazdny dla większości gustów ?
Rekomendowane odpowiedzi