Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja dziś zamówiłem kilka zapachów organic od aroma

u mnie w sklepie gdzie pracuję mamy zapachy z aroma car ;) i ORGANIC mogę śmiało polecić ;) są też fajne zapachy SPRAY ;) za kilka zł :D

Żelowe na kratki też mamy ale one jakieś takie słabe są :o i dziwne zapachy mają :song:

Arek_ jeśli możesz to napisz ile płaciłeś za organic ;) porównam z cenami sklepowymi ;)

10zł na allegro plus koszt wysyłki ;)

Opublikowano
O tych piszesz? Wiesz moze ile czasu czuć je aucie?

tak, o tych ;)

jeszcze ich nie testowałem :oops: ale przetestuję ;)

Mam znacznie większą ofertę zapachową :good: Tyle że teraz przyszły bez papierowego opakowania (luzem) :idea:

Jeśli ktoś zainteresowany to mogę coś sprzedać na forum :good:

Opublikowano
kupilem za 6złl w realu taki zapach i powiem wam że takiej wanili to jeszcze nie wąchałem :good:

Obrazek

Niedługo bede w PL to kupie ten zapach tez lubię vanillie ;)

Opublikowano

m911, te zapachy są niebezpieczne ;) Buteleczka lubi się odkręcać na dziurach i wybojach i spadać na pasażerów. A później ciężko to doprać .... oj ciężko 8-)

Opublikowano

Oo nie wiem co Wy z tymi zapachami robicie, urywać? :shock:

ja to robie tak: odkrecam do polowy, nasaczam, zakrecam na maxa i pachnie, nie rozumiem :-]

i polecam bo fajne zapachy i długo pachną

Opublikowano
kupilem za 6złl w realu taki zapach i powiem wam że takiej wanilii to jeszcze nie wąchałem :good:

Obrazek

Zgadza się, najładniejsza wanilia jaką wąchałem :P Na początku zapach intensywny, ciekawe jak z trwałością, ale za tą cenę, myślę że warto.

ps. I nigdy więcej zapachów w buteleczkach dyndających pod lusterkiem, znajomy wyleczył się z nich po tym jak jedna taka spadła i pękła... skutki to wybielony plastik :x

Opublikowano

A ja od tygodnia delektuje się Meguiar's Car Odor Eliminator, kupiłem ostatnio na forum pół butelki i jestem zadowoly, zapach utrzymuje się już prawie tydzień po spsikaniu foteli, kanapy i dywaników, w OSConcepts jest akurat w promocji to domówiłem butle :D

Opublikowano
A jak przejedziesz dłonią po materiale to jest jakaś różnica czy jest dalej taki jak przed aplikacją ?

Meguiar's Car Odor Eliminator użyłem do auta w ktorym było palone.Smród był taki ze

nie szło wytrzymać.Prałem tapicerke 2 razy i dale było czyc.

Wypsikałem pół butelki Eliminatora i teraz jest ok.

Tam gdzie było psikane na dachu widać pod światło delikatne plamy.

.

Opublikowano

Nie chodzi mi o plamy, ja jak spryskałem fotel i po kilku dniach po nim ręką przejechałem to jakoś tak nie miło było jak by się lepił czy coś w tym stylu ;/ może jakaś parta inna czy coś alb o tak z tym materiałem zareagował.