damian Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2011 są też fajne zapachy SPRAY O tych piszesz? Wiesz moze ile czasu czuć je aucie? http://allegro.pl/perfume-for-men-spray ... 52868.html
Arek_ Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2011 Ja dziś zamówiłem kilka zapachów organic od aroma u mnie w sklepie gdzie pracuję mamy zapachy z aroma car i ORGANIC mogę śmiało polecić są też fajne zapachy SPRAY za kilka zł Żelowe na kratki też mamy ale one jakieś takie słabe są i dziwne zapachy mają Arek_ jeśli możesz to napisz ile płaciłeś za organic porównam z cenami sklepowymi 10zł na allegro plus koszt wysyłki
bati Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2011 O tych piszesz? Wiesz moze ile czasu czuć je aucie? tak, o tych jeszcze ich nie testowałem ale przetestuję Mam znacznie większą ofertę zapachową Tyle że teraz przyszły bez papierowego opakowania (luzem) Jeśli ktoś zainteresowany to mogę coś sprzedać na forum
piotrl Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2011 kupilem za 6złl w realu taki zapach i powiem wam że takiej wanili to jeszcze nie wąchałem Obrazek Niedługo bede w PL to kupie ten zapach tez lubię vanillie
m911 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2011 ktoś korzystał, bo fajnie wygląda i może żona się da przekonać do zapachów http://allegro.pl/odswiezacz-powietrza- ... 33892.html zajebisty !!!!! mam go tydzien ale jeszcze nie uzywalem
yacek _b Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 ktoś korzystał, bo fajnie wygląda i może żona się da przekonać do zapachów http://allegro.pl/odswiezacz-powietrza- ... 33892.html zajebisty !!!!! mam go tydzien ale jeszcze nie uzywalem hmm , jeżeli nie używałeś to skąd wiesz , że " zajebisty "
grabek246 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 m911, a jak teraz się sprawuje? mino chłodu to zapach intensywny?
m911 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 mam go tydzien ale jeszcze nie uzywalem
grabek246 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 m911, to używaj bo ciekawy jestem
m911 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 mam narazie LEMON AROMA pachnie od miesiąca i nie chce przestać
LUKAS103 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 m911, te zapachy są niebezpieczne Buteleczka lubi się odkręcać na dziurach i wybojach i spadać na pasażerów. A później ciężko to doprać .... oj ciężko
bati Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 Też ich nie polecam lubią się urywać a wtedy robi się nieciekawie
m911 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 Oo nie wiem co Wy z tymi zapachami robicie, urywać? ja to robie tak: odkrecam do polowy, nasaczam, zakrecam na maxa i pachnie, nie rozumiem i polecam bo fajne zapachy i długo pachną
borowa Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2011 kupilem za 6złl w realu taki zapach i powiem wam że takiej wanilii to jeszcze nie wąchałem Obrazek Zgadza się, najładniejsza wanilia jaką wąchałem Na początku zapach intensywny, ciekawe jak z trwałością, ale za tą cenę, myślę że warto. ps. I nigdy więcej zapachów w buteleczkach dyndających pod lusterkiem, znajomy wyleczył się z nich po tym jak jedna taka spadła i pękła... skutki to wybielony plastik
Sprinter Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2011 A ja od tygodnia delektuje się Meguiar's Car Odor Eliminator, kupiłem ostatnio na forum pół butelki i jestem zadowoly, zapach utrzymuje się już prawie tydzień po spsikaniu foteli, kanapy i dywaników, w OSConcepts jest akurat w promocji to domówiłem butle
MM.MM Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2011 Sprinter, Jak zaaplikujesz np na fotel to nie pozostaje taki jak by tłusty ?
Sprinter Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2011 Nie zauważyłem, bo wypsikałem i zostawiłem do wyschnięcia tak dla spokoju ducha Plam, przebarwień itp. również brak
MM.MM Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2011 A jak przejedziesz dłonią po materiale to jest jakaś różnica czy jest dalej taki jak przed aplikacją ?
Docent114 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2011 A jak przejedziesz dłonią po materiale to jest jakaś różnica czy jest dalej taki jak przed aplikacją ? Meguiar's Car Odor Eliminator użyłem do auta w ktorym było palone.Smród był taki ze nie szło wytrzymać.Prałem tapicerke 2 razy i dale było czyc. Wypsikałem pół butelki Eliminatora i teraz jest ok. Tam gdzie było psikane na dachu widać pod światło delikatne plamy. .
MM.MM Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2011 Nie chodzi mi o plamy, ja jak spryskałem fotel i po kilku dniach po nim ręką przejechałem to jakoś tak nie miło było jak by się lepił czy coś w tym stylu ;/ może jakaś parta inna czy coś alb o tak z tym materiałem zareagował.
Sprinter Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2011 Nic się nie lepi ani podobne temu rzeczy
MM.MM Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2011 No to z moim jest coś nie tak...
Thomas207 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2011 A ja po wielu testach wrocilem do CG Stripper Scent - jak dla mnie mega zapach, jakby tylko z trwaloscia bylo lepiej
snap Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2011 pewnie przyzwyczailes sie do zapachu i wydaje Ci sie ze juz wywietrzal
Rekomendowane odpowiedzi