Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Domyślam się, że ten nasz Wałbrzyski Chiński market :)

Jutro też podjadę, bo cena zacna :)

Dokładnie ten na przeciwko Castoramy. Co do tego jak pachnie dam znać gdzieś za 2 tygodnie, bo jeszcze leży w aucie Aroma.

a dokladniej ? :-]

Dokładniej się nie da :P Poszukaj może u siebie w takich sklepach typu "5zł" może coś znajdziesz.

Opublikowano

ja dzis stojac w korku rozgladam sie i patrze 200 m market chinski

to podjechalem :evil:

szukam i udalo sie co prawda cena nie taka sama ale sa

p1070682g.jpg

Uploaded with ImageShack.us

dzis wkladam truskawe zobaczymy jak z trwaloscia;) i zapachem:)

byly orange,lemon wlasnie truskawa i lesny jakis

edit

po otwarciu truskawkowego stwierdzam ze szkoda nawet 2 zl :thumbdown:

Opublikowano
ja tam mialem CS i my shaldan wlasnie ta pora - jesien i nic nie pachnie....

teraz kupilem sobie cos takiego

Obrazek

i narazie super ! zdam relacje po tygodniu - czy trzyma czy znow trzeba bedzie psiknac

I jak tam ? można ten zapach kupić w Feuvercie chyba ? dużo wypsikałeś na 1 raz ? i jak z intensywnością ?

Opublikowano

psiknalem 4x - nierozcienczonym (na podsufitke 2x i na dywaniki przednie po 1x ) i jak narazie (4dzien) jest nadal wyczuwalny (choc mniej niz na poczatku)

Opublikowano
nie pachnie, czy brzydki zapach?

konsystencja kislu i tak pachnie bardzo slabo wyczowalny

w aucie deske mam zrobiona pink sheen-em w zeszla srode i bardziej go jeszcze czuc niz ten zapach

Opublikowano
nie pachnie, czy brzydki zapach?

konsystencja kislu i tak pachnie bardzo slabo wyczowalny

w aucie deske mam zrobiona pink sheen-em w zeszla srode i bardziej go jeszcze czuc niz ten zapach

a nie mówiłem :)?

Opublikowano
psiknalem 4x - nierozcienczonym (na podsufitke 2x i na dywaniki przednie po 1x ) i jak narazie (4dzien) jest nadal wyczuwalny (choc mniej niz na poczatku)

warto wydać dyszkę ? kupowałeś przez internet czy jakiś sklep ?

Opublikowano
jak dyszkę to warto, nie masz zapachu w samochodzie, umówiłeś się z dziewczyną, psik pisk 2-3 razy "oooooo jak tu ładnie pachnie! :-] " dzień po randce pewnie wywietrzeje, ale ważne, że dobre wrażenie pozostawione :D

i tu Cie musze zaskoczyć 4 dni juz mi pachnie, w tym okresie (jesienno zimowym) lepiej pachnie niż te wszystkie CS w żelach czy drewienkach. POLECAM

Opublikowano
jak dyszkę to warto, nie masz zapachu w samochodzie, umówiłeś się z dziewczyną, psik pisk 2-3 razy "oooooo jak tu ładnie pachnie! :-] " dzień po randce pewnie wywietrzeje, ale ważne, że dobre wrażenie pozostawione :D

spójrz na adres zdjęcia :)

http://www.autodrogeria.pl/Zapachy

Strona producenta: http://www.kemko.pl/index.php?go=gdzie_kupic

Podjadę i kupię, chociaż do takich psikanych się trochę zraziłem po zakupie Poorboy's Vanilla..

Opublikowano

zakupiłem wiśniowy i czekoladowy :-] pomimo, że mam około 25km do sklepu to z ciekawości skorzystałem z Paczkomatów - zobaczę jak to działa ;)

o ile zapachów, to przy okazji kupię bubble gum, new car i arbuz :)

Opublikowano

dzisiaj odebrałem z paczkomatu zapachy kemko, czekoladowy pachnie strasznie ładnie :good::good: co do wiśniowego to Jelly Belly i CS są lepsze :)

na opakowaniu jest napisane, żeby stosować nierozcieńczone lub rozcieńczone do 1:20, ja rozcieńczyłem 1:10, jutro psiknę w samochodzie rodziców i zobaczymy ile posiedzi :)

Opublikowano

Ja kupiłem przedwczoraj Cool Air i jestem pozytywnie zaskoczony, poszło parę psików, cały czas pachnie. A sam zapach jest jak dla mnie rewelacyjny. Jak mi się skończy to na pewno zakupie jeszcze coś od tej firmy.