Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma być podobny do Wunder Baum Black Classic, jeszcze nie otwierałem, ale coś czuć i jest inny, też jakby zapach perfum, ale inny niż w przypadku choinki. U szwagra w aucie pachniało tak po zakupie, a chyba nie miał żadnego zapachu, może jest taki sam do psikania i zapach długo utrzymywał się w aucie :o

Opublikowano

Odebralem dzis z poczty AutoExpression Vent Clips. Zapachy wisnia i owoce lesne. Na razie wrzucilem do auta owoce lesne, pachnie praktycznie identycznie jak CS Santa Barbara Berry. Zobaczymy jak z trwaloscia, na razie intensywnosc jest na poziomie swiezo otwartej puszki CS z zakretka skrecona na max ;)

No i oczywiscie duzy plus za wyglad. Zobaczymy jeszcze ile bedzie pachniec. Jak bedzie na poziomie 2 tyg to bedzie rewelka, bo 4 szt. kosztuja 12 zl ;)

img20111010002.jpg

Pozdr.

Opublikowano

Thomas207, miałem te zapachy i byłem zawiedziony. Poza fajnym wyglądem praktycznie nie dawały zapachu w aucie. Z bliska faktycznie trochę czuć, dość przyjemne, lekkie zapachy i nawet trwałe, ale wsiadając do auta nie było czuć, że jest jakiś zapach. Uruchomione nawiewy niewiele pomagały. Być może miałem jakiś felerny egzemplarz... :o

Opublikowano

W Tesco kiedyś też były te nakłądki na nawiewy po 8 zł 4szt. Zapach ogórkowy dośc intensywny i świeży + włączony nawiew klimy i chłodne powietrze dawały przyjemny zapach w środku autka. :) I jest jeszcze zapach truskawkowo cytrynowy chyba,też ładny,ale wydaje mi się,że już nie taki trwały.

Opublikowano

mi sie bardzo szybko przejadly zapachy CS - obecnie nie uzywam niczego i delektuje sie zapachem skory z siedzen i boczkow :) niemniej caly czas szukam czegosc co bedzie pachnialo ladnie skora, bedzie w formie puszeczek typu CS pasujace do Cup Holdera badz wkladane w kratki nawiewu - kompletenie nie trawie choinek i innych dupereli tego typu.

Opublikowano

ja po przetestowaniu kilku zapachów CS jestem ogólnie zawiedziony oprócz Squash Blossom i klasyka wisienki to reszta slabo pachniała i to przez 2 tyg a miałem

melon mango

Capistrano Coconut

malibu melon

Monterey Vanilla

Opublikowano

Nie wiem, czy ja trafiłem na jakiś felerny egzemplarz, ale z CS też nie jestem do końca zadowolony. Mam Santa Barbara Berry i właściwie czuć lekką nutę zapachu tylko przy wsiadaniu nawet przy w pełni otwartej puszce (nie dostałem tego wieczka regulacyjnego, a dziurki w puszce przestały wystarczać). Ogólnie mówiąc... Lipa :D

Opublikowano

damianTDCi, kurde nazwy nie pamietam, teraz mam jakiś wisiorek który dostałem w gratisie, ja uzywałem cytrynki i w puszcze jest taki żel i na to nakładka niestety nie3 da sie nia regulowac zapachu, ale wszędzie kosztuja 4.99 jak zapupie na dniach to napisze konkretnie nazwe

Opublikowano
Nie wiem, czy ja trafiłem na jakiś felerny egzemplarz, ale z CS też nie jestem do końca zadowolony. Mam Santa Barbara Berry i właściwie czuć lekką nutę zapachu tylko przy wsiadaniu nawet przy w pełni otwartej puszce (nie dostałem tego wieczka regulacyjnego, a dziurki w puszce przestały wystarczać). Ogólnie mówiąc... Lipa :D

ogolnie te zapachy najlepiej nadaja sie na lato, tez to zauwazylem dlatego narazie moje CS leza na polce a testuje plyn do rozpylania jak i zawieszki na lusterko ;)

Opublikowano

szczerze mowiac to nie wiem, kiedys mialem sobie to kupic, fotke mialem zapisana na kompie, a gdy Ty napisales przypomnialo mi sie ze cos takiego kiedys widzialem i uploadowalem, jak znajde jakies info to dam znac

Opublikowano

Od pół roku My Shaldan Squash, puszka wytrzymuje miesiąc, później słabnie i wrzucam go do bagażnika, a wewnątrz otwieram nowy. Zapach jest świetny: świerzy, nei za mocny, delikatny. Na allegro można kupić 8,50 za sztukę + około 2,50 za przesyłkę, więc za dwa wychodzi niecałe 20zł, co jest bardzo przyzwoitą ceną :) Innych My Shaldan nie próbowałem, bo te mnie tak pozytywnie zaskoczył ,że innego nie chcę czuć :)

Z pachnących choinek miałem też bardzo fajny zapach "Mohito", też super, gdyby nie to że to wiszący listek :(

Opublikowano

damianTDCi, aaaa sorry nie zrozumiałem :P

ja uwielbiam zapachy cytusowe, takie świerze wiec w sumie zawsze kupuje cytrynke ;))

w sumie za taką kase to masz 4 sztuki w cenie jednego My Shaldan a też trzymaja długo ;-)