bati Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 Raczej zbyt intensywny nie będzie ale 60 dni (tak jak napisane) u mnie wytrzymuje napisz ja/czym pachnie ten BLACK
damian Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 Ma być podobny do Wunder Baum Black Classic, jeszcze nie otwierałem, ale coś czuć i jest inny, też jakby zapach perfum, ale inny niż w przypadku choinki. U szwagra w aucie pachniało tak po zakupie, a chyba nie miał żadnego zapachu, może jest taki sam do psikania i zapach długo utrzymywał się w aucie
Thomas207 Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 Odebralem dzis z poczty AutoExpression Vent Clips. Zapachy wisnia i owoce lesne. Na razie wrzucilem do auta owoce lesne, pachnie praktycznie identycznie jak CS Santa Barbara Berry. Zobaczymy jak z trwaloscia, na razie intensywnosc jest na poziomie swiezo otwartej puszki CS z zakretka skrecona na max No i oczywiscie duzy plus za wyglad. Zobaczymy jeszcze ile bedzie pachniec. Jak bedzie na poziomie 2 tyg to bedzie rewelka, bo 4 szt. kosztuja 12 zl Pozdr.
adamtower Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 Thomas207, miałem te zapachy i byłem zawiedziony. Poza fajnym wyglądem praktycznie nie dawały zapachu w aucie. Z bliska faktycznie trochę czuć, dość przyjemne, lekkie zapachy i nawet trwałe, ale wsiadając do auta nie było czuć, że jest jakiś zapach. Uruchomione nawiewy niewiele pomagały. Być może miałem jakiś felerny egzemplarz...
kojak Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 W Tesco kiedyś też były te nakłądki na nawiewy po 8 zł 4szt. Zapach ogórkowy dośc intensywny i świeży + włączony nawiew klimy i chłodne powietrze dawały przyjemny zapach w środku autka. I jest jeszcze zapach truskawkowo cytrynowy chyba,też ładny,ale wydaje mi się,że już nie taki trwały.
arbibar Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2011 Ja już chyba przejadłem się tymi zapachami gumowymi w pięciu smakach czy wiśniami, truskawkami itp z CS. Jak na razie przebojem dla mnie jest; http://www.sena.com.pl/index.php?page=c ... &proId=377 Jest to trwałe , dosyć drogie i ładnie wygląda w kratce,
sq8shq Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2011 mi sie bardzo szybko przejadly zapachy CS - obecnie nie uzywam niczego i delektuje sie zapachem skory z siedzen i boczkow niemniej caly czas szukam czegosc co bedzie pachnialo ladnie skora, bedzie w formie puszeczek typu CS pasujace do Cup Holdera badz wkladane w kratki nawiewu - kompletenie nie trawie choinek i innych dupereli tego typu.
Administrator Evo Opublikowano 16 Października 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 16 Października 2011 Kup zapach Colourlock, wrzucisz w puszke po CS i już.
ANB Karol Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2011 ja po przetestowaniu kilku zapachów CS jestem ogólnie zawiedziony oprócz Squash Blossom i klasyka wisienki to reszta slabo pachniała i to przez 2 tyg a miałem melon mango Capistrano Coconut malibu melon Monterey Vanilla
_Shadow Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 a ja polecam te puszki do samochodu z Tesco za 4.99 pachna super ok 1.5 miesiaca i pasuja w cup holder
damian Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 _Shadow, a o jakich zapachach używałeś?
dw4463757 Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Nie wiem, czy ja trafiłem na jakiś felerny egzemplarz, ale z CS też nie jestem do końca zadowolony. Mam Santa Barbara Berry i właściwie czuć lekką nutę zapachu tylko przy wsiadaniu nawet przy w pełni otwartej puszce (nie dostałem tego wieczka regulacyjnego, a dziurki w puszce przestały wystarczać). Ogólnie mówiąc... Lipa
_Shadow Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 damianTDCi, kurde nazwy nie pamietam, teraz mam jakiś wisiorek który dostałem w gratisie, ja uzywałem cytrynki i w puszcze jest taki żel i na to nakładka niestety nie3 da sie nia regulowac zapachu, ale wszędzie kosztuja 4.99 jak zapupie na dniach to napisze konkretnie nazwe
m911 Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Nie wiem, czy ja trafiłem na jakiś felerny egzemplarz, ale z CS też nie jestem do końca zadowolony. Mam Santa Barbara Berry i właściwie czuć lekką nutę zapachu tylko przy wsiadaniu nawet przy w pełni otwartej puszce (nie dostałem tego wieczka regulacyjnego, a dziurki w puszce przestały wystarczać). Ogólnie mówiąc... Lipa ogolnie te zapachy najlepiej nadaja sie na lato, tez to zauwazylem dlatego narazie moje CS leza na polce a testuje plyn do rozpylania jak i zawieszki na lusterko
Rise and Shine Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Nasz klient miał bardzo fajny zapach w samochodzie, wsuwany w kratki nawiewów, zakończone "guziczkiem" z rysunkiem palm, a same "pałeczki" były w kształcie babusa, kojarzy ktoś coś takiego?
Rise and Shine Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Dokładnie tak, tylko tamto całe było koloru piaskowego i na "obrazku" były palemki Czyja to produkcja?
m911 Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 szczerze mowiac to nie wiem, kiedys mialem sobie to kupic, fotke mialem zapisana na kompie, a gdy Ty napisales przypomnialo mi sie ze cos takiego kiedys widzialem i uploadowalem, jak znajde jakies info to dam znac
Kubz Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Bahama & co, z palemką jest zapach Pinacolada
m911 Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 tak ! wiedzialem ze cos z fiatem 125 mi sie kojarzylo
damian Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 _Shadow, nie chodziło mi o nazwe zapachu tylko o jakim zapachu używałeś, bo wiem o które Ci chodzi
Luppus Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Od pół roku My Shaldan Squash, puszka wytrzymuje miesiąc, później słabnie i wrzucam go do bagażnika, a wewnątrz otwieram nowy. Zapach jest świetny: świerzy, nei za mocny, delikatny. Na allegro można kupić 8,50 za sztukę + około 2,50 za przesyłkę, więc za dwa wychodzi niecałe 20zł, co jest bardzo przyzwoitą ceną Innych My Shaldan nie próbowałem, bo te mnie tak pozytywnie zaskoczył ,że innego nie chcę czuć Z pachnących choinek miałem też bardzo fajny zapach "Mohito", też super, gdyby nie to że to wiszący listek
_Shadow Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 damianTDCi, aaaa sorry nie zrozumiałem ja uwielbiam zapachy cytusowe, takie świerze wiec w sumie zawsze kupuje cytrynke ) w sumie za taką kase to masz 4 sztuki w cenie jednego My Shaldan a też trzymaja długo ;-)
grabek246 Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 dziś dostałem my shaldan oragne. i jak narazie bardzo słabo pachnie
m1chal Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 te patyczki zapachowe mozna dostać w Tesco
Rekomendowane odpowiedzi