m911 Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 http://allegro.pl/listing.php/user?us_i ... nge_view=1
sirtrojan Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 gumowy zapach zamówiony. dzieki.
bati Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 Dodam tylko że kupiłem go po rabacie za 7,70zł normalnie 8,50zł w sklepie/myjni w którym pracuję w Uniejowie
SJake Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 sirtrojan, sprobuj CS Golden State Delight lub Balboa Bubble Gum... Ten od CarValet... mialem i wy... wyrzuciłem.
damian Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 Widzę, że z tej firmy co podał bati jest Black może pachnieć podobnie jak choinka, wiele osób się tu o taki zpach pytało, więc możecie wypróbować
Administrator Evo Opublikowano 5 Września 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 CS Golden State Delight lub Balboa Bubble Gum Czym się różnią ?
MM.MM Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 Evo, Pewnie inne gumy i podobno golden intensywniejszy.
maya Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2011 sirtrojan, sprobuj CS Golden State Delight lub Balboa Bubble Gum... Ten od CarValet... mialem i wy... wyrzuciłem.ten do Carvalet czuć troche chemią
ble Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Witam, orange squeeze otwarty od 26sierpnia od początku pachnia nie nachalnie lecz było go wyraźnie czuć w aucie, przy otwartych drzwiach na zewnątrz. Teraz po prawie 2tygodniach lekko wyczuwalny wręcz słabo trochę się zawiodłem. Sądziłem że chociaż miesiąc wytrzyma...
SJake Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 ble, odwróć drewienka na drugą stronę. Jesli nie pomoże spróbuj z kilkoma kropelkami wody. Może po prostu Twój nos się przyzwyczaił?
neon23 Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Dziś przyszła paczuszka z AREON GOLD zobaczymy jak to pachnie stosował już ktoś ?
sirtrojan Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 zapachy mam już w firmie. Na razie otworzyłem sobie jedną puszeczkę i delektuje się zapachem gumy do żucia w ... biurze
Liptonosz Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Zamówiłem California scent new car, jutro dam znać jak bardzo/nie przypomina choinki new car
SJake Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Liptonosz, to inna bajka niż WUNDERBAUM czy lepsza.... nie wiem - wszystko zależy od Twojego nosa.
Liptonosz Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Oby nie owocowo albo kwiatowo:)
miskieusz Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Hmm ja dostałem Monstershine w płynie winogrono i kokos. Winogrono dla mnie bomba! Dokładnie takiego zapachu oczekiwałem. Co do kokosa to nie jestem zwolennikiem, ale też bardzo kokosowy:) Co do wytrzymałości to pewnie niewielka, ale na razie nie wiem, bo nawet w aucie nie psiknąłem. Jutro przetestuje
ultratouch Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 Zamówiłem California scent new car, jutro dam znać jak bardzo/nie przypomina choinki new car W "palemce" jest bardzo intensywny - u mnie wylądował w bagażniku i jestem z niego bardzo zadowolony.
ble Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 SJake, hm zapytam kogos obiektywnego czy czuje i jak mocno:) Jeżeli będzie czuł podobnie jak ja to odwrócę
SJake Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 ble, ja na przykład Squasha nie czuje prawie wcale, ale kolezanka za to mówi, że jest intensywny...
ble Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 hm no to moze faktycznie sie przyzwyczaiłem i nie wyczuwam tak jak na początku:) spróbuję jutro z innym nosem i dam znać
MaTiMa Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 mnie przypasował: Senso - New car kłade go sobie pod kabinowym i mi lekko leci z nawiewów wtedy przyjemny zapaszek
Marco Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 California scent new car,Ja tego zapachu po prostu znieść nie mogłem... wyleciał po dwóch dniach...
Forest Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 Ja tego zapachu po prostu znieść nie mogłem... wyleciał po dwóch dniach... Też miałem CS New Car. U mnie problem polegał na tym, że kiepsko ten zapach czułem, a nawet jeśli coś tam było czuć to na pewno nie było to nowe auto.
MM.MM Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 Otworzyłem dziś zapach CS kokos, jestem lekkkkko zawiedziony że tak słabo pachnie, zaczynam szukać innych zapachów a z CS zostawiam tylko cherry.
SJake Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 CS kokos To mało intensywny zapach. Nadaje fajną nutę otoczeniu... Jeśli spodziewałeś się efektu jak po odświeżaczu w toalecie to wybrałeś zły zapach Cherry, Cranberry, Golden State Delight te powinny podpasować.
Rekomendowane odpowiedzi