Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę, że z tej firmy co podał bati jest Black może pachnieć podobnie jak choinka, wiele osób się tu o taki zpach pytało, więc możecie wypróbować :-]

Opublikowano
sirtrojan, sprobuj CS Golden State Delight lub Balboa Bubble Gum... Ten od CarValet... mialem i wy... wyrzuciłem.
ten do Carvalet czuć troche chemią
Opublikowano

Witam,

orange squeeze otwarty od 26sierpnia od początku pachnia nie nachalnie lecz było go wyraźnie czuć w aucie, przy otwartych drzwiach na zewnątrz. Teraz po prawie 2tygodniach lekko wyczuwalny wręcz słabo :/ trochę się zawiodłem. Sądziłem że chociaż miesiąc wytrzyma...

Opublikowano

ble, odwróć drewienka na drugą stronę. Jesli nie pomoże spróbuj z kilkoma kropelkami wody.

Może po prostu Twój nos się przyzwyczaił? ;)

Opublikowano

zapachy mam już w firmie. Na razie otworzyłem sobie jedną puszeczkę i delektuje się zapachem gumy do żucia w ... biurze :)

Opublikowano

Hmm ja dostałem Monstershine w płynie winogrono i kokos. Winogrono dla mnie bomba! Dokładnie takiego zapachu oczekiwałem. Co do kokosa to nie jestem zwolennikiem, ale też bardzo kokosowy:)

Co do wytrzymałości to pewnie niewielka, ale na razie nie wiem, bo nawet w aucie nie psiknąłem. Jutro przetestuje :o

Opublikowano
Zamówiłem California scent new car, jutro dam znać jak bardzo/nie przypomina choinki new car

W "palemce" jest bardzo intensywny - u mnie wylądował w bagażniku i jestem z niego bardzo zadowolony.

Opublikowano

SJake, hm zapytam kogos obiektywnego czy czuje i jak mocno:) Jeżeli będzie czuł podobnie jak ja to odwrócę:D

Opublikowano

hm no to moze faktycznie sie przyzwyczaiłem i nie wyczuwam tak jak na początku:)

spróbuję jutro z innym nosem i dam znać:P

Opublikowano
Ja tego zapachu po prostu znieść nie mogłem... wyleciał po dwóch dniach...

Też miałem CS New Car. U mnie problem polegał na tym, że kiepsko ten zapach czułem, a nawet jeśli coś tam było czuć to na pewno nie było to nowe auto.

Opublikowano

Otworzyłem dziś zapach CS kokos, jestem lekkkkko zawiedziony że tak słabo pachnie, zaczynam szukać innych zapachów a z CS zostawiam tylko cherry. :/

Opublikowano
CS kokos

To mało intensywny zapach. Nadaje fajną nutę otoczeniu... Jeśli spodziewałeś się efektu jak po odświeżaczu w toalecie to wybrałeś zły zapach :) Cherry, Cranberry, Golden State Delight te powinny podpasować. ;)