Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po równych dwóch miesiacach od zakupu, stwierdzam , że mój CS Cherry śśśmierdzi! :/

nie ruszalem kostek ani razu, nie psikalem ich woda... po prostu zupelnie inny zapach niz na poczatku (na poczatku to za mocny w ogole byl , po kilku dniach fajny nawet, ale mega słodki)

a ostatnio gdy wsiadam do auta to mysle tylko o zmianie go, po jakims czasie sie przyzwyczajam... ale cuchnie wedlug mnie wiec na pewno go zmienie i moze wyrzuce nawet, bo w piwnicy gdzies leży nowa limetka MS

Opublikowano
Adm, Tak ale tylko Kilkanaście dni potem już jej nie czuć. CS brzoskwinia strasznie chemiczna :/

u mnie Shasta Strawberry jeździ już prawie 3 tygodnie i dalej pachnie, cały czas z podobną intensywnością

od początku bez metalowego wieczka, tylko z żółtą przykrywką, delikatnie "odkręconą" i muszę przyznać, że jak dla mnie intensywność zapachu jest w sam raz :good:

Opublikowano

Dla mnie wszystkie zapachy od Dr Marcus.

Teraz mam nowy zapach który urywa dupe wszystkim którzy go czują bo pachnie jak ładna męska perfuma.

Luxury Black Classic.

WYMIAAATA

Opublikowano
Adm, Tak ale tylko Kilkanaście dni potem już jej nie czuć.

No nie wiem... W samochodzie miałem go ok 1,5 miesiąca, po czym zaniosłem go do domu, bo wydawało mi się, że już go nie czuć. Do dziś siadając przy biurku, na którym leży zapach, pachnie truskawką, a puszkę otworzyłem 19 kwietnia.

Opublikowano

Od kilku dni używam My Shaldan squasch i trochę się zawiodłem, zapach bardzo fajny, ale prawie go nie czuć w aucie :/ Całe wieko zerwane i nawet po nocy słabo czuć...mam chyba za duże wymagania co do zapachów :kox:

...jakby to Szpakowski powiedział, mam jeszcze w odwodzie My Shaldan Lime 8-)

Opublikowano
Od kilku dni używam My Shaldan squasch i trochę się zawiodłem, zapach bardzo fajny, ale prawie go nie czuć w aucie :/ Całe wieko zerwane i nawet po nocy słabo czuć...mam chyba za duże wymagania co do zapachów :kox:

...jakby to Szpakowski powiedział, mam jeszcze w odwodzie My Shaldan Lime 8-)

dziwne od 2 tyg mam ten zapach (wcześniej miałem CS wiśnie) i w aucie bardzo dobrze go czuć - nie jest tak nachalny jak CS wiśnia - (nawet przechodząc kolo auta czuć wydobywajacy sie z samochodu zapach - zdanie znajomych)

Opublikowano

szekles, to miałeś chyba jakiś przestarzały. Ja po otwarciu zapachu tak gdzieś przez 4 dni jak otwierałem auto czy bagażnik to miałem uderzenie zapachu, taki mocny był. Później osłab teraz średnio go czuć mimo, że żelu jest jeszcze dużo.

Opublikowano

ja tam czuje limonke, jest taki swiezy, orzezwiajacy trudno okreslic :)

edit - do kolegi wyzej, nie powiedzialbym ze on jest owocowy, raczej cytrusowy

Opublikowano

Tak tylko po ok 2 tyg już go nie czuć, a kosztuje 20zł.

Piszecie ze te zapachy CS są naprawde dobre i trwałe za podobną cenę, myślałem, że uda się znaleźć coś podobnego właśnie do AP Aqua.

California Scents Laguna Breez - miał ktoś?

Opublikowano
szekles, to miałeś chyba jakiś przestarzały.

Być może. Chociaż jak otwarłem to był mokry, aż mi pociekło po palcach jak przechyliłem :mrgreen:

A gdzie mają datę wybita?

Od kilku dni używam My Shaldan squasch

Jaki to ma dokładnie zapach? Morski?

Zapach ma cytrusowy, cytrynka+limonka

Opublikowano

Dzisiaj otworzyłesm CS Squash Blossom - ładny - pachnie jak oranżada w proszku.

Gardenia del mar - płyn do płukania tkanin a'la Lenor niebieski.

Opublikowano
Dzisiaj otworzyłesm CS Squash Blossom - ładny - pachnie jak oranżada w proszku.

Cały czas się zastanawiałem czym pachnie :lol::lol: Dzięki;)

Na razie mój fawory z CS.