m1chal Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 po równych dwóch miesiacach od zakupu, stwierdzam , że mój CS Cherry śśśmierdzi! nie ruszalem kostek ani razu, nie psikalem ich woda... po prostu zupelnie inny zapach niz na poczatku (na poczatku to za mocny w ogole byl , po kilku dniach fajny nawet, ale mega słodki) a ostatnio gdy wsiadam do auta to mysle tylko o zmianie go, po jakims czasie sie przyzwyczajam... ale cuchnie wedlug mnie wiec na pewno go zmienie i moze wyrzuce nawet, bo w piwnicy gdzies leży nowa limetka MS
kamilgt Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 fakt, po około dwóch miesiącach CS cherry ma dziwny zapach.
m911 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 dziwne, ja nie mam takich odczuć a już jest u mnie dobre 3 ! miesiące
Forest Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Też mam Cherry, zapachu już nie czuje, mam go chyba 2 miesiące.
VuDoo Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Adm, Tak ale tylko Kilkanaście dni potem już jej nie czuć. CS brzoskwinia strasznie chemiczna u mnie Shasta Strawberry jeździ już prawie 3 tygodnie i dalej pachnie, cały czas z podobną intensywnością od początku bez metalowego wieczka, tylko z żółtą przykrywką, delikatnie "odkręconą" i muszę przyznać, że jak dla mnie intensywność zapachu jest w sam raz
emilus100 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Też mam Cherry, zapachu już nie czuje, mam go chyba 2 miesiące. Tez mam tak, ale pasażerowie mają inne zdanie
michałoś Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Ponowię pytanie jeśli można: Czy dostanę puszeczkę CS o zapachu takim jak/podobnym do Aqua Ambi Pur-a?
zamo111 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Dla mnie wszystkie zapachy od Dr Marcus. Teraz mam nowy zapach który urywa dupe wszystkim którzy go czują bo pachnie jak ładna męska perfuma. Luxury Black Classic. WYMIAAATA
Forest Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2011 A ja kupiłem AROMA WOOD, czyli drzewko z olejkiem niby o zapachu Hugo Bossa Jeszcze czekam na kuriera, ale jak przyjdzie to opiszę jak pachnie CS mi zbyt drogo wychodził i szukam tanich alternatyw, jeśli Aroma nie wypali to spróbuje tego Dr Marcus http://allegro.pl/wysylka-1-pln-zapach- ... 45734.html
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Adm, Tak ale tylko Kilkanaście dni potem już jej nie czuć. No nie wiem... W samochodzie miałem go ok 1,5 miesiąca, po czym zaniosłem go do domu, bo wydawało mi się, że już go nie czuć. Do dziś siadając przy biurku, na którym leży zapach, pachnie truskawką, a puszkę otworzyłem 19 kwietnia.
luigi Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2011 vanilia od Wunder-Bauma wymiata wszystko
SJake Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2011 luigi, ja byłbym ostrożny z takimi stwierdzeniami. Wąchałeś już wszystko?
AG80 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Od kilku dni używam My Shaldan squasch i trochę się zawiodłem, zapach bardzo fajny, ale prawie go nie czuć w aucie Całe wieko zerwane i nawet po nocy słabo czuć...mam chyba za duże wymagania co do zapachów ...jakby to Szpakowski powiedział, mam jeszcze w odwodzie My Shaldan Lime
m911 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Od kilku dni używam My Shaldan squasch i trochę się zawiodłem, zapach bardzo fajny, ale prawie go nie czuć w aucie Całe wieko zerwane i nawet po nocy słabo czuć...mam chyba za duże wymagania co do zapachów ...jakby to Szpakowski powiedział, mam jeszcze w odwodzie My Shaldan Lime dziwne od 2 tyg mam ten zapach (wcześniej miałem CS wiśnie) i w aucie bardzo dobrze go czuć - nie jest tak nachalny jak CS wiśnia - (nawet przechodząc kolo auta czuć wydobywajacy sie z samochodu zapach - zdanie znajomych)
damian Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 szekles, to miałeś chyba jakiś przestarzały. Ja po otwarciu zapachu tak gdzieś przez 4 dni jak otwierałem auto czy bagażnik to miałem uderzenie zapachu, taki mocny był. Później osłab teraz średnio go czuć mimo, że żelu jest jeszcze dużo.
michałoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Od kilku dni używam My Shaldan squasch Jaki to ma dokładnie zapach? Morski?
damian Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Jaki to ma dokładnie zapach? Morski? Owocowy
m911 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 ja tam czuje limonke, jest taki swiezy, orzezwiajacy trudno okreslic edit - do kolegi wyzej, nie powiedzialbym ze on jest owocowy, raczej cytrusowy
damian Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Dokładnie to o zapachu owoców cytrusowych Dla mnie średnio orzezwiający, każdy ma inne odczucia.
michałoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Bo szukam czegoś morskiego i bez efektów.
MM.MM Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Bo szukam czegoś morskiego i bez efektów. Ambi Pur
michałoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Tak tylko po ok 2 tyg już go nie czuć, a kosztuje 20zł. Piszecie ze te zapachy CS są naprawde dobre i trwałe za podobną cenę, myślałem, że uda się znaleźć coś podobnego właśnie do AP Aqua. California Scents Laguna Breez - miał ktoś?
AG80 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2011 szekles, to miałeś chyba jakiś przestarzały. Być może. Chociaż jak otwarłem to był mokry, aż mi pociekło po palcach jak przechyliłem A gdzie mają datę wybita? Od kilku dni używam My Shaldan squasch Jaki to ma dokładnie zapach? Morski? Zapach ma cytrusowy, cytrynka+limonka
SJake Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Dzisiaj otworzyłesm CS Squash Blossom - ładny - pachnie jak oranżada w proszku. Gardenia del mar - płyn do płukania tkanin a'la Lenor niebieski.
kuflik Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 Dzisiaj otworzyłesm CS Squash Blossom - ładny - pachnie jak oranżada w proszku. Cały czas się zastanawiałem czym pachnie Dzięki;) Na razie mój fawory z CS.
Rekomendowane odpowiedzi