Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja lubię zapachy w aucie i powiem szczerze, że te wszystkie choinki to o kant D rozbić. Miałem też żelowe wynalazki, ale jakieś marketowe.

Po Waszym zachwaleniu zamówiłem sobie My Shaldan lime i squasch, zobaczę jak to będzie działać. :D

Opublikowano
My Shaldan lime

U mnie Lime wytrzymał 2-3 tygodnie, pomaranczowy miałem bardzo długo, natomiast drugi pomaranczowy podobnie jak Lime zdechł bardzo szybko- więc puszka puszce nie równa.

Opublikowano

kupusso to mnie trochę zmartwiłeś...ale się zobaczy, drogie nie są, a zawsze do kibelka można zapodać :o

Opublikowano

Nie wiem czy to moja wina,ale pewnie tak bo CS Cherry otwarłem na maxa i wytrzymał mi ok 2 tygodni, tak czy owak zapach fajny, ale zbyt mocny jak dla mnie.

Teraz zamówiłem Malibu Melon ciekawe jaki będzie tego zapach :|

Opublikowano

Właśnie powinno się otwierać całe to pasztetowe wieczko i wyrzucać po czym regulować czarną przykrywką intensywność pachnięcia? Czy właśnie troche otworzyć albo zrobić dziurki w wieczku? Pytam bo kupiłem właśnie orange squeeze i nie wiem jak będzie lepiej

Opublikowano

Ja zawsze zrywam wieczko. Poza tym nie wszystkie zapachy są mocne ostatnio otworzyłem Hawaiian Gardens i z otwartym wieczkiem jest słabe a co dopiero gdybym miał dziurki robić.

Opublikowano
ostatnio otworzyłem Hawaiian Gardens i z otwartym wieczkiem jest słabe

Dokładnie, trochę się zawiodłem.

Opublikowano

Mam takie pytanie do sprzedających zapachy CS mianowicie które zapachy są jeszcze tak intensywne jak CH wiśnia ?

Bo wydaje mi się że jest tak popularny tylko dla tego że mocno i długo pachnie. :/

Opublikowano

orange squeeze- wczoraj otworzyłem całe wieczko. Zapach bardzo fajny dobrze wyczuwalny (nie mam porównania wychwalanym cherry) na zewnątrz auta przy otwartych drzwiach czuć, w aucie tymbardziej wyczuwalny ale nie jakiś super nachalny:p zobaczymy jak długo się utrzyma.

Opublikowano
Mam takie pytanie do sprzedających zapachy CS mianowicie które zapachy są jeszcze tak intensywne jak CH wiśnia ?

Bo wydaje mi się że jest tak popularny tylko dla tego że mocno i długo pachnie. :/

Podpinam się pod to pytanie, bo mój Hawaiian Gardens staje się już bardzo mało wyczuwalny. Lubię jak coś pachnie w aucie i trzeba sie powoli zastanawiać nad czymś nowym :)

Opublikowano

Wypróbowałem dziś CS Odor Eliminator Citrus Twist choć z brzydkimi zapachami nie miałem i nie mam problemów :P . Nie ściągałem folii zabezpieczającej (tak, w tym zapachu nie ma metalowego wieczka) a poprzez każdy "otwór wentylacyjny" przebiłem w niej igłą dziurki o średnicy ~2mm. Powiem tak: bardzo przyjemny zapach cytrusów, nie nachalny ale wyraźnie wyczuwalny. Dla mnie bomba, o to mi chodziło. Ciekaw jestem jedynie jak z jego trwałością ale to już zweryfikuje czas.

Opublikowano

Mam już w aucie "My Shaldan squasch" - zapach bardzo przyjemny, nie mocny (otwarte całe wieczko). Zobaczymy jak z trwałością...

Opublikowano

MM.MM, podobno Golden State Delight (guma balonowa) jest jeszcze bardziej intensywny. Zobaczymy bo czeka aż Cherry całkiem wywietrzeje ;)

Opublikowano

Nie wiem jak intensywny jest wiśniowy ale Pinacolada jest dość intensywna oraz Newport new car w palemce. Ten ostatni powszechnie krytykowany ale mi akurat bardzo poszedł.

Na pewno intensywny nie jest Holywood Trpicana a bardzo szkoda bo super zapach.

Opublikowano

Kilka dni temu kupilem My Shaldan - Squasch... niestety jakoś mi nie podchodzi :( -

taki bardzo limonkowy - pasuje bardziej do domu np. łazienki.

Za to dzisiaj kupiłem Dr Marcus Senso Delux - Wildberry.

Zapach wymiata :good: to jest to...mhhmm :roll: