Aoox Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Ja za to dziś zrobiłem małe zapasy .
Administrator AreK Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Aoox, pracujesz w MPK?
Ruffi Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Co jak co ale Strippee Scent zrobił doskonałe wrażenie na Mojej Dziewczynie Mogę polecić ten zapach Jak on pachnie? Właśnie "niucham" ten zapach: Słodkie perfumy kobiece, czuć jeszcze coś słodkiego co Mi ciężko opisać. Pachnie elegancko, dziewczyna odrazu zapytała kogo woziłem (z delikatną nutką złości, powiedziałem Jej ze nie ważne i przez 20km głowa w szybe, bez słowa ale pokazałem fiolkę z zapachem bo już nie mogłem wytrzymać )
Fedur Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Rozpakowany 15 lipca My Shaldan zapach Apple juz mniej intensywnie promieniuje zapachem, wyladowal pod siedzenie, przy wew obiegu powietrza zapach zasysa fajnie. Aeon Apple & Cinnamon uzupelnia won z frontu. Dzis tesciowi kupilem Cinamona, tesciowa trula ze cholernie jej sie spodobal i tez taki chce Na stoisku zobaczylem nowe zapachy. I pojawil sie dylemat, bo chyba puszka zwalnia i bardziej oplacalnie wyjdzie kupowanie co 2 tyg Aeon albo WB NewCar niz te puszeczki.
pestka86 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 przyszły już zapachy , niestety nie wszystkie, jak zwykle pare rzeczy zniknęło ale dojądą w drugiej paczce , więc podam na pw dane do przelewu dla tych osób co byli pierwsze na liście, następne zapachy dojdą w następnym tygodniu , i wtedy też dam info , pozdrawiam pestka
MetalMagnes Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Czy mógłby ktoś napisać parę słów na temat tych zapachów California Scent: Citrus Splash La Jolla Lemon Orange Squeeze Vista Grapefruit Citrus Twist Fresh Linen Arctic Ice
neclocus Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Czy mógłby ktoś napisać parę słów na temat tych zapachów California Scent rozprawiac w internecie o zapachach to jak rozmawiac ze slepym o kolorach ; ) najbardziej obiektywne jest porownanie do jakiegos znanego zapachu lub wskazanie nut zapachowych ale i tak taki opis bedzie subiektywny, mnie rozczarowal zachwalany na forum My Shaldan Squash, jak dla mnie zbyt 'slodki', wolalem 'Herb' pozdrawiam BTW Squash lezy w aucie juz 50 dni i ciagle dosc intensywny
Forest Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Panowie a może by zrobić zestawienie zapachów CS tych mocniejszych i mniej nachalnych? Ja póki co miałem 2 zapachy i do mocnych należy wisienka Cherry, miałem też New Car, ale on pachnie słabo, i bym nie polecał. Jakie polecacie jeszcze inne intensywne zapachy oprócz wisienki ? I jeszcze jedno, czy ktoś z Was miał może zapachy Aroma Organic ? http://allegro.pl/listing.php/search?st ... gory=18923
SJake Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Forest, Golden State Delight, Hollwood Tropicana w sumie to każdy, ale zależy od nosa...
sq8shq Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Golden State Delight otworzylem w domu jakies 30minut temu, zakrecane wieczko (ten czarny plastik) jest zamkniety praktycznie calkowicie a czuc w calym mieszkaniu ze hej... innych nie probowalem wiec porownania nie mam ale ten pachnie dosc mocno chociaz nie jest zapachem nachalnym - przynajmniej dla mnie
Forest Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 A Santa Barbara pachnie mocno?
yacek _b Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 A Santa Barbara pachnie mocno? Już do mnie jedzie od excede , więc zdam relację , zamówiłem bo ktoś tu wcześniej wspomniał że niezły więc sprawdzę , wcześniej wspomniano że paru osobom się spodobał. Cherry faktycznie należy do tych intensywnych i ja niestety musiałem go usunąć z autka , bo koleżanka małżonka ostro marudziła , dla niej był zbyt intensywny . W łazience mam La Jolla Lemon i ten jest sporo łagodniejszy od cherry ( oczywiście to inny zapach ) , jak wróciliśmy z urlopu fajnie delikatnie pachniało .
bartek881 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Forest dość intensywny jest, zalatuje troche gumą balonową. Przez 3 tygodnie jak jeździ w aucie, jeszcze nie otworzyłem wogóle regulacji i jest dobrze wyczuwalny.
yacek _b Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Forest dość intensywny jest hmm , trochę mnie zmartwiłeś , ale i tak trzeba samemu sprawdzić .
Ruffi Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Ja mam w pokoju CS Truskawkowy z tą regulacją przykręconą do połowy (mam go już z 2,5-3tyg) to cały czas czuć go a stoi na drugim końcu pokoju który wcale nie jest mały.
MM.MM Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Tak samo jak CS truskawkowy pachną perfumy hana montana dla dziewczyn. Poprostu iodentycznie a kosztują coś kolo 12zł
ale_jak_to Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 zapach do samochodu - anti tabaco (ambi pour czy http://www.autokosmetyki.pl/drmarcus_wi ... p1584.html ) ewentualnie moze od doktora "new car"?
coobah Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 MM.MM, interesujące jest skąd znasz zapachy Hana Montana
MM.MM Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 MM.MM, interesujące jest skąd znasz zapachy Hana Montana Miałem okazję powąchać ten truskawkowy do samochodu będzie
coobah Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Miałem okazję powąchać zgadzam się, wąchanie nastolatek to nic złego
damian Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 zgadzam się, wąchanie nastolatek to nic złego
Deco Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 zgadzam się, wąchanie nastolatek to nic złego Prokurator ma odmienne zdanie
Marco Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Prokurator ma odmienne zdanie Wszystko zależy od tego od której strony się wącha
coobah Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2011 zgadzam się, wąchanie nastolatek to nic złego Prokurator ma odmienne zdanie prokurator pewnie nie wąchał to nie wie o co kaman "zakazany owoc".. dobra, koniec OT
kuflik Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Wszystko zależy od tego od której strony się wącha Najbezpieczniej w Watykanie:)
Rekomendowane odpowiedzi