Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dla mnie trochę za słodki ten Stipepr Scent....
Może delikatnie.

Słodki to miałem kiedyś zapach melona, ale nie pamiętam kto był producentem. To była totalna masakra. Wytrzymałem z tym 5 min w aucie i poleciało do kosza.

Opublikowano

Jak wygląda sprawa z np. Ambi Pur Car na nawiewy okrągłe takie jak ma np. ford fiesta mk6 itd ? Trzymają się takich nawiewów nie rysują plastiku ? Takie zapachy chyba najdłużej i najlepiej pachną. Choinki pachną mocno ale krótko.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wrocilem po dosc dlugim czasie do Strippera (stal w piwnicy w stalej plusowej temperaturze kilka miesiecy) i cos chyba z nim nie tak.

Trudno to opisac, ale pachnie, dziwnie (kwasny zapach).

Mial ktos podobny przypadek?

Pinacolada CG jest ok. Nic zlego sie z nia nie dzieje.

Opublikowano

widzieliście, miałem żółtą. Zapach taki średni trwałość 6/10. Wygląda fajnie w aucie. Mam powieszony na kuleczce od regulacji kratki nawiewu. Wszyscy się pytają co to ;p

Ja mam dylemat czy chemical guys strippee scent czy CAR SCENTS CORONADO CHERRY

Opublikowano

zakupiłem CORONADO CHERRY - nie zawiodłem się :good: już ponad miesiąc pachnie :good:

nie dawało mi spokoju i musiałem kupić małego STRIPPER SCENT 118ml

wszyscy się tak podniecają, a ja się zawiodłem :thumbdown: zapach może i ok ale trwałość tak kiepska że szkoda gadać :thumbdown:

Opublikowano
CS New Car, zawieszki, pachną identycznie jak Wunderbaum New Car :)
co masz na myśli zawieszki?

dla mnie wunder baum new car jest fajna. pachnie subtelnie,nie nachalnie.

wcześniej miałem californie scient guma do zucia i wywaliłem, wymiotować się chciało od zapachu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam! Mam do was pytanie co sądzicie o zapachu Ambi Pur Car Voyage Vanilla? Jaki on jest? Czy ten zapach pasuje do samochodu młodego chłopaka? Bo właśnie dostałem taki w prezencie, a ja się nie znam na zapachach. Chciałbym go założyć, tylko czy to nie jest jakiś kobiecy zapach? Nie chciałbym aby mnie wyśmiali w szkole?

proszę was bardzo o pomoc, za którą z góry dziękuję

Opublikowano

A gdybyś dostał łopatę łajna do bagażnika i ktoś Ci powiedział że to zapach, który nie ośmiesza młodego chłopaka, to byś z nią jeździł?

Opublikowano

Kiedyś używałem i dla mnie był spoko. Mogę powiedzieć, że ulubiony z Ambi Purów.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Jestem nowicjuszem w temacie zapachów, moje doświadczenia nigdy nie wybiegły poza choinkę wunder baum dyndająca na lusterku. Mam zamiar kupić coś wydajniejszego i niewidocznego w samochodzie - myślę o sprayach. No i po krótkiej lekturze tematu, dowiedziałem się, że najbardziej polecany jest CG Stripper Scent, ale ciekawi mnie jedna kwestia, na którą nie znalazłem odpowiedzi - mianowicie wiadomo, że zapach jest mało wydajny, ale powiedzcie mi na ile starcza taka butelka 473ml przy umiarkowanym użytkowaniu powiedzmy 1-2 na tydzień? Myślę nad zapachem winogronowym bo nie ukrywam, że zależy mi na dobrym stosunki cena/trwałość.

A co sądzicie o czymś takim? http://allegro.pl/tenzi-sani-plus-gt-fl ... 75110.html Długo się utrzymuje zapach? Bo neutralizuje podobno dobrze, pytanie tylko na jak długo...

Opublikowano

pawell1, Używałem Tenzi o zapachu "zielona herbata" bodajże. Zapach utrzymuje się jak dla mnie maksymalnie jeden dzień i to tylko wtedy jeśli obficie spryskasz wykładzinę lub tapicerkę. Nie ma się co łudzić, że zapachy w spray'u dorównają żelom lub drewienkom. Testowałem już sporo zapachów i jeśli chodzi o trwałość to tylko takie w formie "stałej".

Opublikowano

Zapachy w spreyu mają rację bytu, ale auto musi przesiąknąć zapachem. Ostatnio prałem brata świeżo kupione auto. Syf i smród fajek był taki, że jechać nie szło :mrgreen: Wielokrotne pranie, następnie spryskanie obficie wszystkich elementów materiałowych zapachem. Zamknąłem auto i tak stało całą noc, następnego dnia to samo. W aucie pachniało przez kilkanaście dni bez kolejnego spryskania. Później trzeba tylko spryskiwac w celu odświeżenia ;)