speedek Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2014 dla mnie trochę za słodki ten Stipepr Scent.... Może delikatnie. Słodki to miałem kiedyś zapach melona, ale nie pamiętam kto był producentem. To była totalna masakra. Wytrzymałem z tym 5 min w aucie i poleciało do kosza.
Wesol Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2014 CS New Car, zawieszki, pachną identycznie jak Wunderbaum New Car
mejzik Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2014 Używał ktoś Chuy Bubble Gum Scent od chemical guys ?
Forest Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 Czy ktoś ma/miał CS VERRI BERRY?? Jak to pachnie? W ogóle co polecacie z CSa intensywnego, ale bardziej orzeźwiającego?
a4370146 Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2014 Jak wygląda sprawa z np. Ambi Pur Car na nawiewy okrągłe takie jak ma np. ford fiesta mk6 itd ? Trzymają się takich nawiewów nie rysują plastiku ? Takie zapachy chyba najdłużej i najlepiej pachną. Choinki pachną mocno ale krótko.
piotrek1388 Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2014 chyba lepiej będzie kupić Zapach California Scents -????? mega wybór
faraon3021 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Wrocilem po dosc dlugim czasie do Strippera (stal w piwnicy w stalej plusowej temperaturze kilka miesiecy) i cos chyba z nim nie tak. Trudno to opisac, ale pachnie, dziwnie (kwasny zapach). Mial ktos podobny przypadek? Pinacolada CG jest ok. Nic zlego sie z nia nie dzieje.
sebeksebast Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Widzieliście już nowy rodzaj zawieszki od Wunder-Baum?
niron Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2014 widzieliście, miałem żółtą. Zapach taki średni trwałość 6/10. Wygląda fajnie w aucie. Mam powieszony na kuleczce od regulacji kratki nawiewu. Wszyscy się pytają co to ;p Ja mam dylemat czy chemical guys strippee scent czy CAR SCENTS CORONADO CHERRY
k@rto Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2014 zakupiłem CORONADO CHERRY - nie zawiodłem się już ponad miesiąc pachnie nie dawało mi spokoju i musiałem kupić małego STRIPPER SCENT 118ml wszyscy się tak podniecają, a ja się zawiodłem zapach może i ok ale trwałość tak kiepska że szkoda gadać
damian Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Z choinek jak dla mnie numer 1 Wunder Baum Passion (nuta zapachowa zbliżony do czarnej choinki)
jedrek1980 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2014 A używał ktoś CaliforniaScents OdorEliminatorCoronadoCherry i czym on się różni od zwykłego z drewienkami?Dłużej pachnie?
wojtoo Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2014 CS New Car, zawieszki, pachną identycznie jak Wunderbaum New Car co masz na myśli zawieszki?dla mnie wunder baum new car jest fajna. pachnie subtelnie,nie nachalnie. wcześniej miałem californie scient guma do zucia i wywaliłem, wymiotować się chciało od zapachu.
marcin3911 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Witam! Mam do was pytanie co sądzicie o zapachu Ambi Pur Car Voyage Vanilla? Jaki on jest? Czy ten zapach pasuje do samochodu młodego chłopaka? Bo właśnie dostałem taki w prezencie, a ja się nie znam na zapachach. Chciałbym go założyć, tylko czy to nie jest jakiś kobiecy zapach? Nie chciałbym aby mnie wyśmiali w szkole? proszę was bardzo o pomoc, za którą z góry dziękuję
impex Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Jesli Tobie sie podoba to co Cie to obchodzi czy innym tez?
fipa Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 A gdybyś dostał łopatę łajna do bagażnika i ktoś Ci powiedział że to zapach, który nie ośmiesza młodego chłopaka, to byś z nią jeździł?
Torrence Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Hahaha, a w profilu ma napisane, że kobieta
marcin3911 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Ale jaja, nie no to nie prawda, teraz jest już zmienione. Już nie jest kobieta. Co myślicie o tym zapachu Ambi Pur Car Voyage Vanilla?
nitos Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Kiedyś używałem i dla mnie był spoko. Mogę powiedzieć, że ulubiony z Ambi Purów.
Manniek66 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Szukam jakiegoś trwałego zapachu do auta, coś takiego jak wunder baum classic czarna.
Damianldz Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Jak się sprawuje truskawka od CS ? Warto kupić?
lennym Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Właśnie kończy swój żywot - 1,5 miesiąca. Zapach rzeczywiście truskawkowy ale z odrobiną chemii.
pawell1 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 Witam, Jestem nowicjuszem w temacie zapachów, moje doświadczenia nigdy nie wybiegły poza choinkę wunder baum dyndająca na lusterku. Mam zamiar kupić coś wydajniejszego i niewidocznego w samochodzie - myślę o sprayach. No i po krótkiej lekturze tematu, dowiedziałem się, że najbardziej polecany jest CG Stripper Scent, ale ciekawi mnie jedna kwestia, na którą nie znalazłem odpowiedzi - mianowicie wiadomo, że zapach jest mało wydajny, ale powiedzcie mi na ile starcza taka butelka 473ml przy umiarkowanym użytkowaniu powiedzmy 1-2 na tydzień? Myślę nad zapachem winogronowym bo nie ukrywam, że zależy mi na dobrym stosunki cena/trwałość. A co sądzicie o czymś takim? http://allegro.pl/tenzi-sani-plus-gt-fl ... 75110.html Długo się utrzymuje zapach? Bo neutralizuje podobno dobrze, pytanie tylko na jak długo...
wkr Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 pawell1, Używałem Tenzi o zapachu "zielona herbata" bodajże. Zapach utrzymuje się jak dla mnie maksymalnie jeden dzień i to tylko wtedy jeśli obficie spryskasz wykładzinę lub tapicerkę. Nie ma się co łudzić, że zapachy w spray'u dorównają żelom lub drewienkom. Testowałem już sporo zapachów i jeśli chodzi o trwałość to tylko takie w formie "stałej".
Maciej WTN Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 Zapachy w spreyu mają rację bytu, ale auto musi przesiąknąć zapachem. Ostatnio prałem brata świeżo kupione auto. Syf i smród fajek był taki, że jechać nie szło Wielokrotne pranie, następnie spryskanie obficie wszystkich elementów materiałowych zapachem. Zamknąłem auto i tak stało całą noc, następnego dnia to samo. W aucie pachniało przez kilkanaście dni bez kolejnego spryskania. Później trzeba tylko spryskiwac w celu odświeżenia
Rekomendowane odpowiedzi