Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Upały chyba nie sprzyjają trwałości zapachów. CS golde state trzymał mi kilka tygodni a odkąd zrobiło się gorąco przestał pachnieć prawie z dnia na dzień.

Opublikowano

Z miesiąc temu kupiłem California Scents zapach Balboa Bubblegum i polecam, w aucie dość intensywnie unosił się zapach, teraz po jakimś powiedzmy miesiącu nadal czuć nieco słabszy zapach gumy do żucia (zapach różowej gumy orbit). :)

Opublikowano
Upały chyba nie sprzyjają trwałości zapachów

też ostatnio odniosłem takie wrażenie, że przy tych temperaturach intensywnośc i wyczuwalnośc wisieńki zmalała. :o

Opublikowano
Slyszeliscie o zapachach Mr. & Mrs. Fragrance CESARE AIR FRIENDS :?: Ciekawe jak pachna i czy naprawde tak dlugo wytrzymuja jak to podaja w opisie :?:

Kończy mi się właśnie Energy czyli pomarańczowy ludzik. Bardzo przyjemny zapach. Wytrzymał około 3 miesięcy.

Teraz zastanawiam sie nad żółtym ludzikiem albo nad czarnym Kemko, ewentualnie CG Stripper.

[ Dodano: 12 Czerwiec 2014, 09:45 ]

Spróbowałem ostatnio CS Coronado Cherry i du.. niczego nie urywa. Faktycznie tak jak ktoś tu pisał.. słodki, cukierkowy. Od siebie polecam serię tych zapachów:

areon wind fresh, w szczególności ten:

Obrazek

Przeczytałem Twój post i zaryzykowałem. Zamówione Jabłko i Black

Opublikowano

"Będzie Pan zadowolony" :-]

Ale że je musiałeś specjalnie zamawiać? One są dostępne w drogeriach, kosmetycznych a nawet wiejsko/miejskich sklepikach.

Black jest mało intensywny, jabłko natomiast lepiej nie otwierać na maxa tylko otworzyć do połowy a dolną "listwę" zawinąć do środka aby się nie zamknął tylko pozostała mała szczelina. Ja to wieszam na tylnym uchwycie dla panikarzy (w taki sposób aby nie goniło na wietrze).

Opublikowano

Nie mam czasu śmigać po sklepach a Alledrogo mam pod ręką :)

Dam znać po testach choć "wieszadełek" nie lubię jako takich

Opublikowano

"Będzie Pan zadowolony" :-]

Niestety nie jestem. Black'a w ogóle nie czuć a jabłko jest jak dla mnie przesadzone. Nie jest to zbyt przyjemny zapach.

Stripper Scent teraz na testy leci

Opublikowano

DR Marcus New Car to bardzo dobry zapach, którego używam w samochodzie i w pracy. Ostatnio miałem ten sam zapach tylko z Wunderbaum i też był świetny, a trzymał mi jakoś miesiąc :) 3/5zl na miesiąc to chyba nie majątek, a przyjemnie się siedzi w aucie. 8-)

Opublikowano

Ja ostatnio przy okazji zakupu pianownicy w Werze kupiłem K2 Deocar - zapach nowego auta. Pachnie całkiem przyjemnie po kilku psiknięciach utrzymuje się około tygodnia. Cena przystępna: 5 zł/100 ml i 15 zł/700 ml. Żałuję, że nie kupiłem większego...

Opublikowano

przejrzałem jakiś czas temu cały temat, ale nie pamiętam żeby sie pojawiło coś o zapachach w atomizerze autobrite fresh scents. interesuje mnie czym pachną (bo z nazwy trudno wywnioskować) zapachy "revive your ride" oraz "nice ice". ten ostatni to coś jak cukierki lodowe?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A czym psikają do samochodów na komisach ? Już w którymś samochodzie świeżo kupionym unosi się zapach przez kilka dni. Nie są to żadne choinki, puszki czy też zapach na kratki wentylacyjne. Kupiłem jakiś zapach w sprayu ale to nie to. Już po kilku min nic nie czuć.

Orientuje się ktoś jakich patentów tam mogą używać ?

Opublikowano

U mnie powoniewa Stipepr Scent od CG.

Dawno temu dostałem próbkę i wkręcił mi się, auta się zmieniają a zapach ciągle ten sam :D

Opublikowano

Nie da się go opisać, "to" trzeba poczuć ;)

Dawno nie psikałem, ale gdy tylko odkurzam i przejadę po wykładzinie zapach powraca :D

Opublikowano

kita33, podejdz w klubie do dziewczyny w przedziale 17-21 obwochaj ja :P tak wlasnie pachnie :P

Opublikowano
A jaki zapach on ma?

Oglądałeś film "Zapach kobiety" ? Więc właśnie tak pachnie :-]

Fiszer, ja bym dał nieco szerszy przedział 18-35 :mrgreen:

Opublikowano

dla mnie trochę za słodki ten Stipepr Scent.... kupiłem, ale chyba nie zagości długo...

no i poszukiwań ciąg dalszy....