Killaz Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2014 Coronado Cherry wyzionął ducha. Zastanawiam się teraz nad czymś innym od CS i chciałbym się zapytać, co polecacie. New Car?
kaos Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2014 Coronado Cherry wyzionął ducha. Zastanawiam się teraz nad czymś innym od CS i chciałbym się zapytać, co polecacie. New Car? Podlaczam Sie pod pytanko kolegi powyzej,co mozecie Polecic ze swiezych zapachów? mam coronado cherry w aucie od kilku dni i generalnie jak lubie takie zapachy to ten jest zbyt mdly a mam wieczko"uchylone" na minimum i jak wlacze klime badz nawiew np to musze miec otwarte okno pasazera bo idzie sie zrzygac z tej "slodkosci" w aucie Wolalbym cos swieżego i stonowanego jesli jest taki zapach dostepny w ogole
Killaz Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2014 Wolalbym cos swieżego i stonowanego jesli jest taki zapach dostepny w ogole Ja finalnie zamówiłem Hollywood Tropicana, ze świeżych to może Laguna Breeze? Nie miałem, ale bodaj chwalono.
Mass Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2014 Kupiłem niedawno California Scents Coronado Cherry. Wszyscy się nim zachwycają, ale mi on przypomina zapach różowej gumy do żucia. Wiśni tyle co nic. On tak normalnie pachnie czy ja trafiłem na jakiś felerny egzemplarz? Od razu powiem, że opakowanie bez palm
atvmmz Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2014 Hollywood Tropicana Nie jest zbyt intensywny, ale naprawdę ładnie i długo pachnie
Mongolski Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2014 niestety cherry jest mocno slodki -czasami az mdly. ja rowniez zdecydowanie wole cos zywszego -cherry za to fajnie sprawdza sie w chacie, na wiekszej przestrzeni
Tomek WRO Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2014 Mongolski, u mnie w łazience stoi i nadal pachnie od.... października Zapach nie jest po całej łazience już ale w dalszym ciągu jak się wchodzi do łazienki to go czuć. W szczególności w bardzo ciepłe dni.
Maniek8888 Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2014 Ja 10-miesięczną wisienkę oddałem mojej lubej i nosi ją w torebce w tak małej przestrzeni daje jeszcze spokojnie radę
Pakollo Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2014 Cześć. Czy ktoś używał może w aucie odświeżaczy powietrza ambi pur w butelkach z rozpylaczem? Kilka postów wcześniej była mowa o podobnym odświeżaczu firmy Glade, ale mi bardziej pasują zapachy ambi pur i zastanawiam się czy taki spryskiwacz też nie będzie zostawiał żadnych plam na tapicerce.
Fuzzy Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2014 odswierzacz powietrza a odswierzacz do tkanin oraz powietrza to dwa inne produkty. ten 1 jest przeznaczony do psikania w powietrze, wiec jest duze prawdopodobienstwo zostawienia plam na materiale, aczkolwiek wcale nie musi. przetestuj sam a sie dowiesz
Killaz Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2014 Znacie coś w stylu czarnego listka od Wunder Baum, tyle, że trwalszego? Chodzi o jakiś klasyczny, stonowany zapach idealnie pasujący do auta. Powoli męczą mnie owocowe fantazje California Scents Hollywood Tropicana jest OK, ale jednak gryzie się z ciemnym wnętrzem auta.
Roko Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2014 Znacie coś w stylu czarnego listka od Wunder Baum, tyle, że trwalszego? Chodzi o jakiś klasyczny, stonowany zapach idealnie pasujący do auta. Powoli męczą mnie owocowe fantazje California Scents Hollywood Tropicana jest OK, ale jednak gryzie się z ciemnym wnętrzem auta. mi wunderbauma czarnego przypominaja perfumy Davidofa Cool Water
xMarcin95x Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2014 Help Me Szukam zapachu CS orzeźwiającego nie mdłego tak jak moje wcześniejsze zapachy : Cherry i Santa barbara berry. Ktoś coś może powiedzieć o: - Citrus Splash - Squash Blossom - Balboa Bubblegum - Golden State Delight Mile widziana trwałość podobna do cherry @up - wybrałem Citrus Splash i wg mnie no.1
Mongolski Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2014 Znacie coś w stylu czarnego listka od Wunder Baum, tyle, że trwalszego? Chodzi o jakiś klasyczny, stonowany zapach idealnie pasujący do auta. Powoli męczą mnie owocowe fantazje California Scents Hollywood Tropicana jest OK, ale jednak gryzie się z ciemnym wnętrzem auta. jak posiadasz skorke, to moze sproboj zapach Gliptone pod siedzeniem ps Ja 10-miesięczną wisienkę oddałem mojej lubej i nosi ją w torebce w tak małej przestrzeni daje jeszcze spokojnie radę m.in. dlatego własnie kostki Cali sa naprawde 'wrzechstronne' - polecam zrobic sobie woreczki zapachowe ze starego CS
GrzegorzLU Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2014 xMarcin95x, ciekawe jak z trwałoscia
naqes Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2014 xMarcin95x, I jak z trwałością? Pachnie nadal tak intensywnie jak po otwarciu?
xMarcin95x Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2014 naqes, Tak, Jak kupuję puszkę CS to najpierw całkowicie ją otwieram, biorę tę blaszkę i po bokach wycinam otwory -kwadraty po czym z powrotem wkładam pod plastikową osłonę regulacji. Tym sposobem jak na razie zapach
qbaton Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2014 Ja kupiłem CS Melon Mango. Zapach ładny, słodki, owocowy. Puszkę otworzyłem do końca (nie robiłem żadnych dziurek czy ocś w tym stylu) i otworzyłem do połowy ten plastikowy wynalazek do dozowania zapachu. Zapach potrzebował jeden dzień żeby się rozkręcić. Położyłem go pod siedzeniem kierowcy. Przez cały tydzień pięknie pachniał ... aż do wczoraj. Niewiem czy to wina upału, który wczoraj był czy tak się poprostu złozylo ale teraz prawie go nie czuć. Oczywiście jak powącham puszkę do dalej pieknie pachnie. To dziwne że stracił na intensywności tak z dnia na dzień. Miał ktoś już ten zapach? BTW Czy używał ktos CS Smoke Away lub CS Hugo Boss?
escimo Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2014 qbaton, Wszystkie Californa Scentsy imitujące zapachy perfum są do bani. Próbowałem wszystkich, nie da się z nimi wytrzymać i dla mnie nie przypominają wcale oryginału.
qbaton Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2014 escimo, w takim razie je sobie odpuszczę. A czy jest ktoś kto uzywał Smoke Away? Ciekawi mnie jak to pachnie. Co prawda nie palę, ale np AntiTobacco z AmbiPura też ma za zadanie zabijać dym papierosowy a ja go używałem bo poprostu mi się podoba.
kaos Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2014 Ja kupiłem CS Melon Mango. Zapach ładny, słodki, owocowy.Puszkę otworzyłem do końca (nie robiłem żadnych dziurek czy ocś w tym stylu) i otworzyłem do połowy ten plastikowy wynalazek do dozowania zapachu. Zapach potrzebował jeden dzień żeby się rozkręcić. Położyłem go pod siedzeniem kierowcy. Przez cały tydzień pięknie pachniał ... aż do wczoraj. Niewiem czy to wina upału, który wczoraj był czy tak się poprostu złozylo ale teraz prawie go nie czuć. Oczywiście jak powącham puszkę do dalej pieknie pachnie. To dziwne że stracił na intensywności tak z dnia na dzień. Miał ktoś już ten zapach? BTW Czy używał ktos CS Smoke Away lub CS Hugo Boss? ja sie boje ze te wsyzstkie California scents sa szeroko i az za bardzo rozleklamowane..tak jak Piszesz zzapach ucieka [o tygodniu poltora z MEGA intensywnego i nagle jakby calkowicie zanika...jest to dziwne bo ja majac w aucie wisniowy musialem ustawic puszeczke na minimum bo tak walilo ze urywalo nos a po tygodniu i tak juz nic z zapachu nie zostalo.dodam ze probowalem tez juz zapach brzoskwiniowy i /...w domu w kiblu mam winogronowy i...to samo wietrzeją p.s zamawialem bezposrendio od importera w Usa z racji ze nie mkeszkam w Pl i mysle ze to nie ma wplywu czy jakies podrobione czy nie
tomi1985 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2014 Ostatnio na szybko zakupiony na stacji wunder baum arctic white - przyjemny, delikatny, świeży zapach
wojtek91 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2014 Ja sobie chwalę zapach Dr. Marcusa Waniliowy. Bardzo przyjemny zapach i dobrze trzyma
Teddy Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2014 Spróbowałem ostatnio CS Coronado Cherry i du.. niczego nie urywa. Faktycznie tak jak ktoś tu pisał.. słodki, cukierkowy. Od siebie polecam serię tych zapachów: areon wind fresh, w szczególności ten:
Rekomendowane odpowiedzi