Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłem dzisiaj w Katowicach w biedronce :mrgreen: i tam są już Top Gear-y w wyprzedaży w butelce są za 4.75 (jednak mam już tyle zapachów że odpuściłem) najlepsze jest zdiwienie kasjerki jak zabrałem tyle zapachów :lol:

Teraz pozostaje tylko próbować ambiquim :

PR PACO RABANNE POUR HOMME de Paco Rabanne

CK ONE de Calvin Klein

ARMANI POUR HOMME de Giorgio Armani

ETERNITY FOR MEN de Calvin Klein

Po 46zł za 1l :-]

Opublikowano
Byłem dzisiaj w Katowicach w biedronce :mrgreen: i tam są już Top Gear-y w wyprzedaży w butelce są za 4.75 (jednak mam już tyle zapachów że odpuściłem) najlepsze jest zdiwienie kasjerki jak zabrałem tyle zapachów :lol:

Teraz pozostaje tylko próbować ambiquim :

PR PACO RABANNE POUR HOMME de Paco Rabanne

CK ONE de Calvin Klein

ARMANI POUR HOMME de Giorgio Armani

ETERNITY FOR MEN de Calvin Klein

Po 46zł za 1l :-]

bo swoja droga na co Ci na 1 strzał tyle zapachów :idea: ?

Opublikowano

Nie wiem jak wam , ale mi się Good Luck Vaniliowy bardzo podoba , przypomina mi się wczesne dzieciństwo , tylko nie mogę przypomnieć sobie z czym mi sie ten zapach kojarzy , ale go skądś znam . Bardzo polecam . Następny w kolejce jest New Car

Opublikowano

koledzy, co sadzicie o zawieszkach wunder baum ale tych w mini szklanym pojemniku? pierwszy raz spotkalem sie z tym czyms w sklepie i zastanawiam sie czy nie kupic? :idea:

Opublikowano
Nie wiem jak wam , ale mi się Good Luck Vaniliowy bardzo podoba , przypomina mi się wczesne dzieciństwo , tylko nie mogę przypomnieć sobie z czym mi sie ten zapach kojarzy , ale go skądś znam . Bardzo polecam . Następny w kolejce jest New Car

Pewnie Byles wtedy wykorzystywany seksualnie w taxówce stad skojarzenia bo nikt normalny poza taksiarzami nie uzywa takich zapachów :mrgreen:

Wybacz zryte poczucie humoru hahahah

Opublikowano

Pewnie Byles wtedy wykorzystywany seksualnie w taxówce stad skojarzenia bo nikt normalny poza taksiarzami nie uzywa takich zapachów :mrgreen:

Wybacz zryte poczucie humoru hahahah

Kurde no tak, już pamiętam ta zgrabną cycatą latynoskę która mnie wykorzystywała w taksówce w której to właśnie był zapach o podobnej nucie :D

Opublikowano

Ojciec miał taki zapach w maluchu. Podobno wtedy żółta choinka była w prawie każdym aucie :-]

Opublikowano

haha dokladnie,problem w tym ze wtedy byly...tylko zolte choinki :D

ale fakt faktem to byla domena taksiarzy,przez to ze waliło kiepami w taxi a ta choinka potrafila sie zapachem wezrec w karoserię :kox:

Opublikowano

California Scents Vent Clip Laguna Breeze. Zapach od samego początku słabo wyczuwalny, nuty zapachowe bez rewelacji, niektórym osobom z mojego otoczenia przypominał kompozycje ziołową z babcinych maści.

Opublikowano

CS citrus splash - bardzo przyjemny nie męczący zapach. Uniwersalny bo wszystkim pasażerom się podoba. Chyba wydajny. Puszkę mam zakręconą a wyraźnie go czuć.

Opublikowano

Fuzzy, Miałem wanilie niuchałem chyba sport(niebieski) i kwestia jest taka że np ja miałem go ok 1,5 m do połowy a kumpel kręcił non stop butelką i w 1 m został sam korek nasączony z zmienioną barwą na niebieski :mrgreen: mnie drażniło to że butelka napier*alała o szybę i w końcu poszła do bagażnika się tłuc :D . Testując moim top 1 jest czarny WB a że były w dobrej cenie to wole choinkę niż tą stukająca butlę (pewnie można skrócić na sznurku ale jakoś mi ten sposób nie podszedł)

Opublikowano

Slyszeliscie o zapachach Mr. & Mrs. Fragrance CESARE AIR FRIENDS :?: Ciekawe jak pachna i czy naprawde tak dlugo wytrzymuja jak to podaja w opisie :?:

Opublikowano

A ja uslyszalem o takim patencie, zeby kupic odswiezacz powietrza i tkanin :D 12zl spray raz na tydzien sie psiknie i jest kozacko w aucie ;)

Opublikowano
A ja uslyszalem o takim patencie, zeby kupic odswiezacz powietrza i tkanin :D 12zl spray raz na tydzien sie psiknie i jest kozacko w aucie ;)

i jak to pachnie? -krochmal? :mrgreen:

Opublikowano

i jak to pachnie? -krochmal? :mrgreen:

]

eee no panie bez przesady :roll: Pachnie jak w domu - super świezy :) Kupiłem zapach w rossmanie za 12zł glade by brise do powietrza i tkanin - no poprostu cudo, była promocja w biedrze podobno za 8zl szkoda że wczesniej nie wiedziałem bo bym pewnie karton kupił ;)

Opublikowano

no i widzicie, jak to jest - ile nosów , tyle gustów

zachęcony opiniami tutaj kupiłem CS cherry i ... po 3 dniach narzekań żony i oszukiwania siebie samego, ze mi sie podoba, puszka poleciała do służbowego auta :) bleee, śmierdzi cukierkami anyżkowymi, czy jakimś innym, znienawidzonym słodyczem z dzieciństwa

do łask wrócił AmbiPur

Opublikowano

Witam

Skończył mi się Coronado Cherry i zamierzam kupić co innego.

Po głowie mi chodzi: Apple Cider, Golden State, Napa Grape, Orange Squeeze, Verri Bery...

Wiadomo są gusta i guściki..

Głównie mi chodzi o żywotność i jakoś zapachu... wiadomo że raczej wiśni nic nie pobije, ale jeżdżąc 3 miesiące z tym zapachem to z czasem mnie już głowa bolała :oops:

Mniej ktoś styczność z wyżej wymienionymi zapachami ?

Opublikowano

Golden State pobije wytrzymałością i mi się bardziej podoba.

Apple Cider bardzo sympatycznie pachnie ale ciut krócej,