kacper19942 Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2014 Chciałem zapytać jakie macie doswiadczenia z zapachem"California Scents ?
Fancivi Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2014 kacper19942, bardzooo dobre pieknie pachnie w garazu/samochodzie
knefelson Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2014 Strus, Niestety te zapachy nadają się na lato. Zimą w ogóle ich nie czuć Chyba że wersje żelowe ale nie sprawdzałem. zgadza sie w 100%. Zima jest taka lipa, ze myslalem, ze cos nie teges- z żelem jest jeszcze gorzej niz z patyczkami. Co do Bubble Gum i New Car to dla mnie rewelka, wiec nie wiem czemu ci szybko wywietrzalo? New Car jest dosc subtelnym ale ciekawym zapachem,, natomiast Bubble Gum jest bardzo intensywny...
Strus Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2014 Nie tyle że wywietrzały ile guma była dla mnie nieznośna a New Car nie był tym czego się spodziewałem
ondaniel Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2014 Chciałem zapytać jakie macie doswiadczenia z zapachem"California Scents ? ja mam corronado cherry i jest jutro też właśnie robie ze znajomymi grupowe zamówienie na cs
Strus Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2014 wiec co wybrales? Na razie na testy kupiłem Aroma Organic Black
bati Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2014 Na razie na testy kupiłem Aroma Organic Black jak Ci się podoba ? Mi bardzo podszedł i kupuję go naprzemian z Gumą Balonową od AROMA CAR
Strus Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2014 Wczoraj zamówiłem. Jak przyjdzie podzielę się wrażeniami
Maniek8888 Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2014 widzialem wczoraj w biedronce zawieszki TOP GEAR ze Stigiem kupilem kiedys taka chyba w tesco o zapachu gumy balonowej i dawała radę. teraz wzialem wanilie, ale pachnie mi bardziej też gumą balonową, ale troche inną trwalość podobna co WB
Strus Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2014 Na razie na testy kupiłem Aroma Organic Black jak Ci się podoba ? Mi bardzo podszedł i kupuję go naprzemian z Gumą Balonową od AROMA CAR Zacznijmy od tego że po 2 dniach w aucie praktycznie go nie czuję. Czereśnię od CS było czuć na kilometr przy przymkniętym wieczku. W Aroma nie ma nawet regulacji i powinien dawać na full od początku. Ja go w ogóle nie czuję. Teraz zastanawiam się nad żółtym Cesare lub Stripper'em od CG
Damianldz Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2014 Ostatnio w biedrze była promocja kosmetyków moje auto , jedynego co używam z tej firmy to specyfiku do odgrzybiania klimy , Tata w alfie zrobił ten zabieg w listopadzie (oczywiście tym odgrzybiaczem od MojeAuto) i zapach świeżości (bo był on o taki zapachu ) trzymał się aż do końca stycznia mocno wyczuwalnie , teraz już ledwo co czuć , więc fajna sprawa , odgrzybia i nadaje fajny zapach . Kosztuje 6.99zł w biedrze ostatnio kupiłem ostatnie 5 sztuk , bo nwm kiedy bd następny taki rzut
Tomek WRO Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2014 Damianldz, a mi moje auto odświeżacz klimy zrobiło kropki na plastkiach. VP Interior APC 1:5 nie chciało ruszyć. Także polecam okryć czymś tapicerkę i boczki w aucie
Damianldz Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2014 Tomek WRO, osz kurde mi na szczęście w Alfie sie nic z plastikami nie stało
Strus Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2014 Kupiłem Mr & Mrs Fragrance. Niestety nie spojrzałem że trzeba wybrać jaki ma być wysłany i dostałem losowo pomarańczowego czyli Energy. Owocowy całkiem przyjemny zapach. Zobaczymy jak z trwałością. Jak się sprawdzi to następnym razem biorę Vanilię
tomek909 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2014 dla mnie najlepszy zapach to CS Wiśnia trzyma się u mnie min. 3 miesiące a kosztuje bardzo nie wiele.
FSO-Team Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2014 widzialem wczoraj w biedronce zawieszki TOP GEAR ze Stigiem kupilem kiedys taka chyba w tesco o zapachu gumy balonowej i dawała radę. teraz wzialem wanilie, ale pachnie mi bardziej też gumą balonową, ale troche inną trwalość podobna co WB niestety, zawieszka ze Stigiem okazała się niewypałem Sam zapach (guma balonowa) był rewelacyjny: nie za ostry, nie za słodki/mdły. Trzymał się dobrze, aż nagle umarł jeszcze kilka dni temu woń była wyczuwalna w momencie wsiadania do auta, dziś rano nie poczułem niczego otwierając drzwi jednak zapach bardzo przypadł mi do gustu, jak gdzieś znajdę w sklepie to kupie tą zawieszkę, ale tym razem kilka sztuk
Hans Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2014 kilka wnioskow z zakupionych zapachow- CS wisniowy mi nie potrzedl totalnie na zewnatrz jakos pachnie w samochodzie miesza sie z zapachem skory i wychodzi slodki i mdly jakis nijaki. do testow zakupilem oprocz tego Areon Gold - niby zachwalany ale mi podjezdza jakims starym dziadkowym perfumem - oddalem jako prezent i zawieszke i spray...Areon o zapachu skory .. mialo byc ok a wyszlo jak wyszlo- zapach mocno chemiczny i tez nie przypasowal. Pozostal Stripper CG do kupienia i jak nie podejdzie chyba zostane przy wunderbaumie o zapachu skory, ktory na razie wygrywa....
Harnas Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2014 U znajomego w aucie spodobal mi sie Wunderbaum o zapachu skory. W sumie zapach ten nie ma wiele wspolnego z zapachem skory ale jest bardzo ladny, delikatny. Troche jak perfumy damskie. Nigdzie nie moglem go wyczaic w supermarketach a znajomy dostal od swojego jakiegos znajomego w prezencie. Zamowilem sobie 10pak przez Ebaya
Ar3k Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2014 U znajomego w aucie spodobal mi sie Wunderbaum o zapachu skory. W sumie zapach ten nie ma wiele wspolnego z zapachem skory ale jest bardzo ladny, delikatny. Troche jak perfumy damskie. Nigdzie nie moglem go wyczaic w supermarketach a znajomy dostal od swojego jakiegos znajomego w prezencie. Zamowilem sobie 10pak przez Ebaya czy jest szansa na odkupienie 1szt od ciebie, uwielbiam zapach skóry w aucie
Damianldz Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2014 Dziwna sprawa, mam cs coronado cherry od jakiegoś miesiąca, ja szczerze nic nie czuje juz , może trochę jak auto się nagrzeje od słońca. Dzisiaj wiozlem 2 osoby i każda zaraz po wejściu powiedziała ze coś mocno pachnie słodką wiśnia, jak to jest że ja nie czuje a inni czują. Rozumiem że nosowka się przyzwyczaja , ale nawet po całym dniu nie jeżdżenia
Hans Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2014 Ar3k choinki wunderbauma o zapachu prawie skory masz w kazdym auchanie i makro
Kr3t Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2014 Panowie i Panie, chyba już wszystkie zapachy od CS wypróbowane, może ustawicie pierwszą piątke tych zapachów wg trwałości/zapachu i top 2 nie polecanych - które zawiodły? Wiem, że nos nosowi nie równy, ale może ja zaczne : TOP 5 na + : 1. Cherry 2. Cranberry 3. Very Berry 4. Delight 5. Balboa BubbleGum Top 2 na - : 1. New car... 2. Orange blossom.
Mongolski Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2014 Panowie i Panie, chyba już wszystkie zapachy od CS wypróbowane, może ustawicie pierwszą piątke tych zapachów wg trwałości/zapachu i top 2 nie polecanych - które zawiodły? Wiem, że nos nosowi nie równy, ale może ja zaczne : TOP 5 na + : 1. Cherry 2. Cranberry 3. Very Berry 4. Delight 5. Balboa BubbleGum Top 2 na - : 1. New car... 2. Orange blossom. ...a zapachów jest sporo: - Arctic Ice - Avalon Apple Cider - Balboa Bubblegum - Capistrano Coconut - Cinnamon Apple - Cinnamon Coast - Citrus Splash - Concord Cranberry - Coronado Cherry - Desert Jasmine - Fresh Linen - Gardenia Del Mar - Golden State Delight - Hawaiian Gardens - Holywood Tropicana - L.A. Lavender - La Jolla Lemon - Laguna Breeze - Malibu Melon - Melon Mango - Mojave Mango - Monterey Vanilla - Napa Grape - Newport New Car - Orange Squeeze - Pacifica Peach - Palisades Pina Colada - Palm Springs Pineapple - Santa Barbara Berry - Shasta Strawberry - Smoke Away - Squash Blossom - Tahoe Powder - Vista Grapefruit
Dymis Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2014 Panowie testował ktos cos takiego? http://allegro.pl/areon-car-perfume-100 ... 30720.html AREON CAR PERFUME
Rekomendowane odpowiedzi