Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Koledzy a znacie może jakiś odpowiednik Ambi Pura o zapachu Speed?

Kiedyś tylko tego używałem ale wycofali go :(

Mój pierwszy zapach i jedyny przy którym mógłbym zostać na stałe, niestety już go nie ma :cry:

Opublikowano
Wczoraj załozyłem do auta zapach SURF CITY GARAGE CARIBBEAN SPICE (ładnie wygląda) ale dzisiaj zero zapachu

może masz jakąś podróbkę, ja swoją dostałem od partnera forum, zawiesiłem ją 3 tyg temu i zapach jest nadal wyczuwalny choć znacznie słabiej jak na początku :o

Opublikowano
leszcz co to za kabanosy? :song:

Też jestem ciekawy. :)

Hmm kabanosy ha ha ha

Ale do rzeczy są to patyczki o zapachu waniliowym do zawieszenia w aucie , szafie i innych sobie wymyślonych miejscach .Super zapach . Szkoda ze tego nie robią gdzieś bliżej nas.

A ta puszka jest wypełniona płynem o zapachu waniliowym . Mam to ustawione w aucie w miejscu na kubeczek .

A tak poza tym być może będę miał na sprzedaż około 20-30 paczek . W każdej paczce są 4 sztuki tak jak na zdjęciu .

Jak będę miał to podzielę się tą informacją w odpowiednim dziale .Myślę że nastąpi to przed końcem listopada chyba że przesyłka zginie na cle.

leszcz

Opublikowano

W Opolu z zapachami raczej bieda :thumbdown: z resztą tak jak i z innymi kosmetykami. Ostatnio pojawił sie dystrybutor sonaxa - więc moze jest to światełko w tunelu :)

Ps. Witam kolegę z Leonclub.pl ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Otworzyłem niedawno ostatnią puszkę Cherry, ale drewienka i zapachu prawie nie czuję w aucie (po ok.m-cu). Czy wersja żelowa będzie dłużej pachniała o tej porze roku? Bo w domu w łazience to drewienka cedrowe paaachną dosyć mocno.

Opublikowano

Mialem zelowego CSa wisnie i padl po 3 tyg w aucie. Teraz siedzi w szafie w domu i pomimo ze jeszcze pol tego zelu nie wyparowalo to pachnie raczej slabo. Lekkie odswiezenie kroplami wody niewiele pomoglo.

Za to dzisiaj kupilem New Car od CSa, ale w wersji na kratke nawiewu - pachnie fajnie, delikatnie, troche cytrusowo. Poza tym pierwszy raz sie spotkalem, zeby w buteleczce nie bylo plynu, tylko taka sztywna galaretka = nie ma mozliwosci wylania na deske.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

co możecie powiedzieć o tych zapachach CALIFORNIA SCENTS HANG OUT PALMS 3PK czy są one warte zakupu i jak wygląda ich trwałość do tych co są pojedyńczo sprzedawane

Opublikowano

Mam dwa zapachy CS Newport New Car. Jeden Car scents a drugi spillproof. CS jest już zużyty ale pachnie naprawdę ładnie. Spillproof po otwarciu właściwie śmierdział. Po dwóch tygodniach w aucie z racji niskiej temp. wyciągnąłem go. Ten śmierdzący aromat już ulotnił się. Zapach teraz jest nawet ok ale całkiem inny niż CS.

Czy ktoś porównywał dwa takie same z nazwy zapachy ale w innych seriach?

W tym temacie znalazłem info, że w środku są te same drewienka ale serie z wieczkami są w dowolnych konfiguracjach :o

Opublikowano

Bartek1985, palemki są naprawdę warte swoich pieniędzy. Wrzuciłem kiedyś u siebie do Fabii na testy palemkę Capistrao Coconut (w październiku), wisi do tej pory, co prawda jak jeżdżę codziennie to już nic nie czuję ale odstawiłem auto na tydzień, pojeździłem innym, wsiadam i jeszcze lekki aromat czuć więc wg mnie bardzo warto kupować palemki :)

Tomek WRO, te zapachy nie różnią się niczym oprócz plastikowego wieczka dokładanego do Car Scents - nawet dystrybutor o tym pisał tutaj gdzieś na forum. Subiektywne odczucie i tyle :)

Opublikowano

a spróbujcie zapach wanilii firmy Auto Expression ze stanów . Mam na markecie jeszcze kilka sztuk.

Chyba że kogoś interesuje taki oto zapach w postaci koliberka tzw 3D Scents zapach Fresh Blooms i inne np

hummingbird---48_12_hum-1-in-package.jpg3c30393cb2c9.jpg

eecb89cd2330.jpg

Koliberki będę miał na początku tygodnia.