Jump to content

Recommended Posts

Posted

Siemanko 😄 

Dzięki uprzejmości naszego forumowego kolegi @e36ace udało mi się dostać wkońcu nowość od Enzo, Cleaner do skór

Tak naprawdę wszystko co potrzebne to mam i można przechodzić do testu bez zbędnego gadania.

Więc działamy !

IMG_0717.JPG.de85cf69625996b32350c73cf9603047.JPG

Pierwsze co wpada to niesamowity zapach, rodem z klasy premium, męskich perfumów. Dodatkowo elegancko leżąca w ręku flaszeczka z jednym z lepszych atomizerów w formie  spieniaczy.

Piana utrzymuje się wystarczająco długo aby wypracować sobie jak to woli, element, pół bądź załóżmy całe siedzisko fotela np. pasażera czy też kierowcy.

IMG_0718.JPG.188202b6008cb4b1b0190ae4cbc239e0.JPG

Wiadomo, sprawdzałem też przy tym jak długo trzeba ją wypracować aby też znikła ale wsumie to było zbędne. Wyszczotkowałem element wytarłem jedną, później poprawiłem drugą do sucha i inspekcja.

Efekt po pierwszym przetarciu IMG_0720.JPG.a21a35b75a69cfea2f7de9734a78e8a1.JPG

Jak widać mimo, że fotel nie był mocno ubrudzony to jednak coś jeszcze Cleaner wyłapał. Ciężko też jest mieć mocne efekty i wyniki gdyż fotel był niedawno lakierowany przeze mnie dlatego też widać, że klar został nienaruszony co jest mega pozytywnym aspektem.

Na próżno szukać, lecimy do kolejnego fotela testowego

IMG_0722.JPG.179b3aba85c513db88c140e12f8e6649.JPG

No i tutaj już wkońcu widzimy efekty zadowalające chyba każdą osoba. Produkt nie jest zbyt agresywny ani też za mało. Nie pozostawia skóry twardej i nieprzyjemnej w dotyku, wręcz przeciwnie. Myśle, że po użyciu odżywki lub jakiegoś środka konserwującego skóra będzie jeszcze lepsza, jednakże to sprawdze w późniejszym czasie gdyż dopiero do mnie muszą dojść paczki i znaleźć czas miedzy zajęciami na test.

Do pełni szczęścia sprawdza chyba nigdy nie czyszczoną gałkę zmiany biegów              

Przed                                                                                                                                                                                          Po

IMG_0731.JPG.eba3805e57430d062a09a93bb7178eeb.JPGIMG_0734.JPG.a0c2c7a08aa993ac02723085afaaa771.JPG

Podsumowując :

- Cleaner w pracy jest mega banalny, dodatkowo nasze zabiegi umila zapach jaki się unosi i szczerze powiedziawszy taki zapach powinien unosić się w samochodzie każdego faceta. Po czyszczeniu skóra stała miękka, delikatna w dotyku, nie naruszył również ani bazy czy też klaru.

- Ważnym aspektem też była wodnitość produktu podczas pracy, która była na zadowalającym poziomie gdyż po użyciu niektórych cleanerów z szczoteczki sie porostu mi lało, a w tym przypadku gdy już po chamsku sprawdzałem kiedy mi zacznie z niej ciec to naprawdę trzeba było się troche napsikać.

- Sama butelka starczy spokojnie do roku użytkownikowi domowemu gdyż produkt jest naprawdę wydajny

Za niedługo wleci powłoka, odżywka do skór również od Enzo i napewno zdam wam relacje z tego jak wypadła w moim mniemaniu 😄 

Dzięki i pozdrawiam ! 😄 

• Lubię to 2
  • 3 weeks later...
Posted

Czy ktoś jeszcze ma jakieś doswiadczenia z tym produktem ? Waham się czy brać czy nie