Mrozowski Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Cześć, chciałbym poprosić was o poradę. Kierownica skórzana 3 miesięczna, a już na 1/4 długości zaczyna się ścierać... w owych miejscach straciła już poślizg, jest szorstka. W tym przypadku chyba już nie pomoże same czyszczenie i konserwacja, a trzeba będzie malować, niestety dobrze myślę? Nie mam Bóg wie jak szorstkiej skóry, zadnych sygnetów a tu po 3 miesiach już taki bubel...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Tylko malowanie
Master kecav Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Master Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Powodów może być mnóstwo. Poczynając od jakości tej skóry, a na użytkowaniu kończąc. Może nawet ostatnio modne odkażanie wszystkiego i wszystkim, łącznie z dłoniami. Nie wdając się jednak w wątpliwą dyskusję, co jest bezpośrednią przyczyną tak szybkiej degradacji, to pozostaje jedynie (tak jak wspomniał @BialyGTI) malowanie.
Karbo Opublikowano 26 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2020 @MrozowskiHalo Halo ! Jeśli masz nową kierownicę i po 3msc. takie kwiatki to reklamuj chłopie ! Przysługuje Ci to jak psu buda. Jeśli kupiłeś auto w salonie - nowe to już w ogóle jest o co walczyć ! Cholewka teraz zauważyłem, że to był kwiecień... jak sytuacja sie potoczyła?
Rekomendowane odpowiedzi