wifi944 Opublikowano 30 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2020 to ja coś dorzucę od siebie bo dostałem na test tego tara pacjent jest tu trochę smoły aplikacja guala dobrze sobie rozrzuca to i zapach jakaś cytryna chyba wyczuwalna podczas aplikacji po 2 min już zaczyna ruszać to dobrze po 5 min postanowiłem część już ruszyć pędzelkiem pozostałą część zostawiłem na 30 min, a tar jak leżał tak dalej leży i nic z tego sobie nie robi, postanowiłem zobaczyć jak poradzi sobie z grubszymi kawałkami smoły więc i to na pół podzieliłem lewa bez ruszania prawa po pędzelku, z pędzelkiem bez problemu efekt: o ile po pędzelku to poszło elegancko jak i małe kropki bez pędzelka poszły lux, tak te większe bez ruszania pędzelkiem nie dał rady na raz, myślę że za 2 razem już by ich nie było moim zdaniem tar jest super może leżeć 40 min i dalej trzyma jak zły, do tego czuć cytrynę, ze smołą radzi sobie bardzo dobrze lepiej niż prickbort którego cały czas używałem, małe plamki rusza beż używania pędzelka itp, u mnie zostaje nr 1 jak na razie, a i w nocy na prawdę fajnie świeci 2
Moderator Domel Opublikowano 28 Listopada 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2020 Zaimponował mi dziś ten produkt. 1. Rewelacyjne usuwa kredę z kół - PrickBortowi zajęło to 2x dłużej. 2. Mocno się klei i żeluje - więc trzeba przyłożyć się do wymycia 3. Wszelkie osady asfaltowe, kropki, zacieki, przetarcia - usuwał bez problemów i męczarni. 4. Ktoś pisał że fosforyzuje ? - Nie wiem 5. Świetnie pachnie. Jeden komplet kół wiosny nie czyni ale po dzisiejszych zabawach w Temp 2st - generalnie 2
Strus Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2020 Dla mnie nadal numer 1. Odstawiłem inne i tylko BePro zostało na półce
AudiBlask Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2020 @Strus a wiesz może czy będą opakowania 5L? Pisałem do producenta ale coś brak odzewu
Strus Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2020 Miały być już dawno. Podobnie jak inne produkty. Wiem tylko że osobiste sprawy osoby odpowiedzialnej wstrzymały na jakiś czas rozwój firmy. Także nie wiadomo co i kiedy. Ja też od jakiegoś czasu kontaktu nie mam a nie jesteś jedyny, który mnie o firmę pyta. Trzeba sie uzbroić w cierpliwość i mieć nadzieję że coś sie ruszy. 1
Aivars Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2020 Czy ktos sie orientuje czy u ktoregos z partnerow forum jest dostepny Tixo Tar ?
Strus Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2020 Chyba nie ale ja wiem gdzie kupić jak coś
Aivars Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2021 W dniu 6.12.2020 o 15:50, Strus napisał: Chyba nie ale ja wiem gdzie kupić jak coś Uchylisz rabka tajemnicy ?
Strus Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2021 Napisz albo zadzwoń do sklepu detailit_pl z Allegro. Powinien mieć kilka butelek 1
janisz_gd Opublikowano 12 Maja Zgłoś Opublikowano 12 Maja Czy wiecie może czy produkt, który obecnie dostępny hest na rynku to ten sam, który testowaliście te 3 lata temu. Widzę dostępność na portalu alledrogo i nie chce kupować kota w worku.
Rekomendowane odpowiedzi